Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους!

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν (επεισόδιο 173) με ελληνικούς υπότιτλους που προβλήθηκε την Παρασκευή 31 Μαίου 2013.




-Περίμενε 5 sec και πάτησε πάνω δεξιά στο skip ad στη σελιδα ad.fly που θα ανοίξει-

Περίληψη: Ο Σουλεϊμάν δίνει διαταγή στον Ματρακτσί να θάψει τον Ιμπραήμ σε ένα σημείο που δεν ξέρει κανείς, ενώ διορίζει στη θέση του τον Αγιάς Πασά.

Την ίδια ώρα η Νιγκιάρ έχει έρθει στην Πόλη και αναζητά την κόρη της, ενώ η Σαχ Σουλτάν ζητάει από τον Σουλεϊμάν να κάνει τον άντρα της βεζίρη, μια θέση που η Χουρέμ προόριζε για τον Ρουστέμ Αγά.

Παρελθόν η Μέριεμ Ουζερλί από το σίριαλ "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής". Αυτή είναι η νέα Χουρρέμ. Πάτησε εδώ για αν διαβάσεις ολόκληρο το θέμα!

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Μάνος Ιωάννου: «Αν ήταν να χτυπήσω κάποιο όνομα τατουάζ, θα προτιμούσα να είναι του γιου μου ή της κόρης μου»



Στον επόμενο κύκλο της σειράς, «Κλεμμένα όνειρα», θα αποκαλυφθεί ότι ο Μάνος Ιωάννου θα ερωτευτεί την μητέρα της κοπέλας του.



«Αυτό που μου έχει συμβεί είναι να γοητευτώ απ’ τη μητέρα ενός φίλου μου, αλλά δεν του το είπα ποτέ. Όταν ήμασταν μικροί βρίσκαμε πολύ γοητευτικές τις μεγαλύτερες γυναίκες τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ. Θα «χτυπούσε» ποτέ το όνομα της κοπέλας του σε τατουάζ; «Όχι. Αν ήταν να χτυπήσω κάποιο όνομα τατουάζ, θα προτιμούσα να είναι του γιου μου ή της κόρης μου. Αν η αγαπημένη μου έκανε τατουάζ το όνομά μου, θα κολακευόμουν αν και μετά θα σκεφτόμουν: “Που το πάει τώρα;”».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/262677/manos-ioannoy-an-itan-na-htypiso-kapoio-onoma-tatoyaz-tha-protimoysa-na-einai-toy-gioy-moy-i-tis-koris-moy

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Ο ενδοκρινολόγος Σπ. Παύλου μας εξηγεί τα πάντα για τους κακοήθεις όγκους του θυρεοειδή!


Αίσθηση προκάλεσε από το πρωί η εξομολόγηση της Άντας Λβιτσάνου πως αφαίρεσε κακοήθη όζο του θυρεοειδούς αδένα. Όπως είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της το έκανε για να δώσει την ανθρώπινη πλευρά αυτού του θέματος και να ενεργοποιήσει τον κόσμο ώστε να κάνει προληπτικό έλεγχο.

Αντίστοιχη κατάσταση είχε περάσει και η Μαίρη Μηλιαρέση στο παρελθόν. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον γνωστό ενδοκρινολόγο Σπύρο Παύλου και μας εξήγησε όσα πρέπει να γνωρίζουμε γύρω από το θέμα, την πρόληψη αλλά και για το αν πρέπει να ανησυχούμε αν ανακαλύψε πως έχουμε κάτι παρόμοιο.

Για αρχή ποιοι είναι οι τρόποι που μπορεί να καταλάβει κανείς ότι έχει οζίδιο (κακοήθη όγκο κυρίως) στον θυρεοειδή αδένα;



Ο θυρεοειδής μπορεί να αναπτύξει έναν ή περισσότερους όζους. Οι όζοι αυτοί είναι μικροί όγκοι, συνήθως καλοήθης. Τις περισσότερες φορές οι όζοι δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του θυρεοειδούς και τη παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών, και δεν προκαλούν συμπτώματα. Αυτό έχει σαν συνέπεια να μη γίνει αντιληπτό με ιδιαίτερα συμπτώματα ότι ο θυρεοειδής έχει όζους παρά μόνο αν το ψηλαφήσουμε με το χέρι μας ή βλέποντάς τον στον καθρέφτη ή κατά την κλινική εξέταση ενός γιατρού.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι εύκολο να αντιληφθούν ότι έχουν όζους. Για να παρατηρήσουν έναν όζο στο θυρεοειδή ή να τον ψηλαφήσουν θα πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένοι και ο όζος να έχει μεγαλώσει αρκετά για να φαίνεται στο καθρέφτη ή να μπορεί να ψηλαφηθεί. Ένα απλό τεστ είναι μπροστά στο καθρέφτη με ένα ποτήρι νερό να προσπαθήσει να καταπιεί μια γουλιά και να παρατηρήσει αν μπορεί να δει κάποιο εξόγκωμα στη βάση του λαιμού στο σημείο του θυρεοειδούς. Ένας γιατρός μπορεί να ψηλαφήσει έναν όζο σε μια κλινική εξέταση. Το σημαντικότερο όμως είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση των όζων. Η ψηλάφηση ανιχνεύει ένα πολύ μικρό ποσοστό όζων γιατί για να ψηλαφηθεί ένας όζος πρέπει συνήθως να ξεπεράσει  το ένα με δύο εκατοστά. Η πιο αξιόπιστη μέθοδος ανίχνευσης όζων στο θυρεοειδή είναι το υπερηχογράφημα.

Συνήθως δεν είναι γνωστό το αίτιο που προκαλεί την ανάπτυξη των όζων. Η ανάπτυξη όζων στο θυρεοειδή παρατηρείται πιο συχνά σε ανθρώπους που κατάγονται από ορισμένες περιοχές στις οποίες παρατηρούνται αυξημένα προβλήματα θυρεοειδούς, ή παλιότερα σε ανθρώπους που δέχτηκαν θεραπευτική ακτινοβολία στο κεφάλι ή στο λαιμό κατά τη διάρκεια της παιδικής ή εφηβική ηλικίας για προβλήματα όπως ακμή ή υπερτροφικές αμυγδαλές. Οι όζοι αυτοί είναι συνήθως καλοήθης, αλλά καμιά φορά σε ένα ποσοστό 3 με 8 % μπορεί να αποτελούν σημείο κακοήθειας.

Όλοι όσοι έχουν στο υπερηχογράφημα του θυρεοειδούς όζο μεγαλύτερο από 7-8 χιλιοστά θα πρέπει να κάνουν αιματολογικές εξετάσεις (Τ3, Τ4, TSH, θυρεοσφαιρίνη, καλσιτονίνη και αντιθυρεοειδικά αντισώματα) και βιοψία του θυρεοειδούς (Fine Needle Aspiration FNA – παρακέντηση με λεπτή βελόνη) για την ακριβή διάγνωση του τύπου του όζου.

Όλοι οι κακοήθεις όζοι πρέπει να χειρουργούνται με ολική αφαίρεση του θυρεοειδούς. Ο χειρουργός πρέπει να είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένος στη χειρουργική του θυρεοειδούς ή καλύτερα να είναι χειρουργός ενδοκρινών αδένων. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για να μη γίνει τραυματισμός λαρυγγικών νεύρων και των παραθυρεοειδών αδένων που είναι κάτω από τη θυρεοειδή και ρυθμίζουν το ασβέστιο στον οργανισμό. Είναι απαραίτητο πριν από τη χειρουργική επέμβαση να γίνεται λεπτομερής απεικόνιση του θυρεοειδούς και όλων των γειτονικών ανατομικών στοιχείων με αναλυτικό υπερηχογράφημα. Στη συνέχεια καθορίζεται από τον ενδοκρινολόγο σε συνεργασία με το χειρουργό ο τύπος της επέμβασης και το αν θα πρέπει να γίνει αφαίρεση λεμφαδένων από συγκεκριμένα σημεία.

Το 90% των καρκίνων του θυρεοειδούς είναι καλής πρόγνωσης και μια καλή χειρουργική επέμβαση αποτελεί στη μεγάλη πλειονότητα αυτών των όζων πλήρη θεραπεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η συμπληρωματική θεραπεία με χορήγηση ραδιενεργού ιωδίου.



Είναι το ίδιο ένας κακοήθης όγκος στον θυρεοειδή αδένα με έναν άλλο κακοήθη όγκο σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός μας;

Ο καρκίνος του θυρεοειδούς αποτελεί το 1% όλων των κακοήθων νεοπλασιών. Σε μονήρεις όζους τα ποσοστά του καρκίνου φθάνουν τα 10-15%. Η συχνότητα γενικά του καρκίνου του θυρεοειδούς είναι παρόμοια με αυτή του καρκίνου του οισοφάγου, λάρυγγα, τραχήλου μήτρας, και πολλαπλού μυελώματος.

Σε αντίθεση με άλλους καρκίνους, ο καρκίνος του θυρεοειδούς είναι σχετικά καλοήθης. Οι δύο πιο συχνοί τύποι καρκίνου του θυρεοειδούς, ο θηλώδης (75%) και ο θηλακιώδης (15%) είναι καλής πρόγνωσης και είναι από τους λιγότερο επικινδύνους.  Είναι σημαντικό όταν η FNA (παρακέντηση με λεπτή βελόνη) δείχνει ότι υπάρχει ένδειξη κακοήθειας, να σχεδιαστεί σωστά από την αρχή η θεραπευτική στρατηγική. Αρχικά γίνεται μια αναλυτική απεικόνιση “χαρτογράφηση” του θυρεοειδούς με υπερήχους. Στη συνέχεια προσδιορίζεται ο κατάλληλος τύπος της χειρουργικής αφαίρεσης του θυρεοειδούς, αν δηλαδή θα αφαιρεθεί μόνο ο θυρεοειδής ή και κάποιοι λεμφαδένες που βρίσκονται κοντά στον αδένα. Μετά το χειρουργείο αξιολογείται, βάσει της ιστολογικής εξέτασης, αν θα πρέπει να χορηγηθεί στον ασθενή ραδιενεργό ιώδιο. Το ραδιενεργό ιώδιο βρίσκει και καταστρέφει μικροσκοπικά υπολείμματα που μπορεί να ξέφυγαν κατά την αφαίρεση του θυρεοειδούς. Όταν η όλη θεραπεία γίνει σωστά από την αρχή,  περισσότεροι από 90% των ασθενών θα θεραπευτούν οριστικά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παθήσεις του θυρεοειδούς είναι κληρονομικές. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι αν κάποιος πάσχει από κάποια διαταραχή του θυρεοειδούς, κάθε ένα από τα παιδιά του έχει 50% πιθανότητες να κληρονομήσει το γονίδιο και να παρουσιάσει κάποια στιγμή στη ζωή του πρόβλημα θυρεοειδούς.

Αν αργήσει να τον ανακαλύψει κανείς τι μπορεί να συμβεί;

Οι κακοήθεις όζοι του θυρεοειδούς μεγαλώνουν σχετικά αργά. Αν όμως κάποιος αργήσει πραγματικά να το ανακαλύψει, ο όζος αυτός μπορεί να μεγαλώσει αρκετά, να διασπάσει τη κάψα του αδένα και να προχωρήσει σε κοντινούς λεμφαδένες, και να πιάσει μυς, αγγεία, νεύρα τη τραχεία και τον οισοφάγο. Μπορεί σπάνια να κάνει μεταστάσεις στους πνεύμονες, τα οστά και τον εγκέφαλο.

Πρέπει να αφαιρείται πάντα; Πόσο διαρκεί το χειρουργείο;

Όταν υπάρχει επιβεβαιωμένη ένδειξη κακοήθειας με FNA (παρακέντηση με λεπτή βελόνη) πρέπει να ακολουθεί χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο διαρκεί συνήθως γύρω στα 90', περισσότερο αν υπάρχουν λεμφαδένες διηθημένοι από τον καρκίνο.

Όλοι οι κακοήθεις όζοι πρέπει να χειρουργούνται με ολική αφαίρεση του θυρεοειδούς. Ο χειρουργός πρέπει να είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένος στη χειρουργική του θυρεοειδούς. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για να μη γίνει τραυματισμός λαρυγγικών νεύρων και των παραθυρεοειδών αδένων που είναι κάτω από τη θυρεοειδή και ρυθμίζουν το ασβέστιο στον οργανισμό. Είναι απαραίτητο πριν από τη χειρουργική επέμβαση να γίνεται λεπτομερής απεικόνιση του θυρεοειδούς και όλων των γειτονικών ανατομικών στοιχείων “χαρτογράφηση” με αναλυτικό υπερηχογράφημα. Στη συνέχεια καθορίζεται από τον ενδοκρινολόγο σε συνεργασία με το χειρουργό ο τύπος της επέμβασης και το αν θα πρέπει να γίνει αφαίρεση λεμφαδένων από συγκεκριμένα σημεία.

Μπορεί να γίνει μετάσταση; Να αποβεί μοιραίος;

Οι περισσότεροι τύποι καρκίνου του θυρεοειδούς, με την εξαίρεση του αμετάπλαστου, θεραπεύονται αποτελεσματικά. Συνήθως, υποτροπές και μεταστάσεις περιορίζονται τοπικά στο τράχηλο. Σπάνια, καρκίνοι του θυρεοειδούς χαμηλής διαφοροποίησης, μπορεί να κάνουν μεταστάσεις στους πνεύμονες, τα οστά και τον εγκέφαλο.

Κάθε πότε και ποιες εξετάσεις πρέπει να γίνονται για να τον προλάβει κανείς;

Μεγάλο ποσοστό ενηλίκων παρουσιάζει όζους στο θυρεοειδή. Η παρουσία όζων είναι πιο συχνή σε γυναίκες. Έχει παρατηρηθεί  ότι 6% - 8% των ενηλίκων έχει ψηλαφητούς όζους, ενώ με τη βοήθεια υπερήχων πάνω από το 35% των ενηλίκων παρουσιάζει όζους. Κάποιες άλλες μελέτες ανεβάζουν το ποσοστό ενηλίκων με όζους στο 67%. Αυτό επιβεβαιώθηκε με μελέτες σε νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν από διάφορα αίτια μη σχετιζόμενα με το θυρεοειδή και που έδειξαν παρουσία ασυμπτωματικών όζων στο θυρεοειδή σε ποσοστό 65%. Υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα κάθε χρόνο παρουσιάζονται περίπου 10.000 νέοι ασθενείς με όζους.

Η εγκυμοσύνη είναι μια κατάσταση που θέλει προσοχή. Καλοήθεις και κακοήθεις όζοι μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όλες οι έγκυες πρέπει να εξετάζονται με υπέρηχο πριν ή στην αρχή κάθε εγκυμοσύνης για ύπαρξη όζου στο θυρεοειδή. Σε περίπτωση που διαπιστώνονται όζοι πρέπει να αξιολογούνται με εξετάσεις αίματος και αν είναι μεγαλύτεροι από 7-8 χιλιοστά και με παρακέντηση. Η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί αντένδειξη για να γίνει παρακέντηση. Όζοι που παρουσιάζονται για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν αυξημένες πιθανότητες να είναι κακοήθεις. Αν ο όζος είναι κακοήθης πρέπει να χειρουργηθεί, αν είναι καλοήθης συνήθως αντιμετωπίζεται με χορήγηση θυροξίνης. Δεν υπάρχει αντένδειξη λήψης θυροξίνης στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η μεγάλη πλειονότητα των όζων του θυρεοειδούς είναι καλοήθης. Κάποιοι από τους καλοήθεις όζους χρειάζονται θεραπεία αν και για τους περισσότερους αρκεί  μόνο παρακολούθηση. Οι περισσότεροι καλοήθεις όζοι δεν μεγαλώνουν. Υπερηχογραφικός έλεγχος κάθε 6-12 μήνες θεωρείται επαρκής.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Tlife.gr

Η αληθινή Μαχιντεβράν (Mahidevran) σουλτάν του Σουλτάνου Σουλεϊμάν


ΜΑΧΙΝΤΕΒΡΑΝ (ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΧΑΡ) ΣΟΥΛΤΑΝ 

Η Μαχιντεβράν (Mahidevran) ήταν χασεκί σουλτάν του Σουλτάνου Σουλεϊμάν Α΄ του Μεγαλοπρεπούς και μητέρα του διαδόχου του θρόνου Μουσταφά. Ήταν γνωστή ως η πιο όμορφη γυναίκα στην Οθωμανική ιστορία, έχοντας καφέ μαλλιά και πράσινα μάτια. Ήταν έξυπνη και πολύ καλός άνθρωπος, αλλά η μοίρα δεν της επιφύλλαττε ότι ήλπιζε....



Ετυμολογία ονόματος 

Το όνομα Μαχιντεβράν σημαίνει "αυτή που είναι πάντα όμορφη", "εκείνη, η ομορφιά της οποίας δεν εξασθενεί ποτέ" ή "ωραία εποχή". Μία άλλη σημασία του ονόματός της είναι "Σελήνη της Ευτυχίας". Ο Σουλεϊμάν ήταν εκείνος που την ονόμασε Μαχιντεβράν Γκιουλμπαχάρ (τουρκ. Mahidevran Gülbahar), καθώς στα τούρκικα gül σημαίνει "ρόδο" και bahar σημαίνει "άνοιξη".



Βιογραφικά στοιχεία

Η καταγωγή της Μαχιντεβράν ήταν από την Αλβανία ή από τον Καύκασο. Ο Σουλεϊμάν ήταν ακόμη πρίγκιπας και κυβερνήτης της Μανίσας όταν εκείνη γέννησε τον γιο τους Μουσταφά, το 1515.Όταν πέθανε ο πεθερός της, ο Σουλτάνος Σελίμ Α΄το 1520, ο Σουλεϊμάν εγκαταστάθηκε στην Κωνσταντινούπολη, την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας, μαζί με την οικογένειά του για να ανέβει στο θρόνο.Στο χαρέμι της Κωνσταντινούπολης, η Μαχιντεβράν είχε μία πολύ ισχυρή αντίπαλο, την Χουρρέμ (τουρκ. Hürrem), η οποία σύντομα αποδείχτηκε ότι ήταν η αγαπημένη σύντροφος του Σουλεϊμάν, σαν να ήταν η νόμιμη σύζυγός του.

Η Χουρρέμ γέννησε τον πρώτο της γιο τον Μεχμέτ (τουρκ. Mehmet) το 1521 (ο οποίος πέθανε το 1543) και αργότερα το 1524 τον Σελίμ (τουρκ. Selim), τον μελλοντικό Σουλτάνο Σελίμ Β΄, καταστρέφοντας τη δύναμη της Μαχιντεβράν ως της μητέρας του μοναδικού γιου του Σουλτάνου. Η αντιζηλία μεταξύ των δύο γυναικών υποκινήθηκε εν μέρει από την Βαλιντέ Σουλτάν, Αϊσέ Χαφσά Σουλτάν (τουρκ. Ayşe Hafsa Sultan), τη μητέρα του Σουλεϊμάν. Ωστόσο, μετά το θάνατό της το 1534, ο ανταγωνισμός ήταν ολοφάνερος.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν ξέσπασε μία διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες, κατά τη διάρκεια της οποίας η Μαχιντεβράν τραυμάτισε τη Χουρρέμ. Το περιστατικό αυτό εκνεύρισε τον Σουλεϊμάν, ο οποίος μεταγενέστερα έστειλε την Μαχιντεβράν να μείνει μαζί με τον γιο της.

Σύμφωνα με την τουρκική παράδοση, όλοι οι πρίγκιπες είχαν την υποχρέωση να εργαστούν ως επαρχιακοί κυβερνήτες (τουρκ. Sanjak-bey) ως μέρος της εκπαίδευσής τους. Ο Μουσταφά στάλθηκε στην Αμάσεια και η Μαχιντεβράν τον συνόδευσε εκεί.Προς το τέλος της πολύχρονης βασιλείας του Σουλεϊμάν, η αντιζηλία μεταξύ των γιων του έγινε ιδιαίτερα έντονη. Επιπλέον, τόσο η Χουρρέμ όσο και ο μεγάλος Βεζίρης Ρουστέμ Πασά(τουρκ.Rüstem Pasha) τον έστρεφαν κατά του Μουσταφά, ο οποίος και κατηγορήθηκε για πρόκληση αναταραχών.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εναντίον της δυναστείας Σαφαβίντ (τουρκ. Safavid) στην Περσία το 1553, ο Σουλεϊμάν διέταξε την εκτέλεση του Μουσταφά.Για αρκετά χρόνια μετά την εκτέλεση του γιου της, η Μαχιντεβράν έζησε μία πολυτάραχη ζωή. Μετακινήθηκε στην Προύσα, όπου βρισκόταν και ο τάφος του γιου της. Ζούσε μέσα στη φτώχεια καθώς η ίδια δεν είχε κάποιο εισόδημα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξέφυγε από τη μιζέρια χάρη στον Σελίμ Β΄, τον γιο της Χουρρέμμ, ο οποίος αφού έγινε Σουλτάνος το 1566, όρισε ένα μισθό για εκείνη. Πέθανε το 1581.

Η Μαχιντεβράν στο σίριαλ "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής"



Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Spartoo.gr - Εκπτωτικά κουπόνια για αγορά επώνυμων κουπονιών



SPARTOO.GR - ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ

- JUNESPART05: 5% έκπτωση για αγορές άνω των 60€
- JUNESPART10: 10% έκπτωση για αγορές άνω των 80€
- JUNESPART15: 15% έκπτωση για αγορές άνω των 100€
- JUNESPART20: 20% έκπτωση για αγορές άνω των 150€

Διάρκεια: 01/06/2013 - 01/07/2013


ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ADIDAS
ADIDASPART: 10% έκπτωση για αγορές άνω των 80€ έως 07/06

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ NIKE
NIKESPART: 10% έκπτωση για αγορές άνω των 80€ έως 07/06

Μπες εδώ για να επωφεληθείς των προσφορών

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Αντώνης Ρέμος: «Κάποια στιγμή πλούτισα και τώρα πια είμαι πλούσιος σε χρέη»



Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για την ενασχόλησή του με τον Ηρακλή, που τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή αλλά και πώς είναι σήμερα τα οικονομικά του αποκαλύπτοντας πως αν δεν τραγουδήσει θα χάσει ότι έχει και δεν έχει!


«Όταν εγώ μπήκα στον Ηρακλή, δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο άσχημα θα έμπλεκα. Ήμουν ανέκαθεν φίλαθλος αυτής της ομάδας – την αγαπούσα – και το μυαλό μου, όσο πονηρό και νοσηρό και αν ήταν, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν έτσι. Ίσως γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι όλο αυτό το πράγμα που λέγεται ποδόσφαιρο στηρίζεται σε ένα ψέμα και υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί συμφέροντα. Το ποδόσφαιρο υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί συμφέροντα εξουσίας – των οργανωμένων φιλάθλων, των παραγόντων, των κομμάτων, οποιουδήποτε εμπλέκεται», είπε στο περιοδικό esquire και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως έχει χρέη: «Ο πατέρας μου ήταν σιδεράς οικοδομών και η μητέρα μου καθαρίστρια σε νοσοκομεία. Ήμασταν μια φτωχή οικογένεια – όταν χώρισαν οι δικοί μου, ένα σπίτι που είχαμε στον Λαγκαδά το ξεπλήρωνα εγώ μέχρι τα 17 – 18 μου. Ανέκαθεν φτωχός ήμουν. Κάποια στιγμή πλούτισα και τώρα πια είμαι πλούσιος σε χρέη...

Έχω τραγουδήσει και έχω δουλέψει περισσότερο από κάθε άλλον τραγουδιστή και δεν φοβάμαι να το πω, το λέω στα ίσια. Ακόμα και αν αφήσουμε απ' έξω την περίοδο πριν κατέβω στην Αθήνα, αν πάρουμε την καριέρα μου από το 1996, όταν έβγαλα τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει 16 χρόνια, στα οποία δούλευα χειμώνα – καλοκαίρι σε μαγαζιά και συναυλίες. Τραγούδαγα και συνέχισα να τραγουδάω γιατί ήμουν πολύ πωρωμένος με το τραγούδι και γιατί έπαιρνα πάρα πολλά χρήματα. Σήμερα, μετά το λάθος της ζωής μου, τραγουδάω γιατί πρέπει να τραγουδήσω. Δεν μπορώ να μην τραγουδήσω – οι υποχρεώσεις μου γίνανε τέτοιες, που, αν δεν τραγουδήσω, θα χάσω ό,τι έχω και δεν έχω»

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Gossip-tv.gr

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό φινάλε!

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό φινάλε!



Η Χουρέμ καταλαβαίνει πως η Σαχ Σουλτάν δεν έχει φιλικές διαθέσεις απέναντί της. Η Μιχριμάχ απογοητεύεται από τη στάση του Τασλί Τζάντί, όμως επιστρέφει στην πόλη ο Μαλκότσογλου Μπαλί Μπάη.



Η Χατιτζέ, η οποία έχει ορκιστεί να εκδικηθεί τη Χουρέμ, βάζει τη Ντιάνα στο παλάτι για να τη σκοτώσει. Πριν ακόμα περάσουν σαράντα μέρες από το θάνατο του Ιμπραήμ, διοργανώνεται ένα γλέντι στο χαρέμι. Η Χατιτζέ μόλις μαθαίνει για αυτό, εξοργίζεται και καταφθάνει στο χαρέμι για να το σταματήσει.

Ο Ηγεμόνας Μεχμέτ, περιμένει με ανυπομονησία τη μέρα που θα πάει για εκπαίδευση. Όμως ο Σουλεϊμάν αποφασίζει να την αναβάλει προς το παρόν. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά, έχει την ίδια γνώμη με τον πατέρα του και ο Ηγεμόνας Μεχμέτ, αρχίζει να πιστεύει πως πίσω από την απόφαση της αναβολής, κρύβεται ο Μουσταφά.

Η Μαχιντεβράν, αντιλαμβάνεται πως ο έρωτας του Τασλί Τζαντί και της Μιχριμάχ δεν έχει τελειώσει. Έτσι τον πιέζει για να διαλέξει ανάμεσα στη Μιχριμάχ και στην πίστη που έχει απέναντι στον Μουσταφά.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: tlife.gr

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κλεμμένα Όνειρα: Τελευταίο επεισόδιο της σεζόν (video)

Κλεμμένα Όνειρα: Τελευταίο επεισόδιο της σεζόν (video)




Περίληψη τελευταίου επεισοδίου:

Η σειρά θα ολοκληρωθεί για τη φετινή σεζόν με ένα «χορταστικό» σε διάρκεια επεισόδιο.
Λίγα λόγια το φινάλε της σειράς:



Η Σάννυ συναντιέται με τον Θεόφιλο και με τα πολλά καταφέρνει να τον παρασύρει και να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε τη γυναίκα του. Η Νάνσυ πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει από την Τάνια τα νέα για τον Θεόφιλο. Η Χρύσα, πικραμένη και θυμωμένη από τα λόγια του Ρώσου, πακετάρει τα πράγματά της και ετοιμάζεται να φύγει απ' το σπίτι. Ο Δημήτρης προσπαθεί να καθησυχάσει την Άννα και τη διαβεβαιώνει ότι ο Μπίλυ θα βρεθεί.
Η Εύα φτάνει στο σπίτι της Φαίης και της ζητάει να συμφιλιωθούν. Η Φρύνη παρατηρεί ανήσυχη πως οι συχνές κράμπες της Φαίης κάνουν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους. Ο Σταύρος λέει στη Βίκυ πως μετά από το γάμο του θέλει να μιλήσουν ανοιχτά για όλα.
Η Βίκυ ξεκινά μόνη της, αργοπορημένη, από το σπίτι για να πάει στο γάμο του μονάκριβου γιου της. Τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να υποψιαστεί αυτά που πρόκειται να συμβούν...

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Αυτή είναι η νέα Χουρρέμ! Η Μεριέμ Ουζερλί αποχώρησε από σίριαλ!


Η Μεριέμ Ουζερλί, η μέχρι τώρα Χουρέμ του σίριαλ περνάει οριστικά στο παρελθόν! Δείτε ποια ηθοποιός είναι επικρατέστερη για να πάρει το ρόλο!
«Χουρέμ γιοκ» φέρεται να είπε ο παραγωγός της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» Τιμούρ Σαβτζί σε σύσκεψη που πραγματοποίησε με τους 200 συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς.



Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet με τίτλο « συνεχίζουμε την πορεία μας χωρίς τη Χουρέμ» η εταιρεία παραγωγής της σειράς , λαμβάνοντας τη συμπεριφορά της ηθοποιού Μεργιέμ Ούζερλι η οποία υποδύονταν τη Χουρέμ, η οποία εγκατέλειψε τα γυρίσματα και πήγε στη Γερμανία, αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχουν σκέψεις για την ολοκλήρωση της σειράς για φέτος, (σ.σ. τρια επεισόδια) χωρίς τη Χουρέμ, όπου το σενάριο θα προβλέπει πως θα ταξιδέψει να δει έναν από τους γιους της.


Για την επόμενη σεζόν εξετάζονται τα ονόματα πολλών ηθοποιών. Η τουρκική εφημερίδα Akşam αναφέρει πως επικρατέστερη στη θέση της Μεριέμ είναι η έμπειρη ηθοποιός Βαχιντέ Γκιορντούμ. Η 48χρονη είναι στενή φίλη με τον παραγωγό της σειράς Τιμούρ Σαβτζί.



Τον επόμενο χρόνο η Χουρέμ στη σειρά «Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής» ενδέχεται να είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και θα παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Η Μελτέμ Ούζερλι υποστηρίζει πως νοσηλεύεται στη Γερμανία λόγω ψυχολογικής διαταραχής από υπερκόπωση. Πάντως φήμες αναφέρουν πως η Μεργιέμ Ούζερλι έχει τσακωθεί με την εταιρεία παραγωγής και συγκεκριμένα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Τιμουρ Σαβτζί. Η ίδια ζήτησε τη μείωση του χρόνου των γυρισμάτων και την αύξηση της αμοιβής της που φτάνει τις 20.000 λίρες το επεισόδιο( 8000 Ευρώ). Η Μεργιέμ ουσιαστικά ζητά χρήματα απο τις πωλήσεις της σειράς σε 45 χώρες του εξωτερικού. Η τουρκική εφημερίδα Posta είχε αναφέρει αναφέρει πως «η Χουρέμ τρελάθηκε όταν έμαθε πως ο Χαλιτ Εργκεντς (Σουλεϊμαν) λαμβάνει 60.000 λίρες (24.000 Ευρω) το επεισόδιο και μερίδιο από τις εισπράξεις της σειράς στο εξωτερικό».

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Επιφανειακός σεισμός 2,6 Ρίχτερ στην Αθήνα (30 Μαίου 2013)

Ασθενής σεισμός μεγέθους 2,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «ξύπνησε» το πρωί της Πέμπτης την Αθήνα.Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:00 το πρωί στον Υμηττό. Έγινε αισθητός σε Κολωνάκι, Παγκράτι, Βύρωνα κι άλλες περιοχές του κέντρου.
Το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 9 χιλιόμετρα.
Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Μαστεκτομή: Πότε (πραγματικά) χρειάζεται;

Μάθετε πώς ακριβώς γίνεται η αισθητική αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή και σε ποιές περιπτώσεις ίσως χρειάζεται η προληπτική μαστεκτομή.







Μαστεκτομή σημαίνει αφαίρεση του μαζικού αδένα, και που μπορεί να συνδυαστεί και με λεμφαδενικο καθαρισμό μασχάλης, είναι μια επέμβαση που εκτελείται μόνο εφόσον διαγνωστεί καρκίνος μαστού.

Τα τελευταία χρόνια ο προληπτικός έλεγχος με μαστογραφίες, υπερηχογραφήματα μαστού απέδωσαν αποτελέσματα, έτσι τα περισσότερα περιστατικά καρκίνου μαστού διαγιγνώσκονται στα αρχικά τους στάδια που σημαίνει πλήρη ίαση (θεραπεία) ειδικά στα στάδια 0,1 και 2.

Η προληπτική μαστεκτομή 

Η προληπτική μαστεκτομή δηλαδή η αφαίρεση και του άλλου μαστού που όμως δεν πάσχει από καρκίνο μαστού δεν είναι πάντα απαραίτητη είναι όμως επιτακτική και απαραίτητη αν ο καρκίνος που αφαιρέθηκε ήταν λοβιδιακου τύπου. Ενώ αν ήταν πορογεννους τύπου άρα και η πιθανότητα να εμφανιστεί και στον άλλο μαστό είναι σχεδόν μηδαμινή η προληπτική μαστεκτομή δεν έχει θέση.

Καταστάσεις όπως πολυκυστικη ινομαστοπαθεια,μαστοδυνια που θα συνδυάζονται με αλλεπάλληλες φλεγμονές (μαστίτιδες) καθιστούν το μαστό υψηλού κινδύνου για καρκίνο μαστού όπου πολλές φορές επιβάλλεται η προληπτική μαστεκτομή χωρίς να υπάρχει καρκίνος μαστού.

Κληρονομικότητα: Σε περιτπώσεις που έχει εμφανιστεί καρκίνος μαστού σε μητέρα και αδελφή επιβάλλεται η προληπτική μαστεκτομή και στους 2 μαστούς κατά την Αμερικάνικη σχολή, ενώ σύμφωνα με άλλες σχολές μαστολόγων ιδίως της Ευρωπαϊκής σχολής δεν επιβάλλεται προληπτική μαστεκτομή αλλά μόνο επιτακτικώς και συχνός έλεγχος.

Πως γίνεται η αποκατάσταση του μαστού 

Η αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή συνήθως γίνεται στο ίδιο χειρουργείο αμέσως μετά την μαστεκτομή, αν όμως ο καρκίνος του μαστού που επιβάλλει τη μαστεκτομή είναι σε προχωρημένο στάδιο σοφότερο θα ήταν να ολοκληρωθεί η θεραπεία ( χημειοθεραπεία,ακτινοβολία) πριν επιχειρήσουμε την αποκατάσταση του μαστού.

Σε περίπτωση που χρειάζεται μαστεκτομή καλό θα ήταν στην ίδια χειρουργική αίθουσα να είναι παρόν και ο πλαστικός χειρούργος ώστε να λάβει μέρος η άμεση αποκατάσταση του μαστού. Αποκατάσταση του μαστού γίνεται με τοποθέτηση διατατήρα και στη συνέχεια τοποθέτηση μόνιμου ενθέματος που έχει το ίδιο μέγεθος με το μαστό.


Γράφει ο Αλέξανδρος Κασίμης, Πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής πολυϊατρείου ΙΑΣΥ
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Μάνος Σιγανός
Πηγή: Pathfinder.gr

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

5 τρόποι να αποφύγετε το διαβήτη

5 τρόποι να αποφύγετε το διαβήτη

Τις τελευταίες δεκαετίες, τα περιστατικά διαβήτη έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει, πολύ εύστοχα, χαρακτηρισθεί ως η σιωπηλή επιδημία του δυτικού κόσμου. Από μία σχετικά ήπια και σπάνια ασθένεια των ηλικιωμένων, έχει αναχθεί σε χρόνια πάθηση που επηρεάζει ανθρώπους κάθε ηλικίας και είναι από τις βασικότερες αιτίες πρόωρου θανάτου σε πολλές χώρες.



Και όμως, παρόλο που ο διαβήτης βρίσκεται σε έξαρση, πολλοί από όσους υποφέρουν από την καθημερινή "συντροφιά" του θα μπορούσαν να τον έχουν αποφύγει. Και όχι με κάποιο εξειδικευμένο τρόπο, αλλά ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές που αφορούν τον τρόπο ζωής τους. Ας δούμε τις 5 πιο σημαντικές, για να προλάβουμε την εμφάνισή του.

1. Ασκηθείτε περισσότερο

Υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από την άσκηση σε τακτική βάση. Μπορείτε να χάσετε βάρος, να μειώσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας και να μειώσετε την αντίστασή σας στην ινσουλίνη. Έρευνες έχουν δείξει ότι τόσο η αερόβια γυμναστική όσο και η άσκηση με βάρη μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη του διαβήτη. Φυσικά, ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει και τα δύο είδη εκγύμνασης είναι το ιδανικό.

Κάθε αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 10% μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης προδιαβήτη (το πρώτο καμπανάκι για την εκδήλωση διαβήτη) κατά 12%, σύμφωνα με μελέτη του επιστημονικού περιοδικού "The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism". Το εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει τρεις μέρες άσκησης με βάρη και τουλάχιστον δυόμιση ώρες καρδιαγγειακής γυμναστικής, όπως τρέξιμο ή κολύμπι, προτείνουν οι ειδικοί.

2. Κοιμηθείτε αρκετά

Δεν είναι μυστικό ότι το κορμί μας χρειάζεται ικανοποιητικό ύπνο, για να λειτουργεί σωστά. Νεότερες έρευνες δείχνουν ότι η μακροχρόνια στέρηση ύπνου, εκτός των άλλων, αυξάνει και τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, ενώ τα ίδια επιβλαβή αποτελέσματα μπορεί να έχει και ο ακανόνιστος ύπνος. Από τα παραπάνω, ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο αντιμετωπίζουν όσοι έχουν γενετική προδιάθεση για διαβήτη.

Τα άτομα που κοιμούνται λιγότερο από 6 ώρες την ημέρα ενισχύουν την αντίσταση του οργανισμού τους στην ινσουλίνη - βασικό σύμπτωμα των διαβητικών, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Σικάγο. Επιπλέον, ο ύπνος σε ακανόνιστες ώρες διαταράσσει τον κιρκαδικό ρυθμό του οργανισμού και επιβραδύνει τον μεταβολισμό μας, υποστηρίζει έρευνα που δημοσιεύτηκε στο "Science Translational Medicine". Προσπαθήστε, λοιπόν, να κοιμάστε τουλάχιστον 7 ώρες κάθε μέρα, κατά προτίμηση τις βραδινές ώρες.

3. Αυξήστε την πρόσληψη φυτικών ινών και ωμέγα-3 λιπαρών

Οι φυτικές ίνες δεν βοηθούν μόνο στη πέψη αλλά εμποδίζουν, επίσης, την απότομη αύξηση των επιπέδων ζάχαρης στον οργανισμό, μετά από ένα γεύμα. Έτσι, μειώνουν τον κίνδυνο για διαβήτη και καρδιοπάθειες. Παράλληλα, βοηθούν στην απώλεια βάρους, αφού η κατανάλωσή τους μας κάνει να αισθανόμαστε χορτάτοι.

Όταν νιώσετε την ανάγκη για κάτι γλυκό, προτιμήστε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, όπως τα αχλάδια ή τα σμέουρα. Σκεφτείτε, ακόμη, να προσθέσετε καφέ ρύζι στο διαιτολόγιό σας. Δύο μερίδες την εβδομάδα μειώνουν τον κίνδυνο για διαβήτη κατά 11%, σύμφωνα με μελέτη του "Archives of Internal Medicine". Άλλες τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες είναι τα φασόλια, τα φρούτα, τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί και τα δημητριακά ολικής αλέσεως.

Επιπρόσθετα, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που βρίσκονται σε λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός και οι σαρδέλες, αυξάνουν την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Μία μερίδα τέτοιων θαλασσινών την εβδομάδα είναι καλός σύμμαχος στην πρόληψη του διαβήτη.

4. Χαλαρώστε

Το χρόνιο άγχος είναι επιβαρυντικός παράγοντας για πολλές από τις σοβαρότερες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη. Όταν το σώμα μας αισθάνεται το άγχος, απελευθερώνει ορμόνες που αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, εξηγούν οι ειδικοί. Αυτή η αντίδραση του οργανισμού είναι ευεργετική βραχυπρόθεσμα αλλά μακροπρόθεσμα, ελλοχεύει ο κίνδυνος για εμφάνιση διαβήτη.

Τα αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μπορούν να επανέλθουν σε φυσιολογικές τιμές μέσω χαλαρωτικών πρακτικών που δαμάζουν τις ορμόνες του άγχους. Αν είστε αγχώδης τύπος, βρείτε λίγο χρόνο για διαλογισμό ή βαθιές αναπνοές, ακούστε τη μουσική που σας ηρεμεί και απολαύστε ένα καλό μασάζ.

5. Χάστε κιλά

Αν είστε υπέρβαροι, η πρόληψη του διαβήτη μπορεί να εξαρτάται από την απώλεια του επιπλέον βάρους σας. Κάθε κιλό που χάνετε έχει περισσότερα ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία σας από όσα φαντάζεστε.

Οι υπέρβαροι ενήλικες μειώνουν τον κίνδυνο για διαβήτη κατά 16% για κάθε κιλό που χάνουν, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη. Μάλιστα, όσοι καταφέρνουν να χάσουν τουλάχιστον 5% του αρχικού τους βάρους και ασκούνται τακτικά μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη σχεδόν κατά 60%.

Πηγή: Pathfinder.gr
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Ελένη Μενεγάκη: Κοιμάται στο πλοίο! Δες φωτογραφίες!

Ελένη Μενεγάκη: Ο ύπνος θρέφει τα «μωρά»


Ξέγνοιαστη, ήρεμη και ξεκούραστη επιστρέφει από τα Άχλα της Άνδρου, όπου περνά τα Σαββατοκύριακά της η Ελένη Μενεγάκη!






Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello την εντόπισε εν πλω στο ταξίδι της επιστροφής! Η παρουσιάστρια καθόταν στο σαλόνι του καραβιού, διάβασε ένα βιβλίο αλλά και ενημερώθηκε από τις εφημερίδες και στη συνέχεια έγειρε και πήρε έναν υπνάκο!
Πάντως μία από τις πιο όμορφες μέρες για την παρουσιάστρια ήταν η ονοματική της γιορτή. Η Ελένη συνοδευόμενη από τ0ον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο, γιόρτασε στο "Nobu», το οποίο δεν επισκέπτεται συχνά, αλλά μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιστάσεις! Το περιβάλλον, το φαγητό και η καλή διάθεση συντέλεσαν στο να της μείνει αξέχαστη η βραδιά της γιορτής της.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com
Πηγή: gossip-tv.gr

Άννα Βίσση - Αντώνης Ρέμος: Μαζί το χειμώνα σε μουσική παράσταση στο Αθηνών Αρένα!

Άννα Βίσση - Αντώνης Ρέμος: Μαζί το χειμώνα!




Δυνατή συνεργασία έρχεται…

Δυο πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού με ξεχωριστή ιστορία ο καθένας πρόκειται να ενώσουν το ταλέντο τους και τα τραγούδια τους με αποτέλεσμα μια αναμφισβήτητα πετυχημένη σύμπραξη το χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ο μετρ της μπαλάντας Αντώνης Ρέμος και η διαχρονική σε επιτυχίες κάθε είδους Άννα Βίσση, θα τραγουδήσουν παρέα τον επερχόμενο χειμώνα.



Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τους δυο καλλιτέχνες το βράδυ της Δευτέρας στην συναυλία στην Λάρνακα, όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων τραγουδιστών, για φιλανθρωπικό σκοπό. Εκεί ερμήνευσαν μαζί από μια τους επιτυχία και ουσιαστικά έγινε η αρχή για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!



Προς το παρόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τι πρόκειται να συμβεί - αν και θα είναι μουσική παράσταση κι όχι τα "κλασσικά μπουζούκια" - το χειμώνα στο Αθηνών Αρένα στο ακόλουθο video:

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: tralala.gr

Karadayi Καρανταγί: Επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων




Karadayi Καρανταγί: Επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων (promo videos).


Διάβασε επίσης:
Κενάν Ιμιρζαλίογλου Kenan İmirzalıoğlu: Μάθε τα πάντα για τον Μαχίρ Καρά από το karadayi!
Μπεργκιουζάρ Κορέλ - Berguzar Korel: Μάθε τα πάντα για την Φεριντέ Σαντόγλου,  την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου από το νέο σίριαλ του ANT1, Karadayi!
Μπεργκιουζάρ Κορέλ - Berguzar Korel: Χωρίζει από τον "Σουλεϊμάν"
Ντενίζ Κακίρ ή "Σαχ Σουλτάν": Αυτή είναι η αιτία χωρισμού "Σεχραζάτ" - "Σουλεϊμάν"


Επεισόδιο 11 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου

Περίληψη:  Καθώς η Φεριντέ περιμένει τον Μαχίρ στο πάρτι των γενεθλίων της,   εκείνος δίνει κατάθεση στο τμήμα.  Όταν η Φεριντέ διαβάσει την κατάθεσή του, αποφασίζει να γνωρίσει τον Μαχίρ, καθώς δεν γνωρίζει πως είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Σαλίχ. Ο Ναζίφ συναντιέται με την Αϊτέν και αποφασίζει να τους αρραβωνιάσει στο επόμενο επισκεπτήριο. Αυτή η είδηση φέρνει τον Μαχίρ σε δύσκολη θέση, καθώς του είναι αδύνατο να αρνηθεί κάτι στον πατέρα του. Ο Τουργκούτ ανακαλύπτει ένα στοιχείο, αποδεικνύει ότι εκείνος που μπήκε στο σπίτι της Φεριντέ ήταν ο Μαχίρ και συντάσσει ένταλμα σύλληψης για αυτόν. Ο Μαχίρ ακολουθεί ξανά επικίνδυνα μονοπάτια προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα για την εγχείρηση του Χαλίλ. Ορκίστηκε στον εαυτό του να τα καταφέρει, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο.


Επεισόδιο 12 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου



Περίληψη: O πατέρας της Φεριντέ ψάχνει την πραγματική ταυτότητα του Μαχίρ. Προκειμένου να βρει μια άκρη, ενημερώνει μέχρι και πρόσωπα υψηλού αξιώματος. Μόλις μαθαίνει πως δεν γνωρίζουν κάποιον με το όνομα «Σαλίχ», ξεκινάει μια συστηματική ερεύνα με σκοπό να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του άνθρωπου που κυκλοφορεί στο δικαστήριο, παριστάνοντας κάποιον άλλον. Από την άλλη, η Αϊτέν, δεν απορρίπτει πλέον τις προτάσεις του Νετζντέτ, ενώ φαίνεται να έχει κάποια καινούργια σχέδια στο μυαλό της…



Επεισόδιο 13 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου



Περίληψη:  O Τουργκούτ λέει στη Φεριντέ πως δεν υπάρχει κανείς με το όνομα «Σαλίχ Ιπέκ» και καταλήγει στο συμπέρασμα πως αυτός που είναι μαζί τους στο δικαστήριο δεν είναι δικηγόρος, άλλα ένας μυστικός πράκτορας του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Μαχίρ ανακαλύπτει τον λόγο που ο αστυνομικός Γιασίν τον συνέλαβε. Η Φεριντέ παίρνει μια απόφαση σχετικά με τον Μαχίρ που τον ξαφνιάζει. Η Αϊτέν τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Μαχίρ κι έτσι θυμωμένη πηγαίνει αμέσως στο δικαστήριο και ανακοινώνει ποια είναι στη Φεριντέ.


Επεισόδιο 14 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου



Περίληψη: O Τουργκούτ λέει στη Φεριντέ πως δεν υπάρχει κανείς με το όνομα «Σαλίχ Ιπέκ» και καταλήγει στο συμπέρασμα πως αυτός που είναι μαζί τους στο δικαστήριο δεν είναι δικηγόρος, άλλα ένας μυστικός πράκτορας του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Μαχίρ ανακαλύπτει τον λόγο που ο αστυνομικός Γιασίν τον συνέλαβε. Η Φεριντέ παίρνει μια απόφαση σχετικά με τον Μαχίρ που τον ξαφνιάζει. Η Αϊτέν τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Μαχίρ κι έτσι θυμωμένη πηγαίνει αμέσως στο δικαστήριο και ανακοινώνει ποια είναι στη Φεριντέ.


Επεισόδιο 15 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου


Περίληψη: Η Φεριντέ όταν ξεπερνάει το αρχικό σοκ από την παρέμβαση της Αϊτέν, θυμώνει και αποφεύγει τον Μαχίρ. Εκείνος επιμείνει για μια εξήγηση, πιέζοντάς την να του αποκαλύψει τι συνέβη.  Τότε η  Φεριντέ του δηλώνει πως από εδώ και στο εξής η σχέση τους θα είναι αυστηρά -και μόνο- επαγγελματική. Ο αστυνομικός Γιασίν αποφασίζει να βοηθήσει τον Μαχίρ  σχετικά με την υπόθεση του πατέρα του. Έτσι, του αποκαλύπτει κάποια σημαντικά στοιχεία. Ο Μελίχ ανακαλύπτει πως η εφημερίδα του, τύπωσε παραποιημένη τη συνέντευξη που του έδωσε ο Ναζίφ Καρά.




Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ - ΥΠΟΘΕΣΗ
Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2012.

Στη νέα συναρπαστική σειρά του ΑΝΤ1 "Karadayi" πρωταγωνιστούν δύο από τους διασημότερους ηθοποιούς της Τουρκίας και από τους δημοφιλέστερους στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον γοητευτικό Κενάν Κενάν Ιμιρζαλίογλου, γνωστό ως "Εζέλ" από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και την όμορφη Μπεργκιουζάλ Κορέλ, πρωταγωνίστρια της σειράς "Χίλιες και μια Νύχτες".

Το "Karadayi" είναι μια δυνατή, ερωτική δραματική σειρά που θα καθηλώσει και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού θεατή. Το συγκλονιστικό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό σενάριο, υπογραφούν οι επιτυχημένοι παραγωγοί της σειράς "Εζέλ".
Το "Karadayi" προβάλλει όλη την γκάμα των έντονων συναισθημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπινων αδυναμιών όπως, η κακία, η εκδίκηση, ο φθόνος, η απελπισία, το έγκλημα, η διαπλοκή, η τιμωρία, τα μεγάλα ψέματα και καλά θαμμένα μυστικά του παρελθόντος. Η αγάπη εκφράζεται μέσα από τη βαθιά ανθρωπιά, τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τα καθοριστικά γεγονότα που αλλάζουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο έρωτας δεσπόζει και λειτουργεί ως ένας συνδετικός κρίκος γεγονότων και καταστάσεων, όμως την ίδια στιγμή γεννάει διλήμματα που πολλές φορές οδηγούν σε αδιέξοδα. Σε αυτή τη σειρά, οι σχέσεις έχουν γνώμονα την αξία της ανθρώπινης ζωής και της δίνουν ουσιαστική διάσταση. Οι ήρωες θα γνωρίσουν τι σημαίνει θυσία και ο καθένας τους όταν έρθει η ώρα, θα αναγκαστεί να πληρώσει το τίμημα που του αναλογεί.
"Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται ήρωες και κάποιοι άλλοι γίνονται στη διάρκεια της ζωής τους. Για τον Μαχίρ όμως, ισχύουν και τα δύο"…
1973, η οικογένεια του Ναζίφ Κάρα κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη. Τα μέλη της, πατέρας, μητέρα και παιδιά είναι αξιαγάπητοι στη γειτονιά. Όλοι τους είναι άνθρωποι που δεν νοιάζονται μόνο για τις δικές τους ζωές, αλλά και για τα βάσανα και τις χαρές των άλλων. Ένα τραγικό γεγονός όμως, ανήμερα των αρραβώνων του μεγάλου γιου της οικογενείας, του Μαχίρ, θα καταστρέψει μια για πάντα την ευτυχία τους. Όσο η οικογένεια Καρά και η γειτονιά είναι απασχολημένοι με τον αρραβώνα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης διαπράττεται ένας φόνος. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν, δολοφονείται. Ο πατέρας της οικογένειας Καρά θεωρείται ο βασικός ύποπτός. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του κι έτσι κατηγορείται για ένα έγκλημα, που ποτέ δεν διέπραξε.
Ο Μαχίρ μετά από αυτό το συμβάν, παραιτείται από τα πάντα στη ζωή. Εγκαταλείπει τη δουλειά του, τον έρωτα, το μέλλον του. Για αυτόν ένας μόνο είναι ο σκοπός της ύπαρξής του, να ανακαλύψει τους πραγματικούς δολοφόνους και να αποδοθεί η δικαιοσύνη, ώστε ο πατέρας του να σωθεί από τη θανατική ποινή. Ο δρόμος για την αναζήτηση της αλήθειας, θα τον οδηγήσει στη Φεριντέ Σαντόγλου, την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου, που έχει αναλάβει να δικάσει την υπόθεση. Η ζωή όμως παίζει παράξενα παιχνίδια κι ο έρωτας… επικίνδυνα! Ο ρόλος αυτής της γυναίκας θα είναι καταλυτικός τόσο στην εξέλιξη της ιστορίας όσο και στις άμυνες στην καρδιά του Μαχίρ.

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: ΜΙΧΡΙΜΑΧ: «Αυτός δεν είναι ο γάμος μου, αλλά η κηδεία μου!»


H ώρα του γάμου με τη Μιχριμάχ πλησιάζει… Η Μαχιντεβράν μοιάζει σαν πρόβατο που το πάνε σε σφαγή… Ακόμα και ο Μουσταφά δεν μπορεί να πιστέψει πώς είναι δυνατόν η αδελφή του να δέχτηκε αυτό το γάμο με τον Ρουστέμ, που η Χουρρέμ της επέβαλλε με το ζόρι για να ικανοποιήσει τις δικές της φιλοδοξίες.



Η Χουρρέμ βλέπει εκνευρισμένη την κόρη της και της λέει ότι σύντομα θα τελειώσει ο γάμος και θα μπορέσει να ξεκουραστεί. Και εκείνη της απαντά με δάκρυα στα μάτια: «Αυτός δεν είναι ο γάμος μου αλλά η κηδεία μου. Κι αυτά τα ρούχα είναι το σάβανό μου». Ο Σουλτάνος, για να δείξει την ευγνωμοσύνη του, κάνει Κουπέ Βεζίρη τον Ρουστέμ, κάτι που ανησυχεί πολύ τους πάντες, αλλά πολύ περισσότερο τον Μουσταφά. Οταν ο Ρουστέμ πλησιάζει τον Σουλτάνο για να του φιλήσει το μανδύα, αυτός του δίνει να φιλήσει το χέρι του, ένδειξη ότι τον θεωρεί δικό του άνθρωπο. Η Εσμαχάν προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη Μιχριμάχ, αλλά εκείνη δεν θέλει να της δώσει τη χαρά της ικανοποίησης. Προσπαθεί να την πείσει ότι νιώθει πολύ ωραία, αφού παντρεύεται έναν ισχυρό Πασά και ότι ο Μαλκότσογλου ήταν ένας άνεμος και πέρασε. Η Αφιφέ βλέπει τη Μιχριμάχ στενοχωρημένη. Προσπαθεί να την παρηγορήσει.

«Σουλτάνα, μην εμποδίζετε τον εαυτό σας. Αφήστε το να φύγει, αφήστε τα δάκρυά σας να πέσουν από ματιά σας. Μην καίτε την καρδιά σας και μην αφήσετε την καρδιά σας να υποφέρει. Βγάλτε τα… ΟΛΑ αυτά αφήνοντας τα δάκρυά σας να πέσουν», προσπαθεί να την παρηγορήσει η Αφιφέ.

«Aφιφέ χατούν, πώς μπορώ το ανεχτώ αυτό;», ρωτάει η Μιχριμάχ.

«Υπάρχει κάποια δύναμη μέχρι αυτή την ημέρα που να μπορεί να σβήσει ό,τι είναι γραμμένο στο μέτωπο; Δεν υπάρχει τρόπος, ακόμα κι αν είστε η Σουλτάνα του κόσμου. Ζούμε αυτό που είναι το πεπρωμένο μας και η μοίρα μας», της απαντά η Αφιφέ.

«Ποια είναι αυτή η μοίρα ή το πεπρωμένο; Τι έκανα; Ποια είναι η ενοχή μου; Ποια είναι η αμαρτία μου;», τη ρωτάει η Μιχριμάχ και δάκρυα κυλούν από τα μάτια της.

«Σουλτάνα ποτέ μην παρακούσετε. Εάν αφεθείτε στον Θεό και το αποδεχθείτε, ο Θεός θα ανοίξει για σας μια πόρτα προς τον παράδεισο. Αλλά αν αρνηθείτε και παρακούσετε, τότε θα είναι αδύνατο να βρείτε γαλήνη! Θα σας περιμένω μπροστά από την πόρτα. Πείτε μου όταν είστε έτοιμη», τη συμβουλεύει η Αφιφέ.


Ο Μουσταφά προειδοποιεί τον Ρουστέμ ότι η Μιχριμάχ είναι κομμάτι της ψυχής του κι ελπίζει να μην την εκμεταλλευτεί κανείς για πολιτικό όφελος. Η Μιχριμάχ περνά από το χαρέμι και η Φαϊέ της εύχεται να μη νιώσει ποτέ πόνο και λύπη...

Διαβάστε περισσότερα στο TiViΣίριαλ που κυκλοφορεί αύριο 30-5

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Μελίνα Ασλανίδου: Καλοκαίρι αγκαλιά μου! Άκουσε το τραγούδι & Στίχοι τραγουδιού!

Μελίνα Ασλανίδου Καλοκαίρι αγκαλιά μου. Melina Aslanidou Kalokeri Agalia mou. Άκουσε το νέο τραγούδι και διάβασε τους στίχους του τραγουδιού!




Το χειμώνα που μας πέρασε η Μελίνα Ασλανίδου, με τη χαρισματική φωνή και ερμηνεία της, μας χάρισε μία από τις πιο αγαπημένες μπαλάντες των τελευταίων χρόνων,
το «Δεν έχω διεύθυνση», με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόπουλου και του Κυριάκου Ντούμου.Ένα τραγούδι που κυριάρχησε στις ραδιοφωνικές συχνότητες και στις καρδιές του κόσμου.

Η επιτυχία συνεχίζεται, τώρα με άλλη διάθεση, πιο καλοκαιρινή και ρυθμική. Το νέο της τραγούδι έχει τον τίτλο «Καλοκαίρι αγκαλιά μου» και την υπογραφή ξανά του Γιώργου Παπαδόπουλου και του Κυριάκου Ντούμου. Ένα τραγούδι που αγκαλιάζει τις αισθήσεις μας και μας μαγεύει με τις εικόνες και το ρυθμό του!

LYRICS - ΣΤΙΧΟΙ
Δίπλα σου άλλη μια νύχτα, κέρασέ με μια γρανίτα χαϊδεμένο μου
κοίταξέ με ν'ανατέλλω, μέρα νύχτα να σε θέλω μεθυσμένο μου
Σώμα μου, ζεστό μου σπίτι, στείλε με σ'ένα πλανήτη, σε μια χίμαιρα
Αύγουστέ μου καταλύτη, μ'έναν έρωτα αλήτη έλα σήμερα

Καλοκαίρι αγκαλιά μου, έλα σπάσε τα γυαλιά μου,
να σε βλέπω μες τη θάλασσα γυμνό
Έλα πάλι να με κάψεις, το κορμάκι μου ν'ανάψεις,
πυροτέχνημα στον Έρωτα θεό

Δίπλα σου άλλη μια νύχτα, να φωνάζεις που σε βρήκα πριγκιπέσα μου
πρίγκιπά μου ζάλισέ με, φίλα με, ξεκλείδωσέ με κι έλα μέσα μου
βάλε αγάπη οξυγόνο, σβήσε μου τον άδειο χρόνο, το χαμένο μου
βάλε βράδυα μεθυσμένα, δε χρωστάμε σε κανένα, πεπρωμένο μου

Καλοκαίρι αγκαλιά μου, έλα σπάσε τα γυαλιά μου, να σε βλέπω μες τη θάλασσα γυμνό
Έλα πάλι να με κάψεις, το κορμάκι μου ν'ανάψεις, πυροτέχνημα στον Έρωτα Θεό.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Karadayi Καρανταγι: Το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου!



Πολλές ανατροπές και εξελίξεις θα δούμε στο τέλος του πρώτου κύκλου του «Karadayi», που σίγουρα θα αφήσουν όλους εσάς σε αγωνία μέχρι να δείτε τα επόμενα ολοκαίνουρια επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Ο Μαχίρ καταφέρνει να δραπετεύσει και η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Στο...



μεταξύ, η Φεριντέ παλεύει μέσα της και αντιμετωπίζει ένα δίλημμα: Να μείνει στο πλευρό του άνδρα που αγαπάει ή όχι; Ο Μαχίρ την αρπάζει και φεύγουν μακριά απ’ όλους.

Η Φεριντέ έχει πια μάθει για την ταυτότητα του Μαχίρ και δεν θέλει να τον δει ξανά μπροστά της. Νιώθει προδομένη και γι’ αυτό αποφασίζει να εξαφανιστεί από τη ζωή του. Ωστόσο ο Μαχίρ συνεχίζει να τη διεκδικεί. Ενα βράδυ που συναντιούνται, ο Μαχίρ πέφτει θύμα επίθεσης πυροβολισμού. Η Φεριντέ ουρλιάζει και ζητάει βοήθεια. Στο νοσοκομείο η αγωνία μεγαλώνει τόσο για τη Φεριντέ όσο και για την οικογένεια του Μαχίρ, αφού η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Ο Τουργκούτ της δίνει το λόγο του ότι θα βρει αυτόν που τον πυροβόλησε. Την ίδια ώρα, η οικογένεια Καρά είναι συγκλονισμένη και με το ένταλμα σύλληψης εναντίον του Μαχίρ. Η Φεριντέ δεν φεύγει από το πλευρό του, παρά τις αντιρρήσεις του Τουργκούτ και της οικογένειάς της. Η Φεριντέ, σίγουρη πως ο Μαχίρ θα πεθάνει, θέλει να τον αποχαιρετίσει. Μόλις του δίνει το τελευταίο φιλί, εκείνος ξυπνάει από το κώμα. Την ίδια ώρα η Αϊτέν επισκέπτεται τον Τουργκούτ στο γραφείο του κι εκείνος τη βιάζει. Η κοπέλα σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση επιστρέφει στο σπίτι της και κλείνεται στο δωμάτιό της. Η κατάσταση της υγεία του Μαχίρ δεν του επιτρέπει να παρευρεθεί στη δίκη του πατέρα του. Οταν όμως όλα είναι εναντίον του Ναζίφ, ο Μαχίρ κάνει την έκπληξη και μπαίνει μέσα στην αίθουσα. Στο μεταξύ, η Αϊτέν δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τα όσα της συνέβησαν, όταν όμως ο Νετζντέτ τη βλέπει σ’ αυτή την κατάσταση, αμέσως τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Μαχίρ το σκάει από το νοσοκομείο, όμως συναντάει στον Τουργκούτ. Οι δύο άνδρες κυνηγιούνται μέσα στους διαδρόμους της κλινικής, μέχρι που για πρώτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Μαχίρ και Τουργκούτ: Πρώτη φορά αντιμέτωποι

Διαβάστε περισσότερα στο TiViΣίριαλ που κυκλοφορεί αύριο 30-5

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δείτε σήμερα 29-5: ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ: Ο Σουλεϊμάν δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Ιμπραήμ


O Σουλεϊμάν είχε ζητήσει από τον Κάδη να του βρει ένα νομικό «παράθυρο» για να μπορέσει να σκοτώσει τον Ιμπραήμ. Παλιότερα ο Σουλεϊμάν με φιρμάνι του είχε δεσμευτεί να...



προστατεύει τον Ιμπραήμ περισσότερο και από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Σουλεϊμάν θυμάται τη σχέση του που είχε μαζί του από τότε που ήταν μικρά παιδιά και βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Ο Κάδης μετά από μεγάλη ερεύνα λέει στον Σουλτάνο πως ο Προφήτης αναφέρει ότι αυτός που δίνει την εντολή της δολοφονίας αν κοιμάται την ώρα που γίνεται ο φόνος, δεν τον βαραίνει η αμαρτία. Έτσι, ο Σουλεϊμάν καλεί σε δείπνο τον Ιμπραήμ κι τη Χιουρρέμ , η οποία θυμώνει γιατί πιστεύει ότι η σχέση των δυο αντρών έχει αποκατασταθεί. Μάλιστα, ο Σουλεϊμάν καλεί τον Ιμπραήμ το βράδυ, να κοιμηθεί στο παλάτι, στο παλιό του δωμάτιο. Μέσα στη νύχτα τέσσερις άντρες μπαίνουν στο δωμάτιο και πνιγούν τον Ιμπραήμ. Η Χουρρέμ μένει άναυδη όταν το μαθαίνει. Ο Σουλτάνος είναι καταρρακωμένος. Η Χατιτζέ βλέπει το φέρετρο του άντρας της στον κήπο του σπιτιού τους. Σπαραγμός. Το όνομα Ιμπραήμ σκίζει τον αέρα. Ο Σουλεϊμάν δίνει διαταγή να γίνει η σύνοδος με όλους τους πασάδες.



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ:

Η Χουρεμ ψαχνει να βρει εναν τροπο που θα αποδειξει στον Σουλειμαν πως ο Ιμπραημ ειναι προδωτης.Συνομιλει με τον Αγιας πασα και του ζητα να βρει ενα λαθος του Ιμπραημ .. Ο Αγιας πασα κοιταει τα εγγραφα τα οποια καταγραφοντε οταν ο Πασας μιλα με εκπρωσοπους απο αλλες χωρες, αλλωστε οτι λενε καταγαφεται.Ετσι λοιπον βρισκει ενα εγγραφο απο μια συζητηση που ειχε γινει παλια οταν ο εξοχοτατος ειχε παει στη Μανισα, και ζητα να του βγαλουν ενα αντιγραφο.Ο Αγιας Πασα το δινει στην Χουρεμ. Εκεινη ρωτα τον Αγιας αν ο εξοχοτατος το χει διαβασει και εκεινος της λεει οχι.Η Χουρε του λεει πως ο Ιμπραημ πασας θεωρει τον εαυτο του αετο κ πως εκεινη ειναι ενα περιστερι, αφου λοιπον ειμαι ενα περιστερι, λεει η Χουρεμ, τοτε θα μεταφερω το μηνυμα...Ο Αγιας πασα δινει το εγγραφο στον Σουλειμαν και του λεει να το διαβασει γιατι υπαρχουν καποιες λεπτομεριες που πρεπει να δει..

Ο Σουλειμαν το διαβαζει, το εγγραφο λεει:'' ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΖΩΟΔΕΝ ΤΟ ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΡΑΒΔΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΕΖΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ.ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΣ ΜΟΥΤΟΝ ΔΑΜΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΕΓΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΓΚΡΙΣΗΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.''

Ο Σουλειμαν ειναι τωρα πια απογοητευμενος και προβληματισμενος.Επισκεπτεται τον καδη και του λεει πως τον προβλιματιζει κατι εδω και καιρο και τωρα πηρε μια αποφαση που σχετιζεται με την καταλληξη ενος πολυ κοντινου του προσωπου.Το προβλημα ειναι οτι με το φιρμανι που υπεγραψε ο ιδιος τον προστατευει ακομα κ απο τον εαυτο του.Οποτε θελει ο Καδης να βρει την λυση ωστε να θανατωσει αυτο το ατομο παρολο που ειχε βγαλει αποφαση οτι ουτε ο ιδιος μπορει να τον βλαψει, ωστε κ την αποφαση του να τηρησει και τον λογο του.Ο καδης ζητα λιγες μερες να το ψαξει..Ο Εξοχοτατος ζητα απο τον Ιμπραημ να παιξει βιολι, περνα λιγες στιγμες μαζι του.Εντωμεταξυ η Χουρεμ εχει μαθει οτι το εγγραφο εχει σταλθει στον εξοχοτατο αλλα δεν εχει μαθει τιποτα απ οτι συμβαινει ουτε και τι ετοιμαζει ο Σουλειμαν.Ο Καδης ομως μετα απο ολες ωρες ψαξιματος και ερευνας αναμεσα σε πολλα βιβλια και πολλους νομους εχει βρει την λυση και πηγαινει στον Σουλειμαν για να του την ανακοινωσει.!!!!Του λεει πως υπαρχει μονο ενας τροπος κ αυτος βρισκεται μεσα σ ενα βιβλιο που κουβαλαει μαζι του.Η λυση ειναι την ωρα που εκτελειαι αυτο το προσωπο ο Σουλειμαν να κοιμαται, οσο κοιμαται δεν θεωρειται υπευθυνος για τιποτα, δεν μπορει να ντροπιαστει ή να κατηγορηθει.Ο Σουλειμαν καλει για δειπνο τον Ιμπραημ και την Χουρεμ..Πινουν τρωνε κανονικα και ο Σουλτανος ζητα απο τον Ιμπραημ να κοιμηθει σημερα στο παλατι.Ετσι και εγινε..Ο Σουλειμαν επεσε για υπνο και ο Ιμπραημ εκτελεστηκε απο μαυροφορους οι οποιοι τον επνιξαν..Το πτωμα του το πηραν οι μαυροντυμενοι και το μετεφεραν στο παλατι της Χατιτζε, ομως οπως το επερναν απο το παλατι ο Σουμπουλ ειδε το κεφαλι του πασα.Κατευθειαν ξυπνα την Σουλτανα και της το λεει, η Χουρεμ δεν πιστευει στ αυτια της.Το αλλο πρωι το πτωμα βρισκεται στο παλατι της Χατιτζε και εκεινη κλαει απο πανω του..

Πηγή: tv-24.gr
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Adanali Ανταναλί - Επεισόδια 124, 125, 126, 127, 128 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων


Adanali - Επεισόδια 124, 125, 126, 127, 128 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων







Adanali Επεισόδιο 124 με ελληνικούς υπότιτλους










Adanali Επεισόδιο 125 με ελληνικούς υπότιτλους











Adanali Επεισόδιο 126 με ελληνικούς υπότιτλους









Adanali Επεισόδιο 127 με ελληνικούς υπότιτλους










Adanali Επεισόδιο 128 με ελληνικούς υπότιτλους










Βρες τη φθηνότερη ασφάλεια για αυτoκίνητο και μηχανή, συγκρίνοντας ολόκληρη την αγορά. Κάνε κλικ εδώ


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
A - B - Γ
Πως κατεβάζω αρχεία από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
Πως κατεβάζω αρχεία από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!



Περιπέτεια τούρκικης παραγωγής 2008

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Tayfun Guneyer, Kartal Cidamli
ΠΑΙΖΟΥΝ: Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar, Serenay Sar?kaya κ.ά..

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η σειρά ADANALI είναι μια νέα τηλεοπτική πρόταση του ΑΝΤ1 για αυτή τη σεζόν. Με πρωταγωνιστές τρεις super stars της Τουρκίας (Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar), χαρακτηρίζεται ως μια δυναμική περιπέτεια με έντονη δράση και αμείωτο σασπένς.

Δύο άντρες που κάποτε ήταν αδελφικοί φίλοι, έχουν επιλέξει να ζουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Έτσι, σήμερα, όσα τους ενώνουν είναι πολύ λιγότερα, απ' όσα τους χωρίζουν! Ο Υavuz, είναι ένας πιστός υπηρέτης του νόμου και ο Maraz Ali, είναι ένας μετρ της παρανομίας. Η σύγκρουση ανάμεσά τους θα είναι αναπόφευκτη και σκληρή, αφού πλέον είναι θανάσιμοι εχθροί! Σύμμαχος του Υavuz στο κυνήγι της εγκληματικότητας, θα βρεθεί η γοητευτική, μυστική πράκτορας Idil.

Το χθες και το σήμερα, η δικαιοσύνη και η παρανομία, βρίσκονται συνεχώς σε αντιπαράθεση και οι ισορροπίες φέρνουν ανατροπές. Το χιούμορ εκπλήσσει τον τηλεθεατή, ενώ οι αποκαλύψεις και τα επικίνδυνα μυστικά κάνουν τη σειρά εθιστική! Η εκδίκηση, ο έρωτας, οι συγκρούσεις, οι δολοπλοκίες, αλλά και το χιούμορ, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, με τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο να… τρέχουν!

ADANALI. Δύο κόσμοι αρχίζουν να ξεδιπλώνονται καθημερινά στον ΑΝΤ1, για να κάνουν τη δράση και την περιπέτεια, τους νέους πρωταγωνιστές στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα!


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 82, 83, 84, 85, 86 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos στο youtube)

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 82, 83, 84, 85, 86 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos)



Δες τα promo videos των επεισοδίων πριν προβληθούν στην τηλεόραση. Για να διαβάσετε τις περιλήψεις των επεισοδίων, πατήστε εδώ.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 82 με ελληνικούς υπότιτλους










Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 83 με ελληνικούς υπότιτλους










Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 84 με ελληνικούς υπότιτλους










Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 85 με ελληνικούς υπότιτλους










Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 86 με ελληνικούς υπότιτλους








Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Διάβασε επίσης:
Bugra Bulsoy: Μάθε τα πάντα για τον Βουράλ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Seda Guven: Μάθε τα πάντα για την Μελτέμ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εξομολόγηση του Βουράλ στη Φατμαγκιούλ και η αυτοκτονία. Δες video!
Το πάρτυ έκπληξη της Μπερέν Σαάτ (Φατμαγκιούλ) για τα γενέθλιά της
Το πρώτο φιλί Φατμαγκιούλ Κερίμ. Δες βίντεο!
Firat Celik: Μάθε τα πάντα για τον Μουσταφά από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εγκυμοσύνη της Φατμαγκιούλ, το δολοφονικό σχέδιο και το συγκλονιστικό τέλος.
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Τελευταίο επεισόδιο
Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ. Ανακάλυψέ την εδώ (βιβλίο).


Πως κατεβάζω αρχεία από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
Πως κατεβάζω αρχεία από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 1-10 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 11-15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 16-20 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 21-30 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 31-35 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 36-40 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 41-45 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 46-50 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 51-56 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 56-61 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 61-66 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 71-76 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 71-76 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 76-81 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 76-81 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 81-86 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 81-86 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 87-91 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 87-91 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 91-96 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 91-96 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 96-101 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις

ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 81, 82, 83, 84, 85, 86 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 81, 82, 83, 84, 85, 86 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων





Διάβασε επίσης:
Bugra Bulsoy: Μάθε τα πάντα για τον Βουράλ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Seda Guven: Μάθε τα πάντα για την Μελτέμ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εξομολόγηση του Βουράλ στη Φατμαγκιούλ και η αυτοκτονία. Δες video!
Το πάρτυ έκπληξη της Μπερέν Σαάτ (Φατμαγκιούλ) για τα γενέθλιά της
Το πρώτο φιλί Φατμαγκιούλ Κερίμ. Δες βίντεο!
Firat Celik: Μάθε τα πάντα για τον Μουσταφά από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εγκυμοσύνη της Φατμαγκιούλ, το δολοφονικό σχέδιο και το συγκλονιστικό τέλος.
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Τελευταίο επεισόδιο
Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ. Ανακάλυψέ την εδώ (βιβλίο).



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 81 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη:  Η επίσκεψη της Φατμαγκιούλ αποτελεί μια ανάσα για τον Κερίμ. Στις μέρες που έχουν μείνει χώρια, η Φατμαγκιούλ άρχισε να νιώθει έντονη την απουσία του Κερίμ από τη ζωή της και το σύντομο διάστημα που περάσανε στο επισκεπτήριο δεν ήταν αρκετό για να ανακουφίσει την έλλειψη του ενός για τον άλλον. Μπορεί ο χρόνος που τους δόθηκε να ήταν μικρός, αλλά τα λόγια που αντάλλαξαν ήταν μεγάλα. Και όσα δεν πρόλαβαν να πουν, θα τα εξηγήσουν μέσα από τα γράμματά τους. Σ’ αυτές τις επιστολές θα μιλήσουν οι καρδιές τους. Όταν φτάνει η ώρα να τελειώσει το επισκεπτήριο, συνειδητοποιούν ότι αυτό θα αποτελέσει μια νέα δοκιμασία και για τους δυο. Μετά από την επίσκεψη της Φατμαγκιούλ, το πρόσωπο το Κερίμ αρχίζει και πάλι να χαμογελά, αλλά οι μέρες που θα ακολουθήσουν στη φυλακή θα τον δυσκολέψουν περισσότερο, μια και πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με μια καλοστημένη παγίδα.




Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 82 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη:  Η Μεριέμ είναι αποφασισμένη να βάλει ξανά τις ζωές τους σε τάξη και ανασκουμπώνεται προκειμένου να ανοίξουν και πάλι την ταβέρνα τους. Η Μουκάντες αποδεικνύει με τεστ DNA ότι το παιδί είναι του Ραχμί κι έτσι αρχίζει πάλι να έχει ύφος απέναντι σε όλους και να υψώνει τον τόνο της φωνής της. Το πρώτο της μέλημα τώρα είναι να ανοίξει το χάσμα μεταξύ του Ραχμί και της αδερφής του. Οι Γιασαράν οδεύουν ταχύτατα προς χρεοκοπία, αλλά ο Ερντογάν έχει ένα σχέδιο που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Αυτό θα αποτελέσει και μια καταπληκτική ευκαιρία για τον Σελίμ να πάρει εκδίκηση από τη Μελτέμ. Για τον Κερίμ γεννιέται ένα φως ελπίδας μετά τα στοιχεία που βρήκε ο δικηγόρος Ομέρ, τα οποία θα μπορούσαν να αποδείξουν την αθωότητά του. Ωστόσο, κανείς δεν περιμένει την κίνηση-έκπληξη που θα κάνει ο Μουσταφά. Ο Κερίμ, που δεν γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις, σοκάρεται από μια απρόσμενη επίσκεψη, ενώ την ίδια στιγμή ο Μουσταφά ετοιμάζεται να βοηθήσει τον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ που τους χωρίζουν τα σίδερα της φυλακής.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 83 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη:  Ο Κερίμ έρχεται στη φυλακή πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα του, που τον είχε εγκαταλείψει όταν ήταν παιδί. Αυτή η συνάντηση θα φέρει στο φως την οργή και το μίσος που έκρυβε μέσα του ο Κερίμ τόσα χρόνια. Μαζί με την τελευταία εικόνα που έχει από τη μητέρα του, θα κλείσει και όλες τις πόρτες απέναντι στον πατέρα του. Ο Φαχρετίν, που καταρρέει απέναντι στην αντίδραση του γιου του, αποφασίζει να μην πιέσει τον Κερίμ, ωστόσο δεν έχει σκοπό να παρατήσει τις προσπάθειες για να τον προσεγγίσει. Η μόνη περίπτωση να μικρύνει το κενό μεταξύ πατέρα και γιου είναι η βοήθεια της Μεριέμ. Τώρα έχει φτάσει η στιγμή να αποκαλυφθεί η αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα δεν γνώριζε κανείς, εκτός από τον Φαχρετίν και τη Μεριέμ. Ο δικηγόρος Καντίρ αναλαμβάνει αμέσως δράση, προκειμένου να καταθέσει επίσημα η Ασού. Η Φατμαγκιούλ φοβάται μήπως προκύψει καμιά αναποδιά την τελευταία στιγμή, ενώ ο Μουσταφά προσπαθεί να παραπλανήσει την Ασού σχετικά με τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Βουράλ. Προκειμένου, λοιπόν, ο Μουσταφά να διαλύσει τις υποψίες που υπάρχουν γι’ αυτόν, παίζει και το τελευταίο χαρτί που έχει στα χέρια του. Και ο ίδιος και η Ασού είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σ’ ένα δρόμο που δεν θα έχει επιστροφή. Παρ’ όλα όσα έγιναν, ο Μουσταφά χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται για να φανεί ξανά άξιος στα μάτια της Φατμαγκιούλ.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 84 με ελληνικούς υπότιτλους



Περίληψη: Από την άλλη πλευρά, οι Γιασαράν, που μονίμως παρακολουθούν τη Φατμαγκιούλ και την οικογένειά της, πέφτουν σε μεγάλο πανικό όταν μαθαίνουν ότι η Ασού συμπράττει με τη Φατμαγκιούλ. Ένα δεύτερο σοκ περιμένει τους Γιασαράν όταν μαθαίνουν τους ισχυρισμούς του Μουσταφά σχετικά με το θάνατο του Βουράλ. Οι Γιασαράν ψάχνουν διέξοδο για να καλυφθούν από τον κίνδυνο που πλησιάζει και τα πράγματα παρεκτρέπονται εντελώς όταν η Λεμάν και ο Σεμσί εμπλέκονται κι αυτοί στα γεγονότα. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ, που στις δύσκολες μέρες προσπαθούν να αλληλοστηριχθούν με γράμματα, καταλήγουν να πλησιάζουν όσο ποτέ ο ένας τον άλλον. Και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, μάλιστα, αρχίζουν πλέον να μετράνε τις μέρες για να ξανασμίξουν.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 85 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Με την είδηση ότι πλησιάζει η δίκη του Κερίμ, το κλίμα στο εστιατόριο της Φατμαγκιούλ αλλάζει αμέσως και η ίδια αρχίζει με ενθουσιασμό την αντίστροφη μέτρηση. Η Εμπέ Νινέ, από την άλλη, μαζί με τη χαρά της έχει πάνω της και τη σκιά από το γράμμα που άφησε η μητέρα του Κερίμ στον γιο της… Η Εμπέ Νινέ, μετά από τη συνάντησή της με τον Φαχρετίν, παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει στον Κερίμ το γράμμα που του έκρυβε τόσα χρόνια. Αυτές οι συναντήσεις, που γίνονται παρά τις αντιρρήσεις του Κερίμ και που ανησυχούν τη Φατμαγκιούλ, τραβούν το ενδιαφέρον της Μουκάντες, η οποία σπεύδει να βγάλει ως συνήθως λανθασμένα συμπεράσματα. Ο Μουσταφά, που συναντιέται με την Ασού στον τάφο του Βουράλ, δεν έχει πια περιθώρια διαφυγής για να μπορέσει ξανά να αρνηθεί την αλήθεια. Όταν, λοιπόν, ο Μουσταφά παραδέχεται το έγκλημά του στην Ασού, καταλαβαίνει ότι αφήνει το μέλλον του στα χέρια της. Η Λεμάν ορκίζεται να βρει τον δολοφόνο του γιου της και τότε ο Μουσταφά βρίσκει μια νέα ευκαιρία για να στρέψει την προσοχή τους μακριά του... Οι Γιασαράν γίνονται τώρα ανοιχτός στόχος και τραβούν πάνω τους τις υποψίες για το θάνατο του Βουράλ, με αποτέλεσμα να φαγώνονται μεταξύ τους. Αποκαλύπτεται η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ του Μιουνίρ και του Ρεσάτ Γιασαράν και ξεσπά καυγάς όταν ο ένας προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον άλλον. Η έντονη διαμάχη μπροστά σε ολόκληρη την οικογένεια γίνεται η αιτία να ξεχυθούν στο φως όλα τους τα μυστικά.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 86 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη:  Το σχέδιο του Ερντογάν πετυχαίνει και οι Γιασαράν βάζουν στο χέρι τις φωτογραφίες που στριμώχνουν άσχημα τον Τουρανέρ. Ο Φαχρετίν, που είναι αποφασισμένος ότι κι αν γίνει να μην αφήσει πια μόνο τον γιο του, βρίσκει έναν απρόσμενο τρόπο να εμφανιστεί μπροστά στους Γιασαράν. Εντωμεταξύ, ο Κερίμ πρόκειται να περάσει μια μεγάλη δοκιμασία στη φυλακή, όταν έρχεται εν αγνοία του αντιμέτωπος με την παγίδα που του έχει στήσει ο Μιουνίρ. Η Μουκάντες, μαθαίνει για την επιστολή που δεν δόθηκε ποτέ στον Κερίμ και βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να τρυπώσει στο δωμάτιο της Εμπέ Νινέ και να την πάρει. Η Εμπέ Νινέ πιάνει στα πράσα τη Μουκάντες οδηγώντας τη σχέση τους εκτός κάθε ελέγχου, καταλήγοντας σ’ ένα ατύχημα που θα αλλάξει και πάλι όλες τους τις ισορροπίες. Ο Μουσταφά, που φοβάται ότι η Ασού θα ομολογήσει την αλήθεια, κάνει ένα βήμα για να εξασφαλίσει το μέλλον του, προτού γίνει η δίκη του Κερίμ. Όταν φτάνει η μέρα της δίκης, ο Ρεσάτ Γιασαράν οδεύει προς το σπίτι του, ανίδεος για την καταστροφή που τον περιμένει. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ αρχίζουν να περιμένουν με ανυπομονησία την απόφαση του δικαστή…


Πως κατεβάζω αρχεία από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
Πως κατεβάζω αρχεία από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 1-10 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 11-15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 16-20 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 21-30 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 31-35 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 36-40 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 41-45 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 46-50 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 51-56 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 56-61 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 61-66 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 71-76 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 71-76 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 76-81 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 76-81 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 81-86 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 81-86 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 87-91 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 87-91 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 91-96 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 91-96 με ελληνικούς υπότιτλους (promo videos youtube)
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 96-101 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Διάβασε επίσης:
Bugra Bulsoy: Μάθε τα πάντα για τον Βουράλ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Seda Guven: Μάθε τα πάντα για την Μελτέμ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εξομολόγηση του Βουράλ στη Φατμαγκιούλ και η αυτοκτονία. Δες video!
Το πάρτυ έκπληξη της Μπερέν Σαάτ (Φατμαγκιούλ) για τα γενέθλιά της
Το πρώτο φιλί Φατμαγκιούλ Κερίμ. Δες βίντεο!
Firat Celik: Μάθε τα πάντα για τον Μουσταφά από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εγκυμοσύνη της Φατμαγκιούλ, το δολοφονικό σχέδιο και το συγκλονιστικό τέλος.
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Τελευταίο επεισόδιο
Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ. Ανακάλυψέ την εδώ (βιβλίο).


ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com