Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Akarsu Η προδοσία: Eπεισόδια 63, 64, 65, 66, 67 με ελληνικούς υπότιτλους και Περιλήψεις επεισοδίων

Akarsu Η προδοσία: Eπεισόδια 63, 64, 65, 66, 67 με ελληνικούς υπότιτλους και Περιλήψεις επεισοδίων. Δείτε τα επόμενα 5 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους και διαβάστε περιλήψεις!


Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 45, 46, 47, 48, 49 πριν προβληθούν στην τηλεόραση & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!

Κλεμμένα Όνειρα: Δείτε τα επεισόδια 299, 300, 301, 302, 303 του 3ου κύκλου & διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων

-Περιλήψεις και επεισόδια αναμένονται σύντομα-

Akarsu Η προδοσία - Επεισόδιο 63 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Η σχέση της Τζεμιλέ με τον Αλί εξακολουθεί να είναι παγωμένη. Οι δυο τους, μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν, αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους μακριά από τα βλέμματα τρίτων.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Akarsu Η προδοσία - Επεισόδιο 64 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Η έντονη αντίδραση της Αϊλίν στα νέα για τον αρραβώνα του Σονέρ με τη Μεσουντέ, δεν περνάει απαρατήρητη από τον Μουράτ. Ένα άτομο, πέρα από κάθε υποψία, αποκαλύπτει το κρησφύγετο του Αχμέτ, που προστατεύεται από τον Ρεσούλ.



Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Akarsu Η προδοσία - Επεισόδιο 65 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη:



Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Akarsu Η προδοσία - Επεισόδιο 66 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη:


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Akarsu Η προδοσία - Επεισόδιο 67 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη:


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



-Προσοχή δεν απαιτείται να δώσετε κινητό τηλέφωνο ή κάποιο άλλο στοιχείο. Κλείστε όλα τα παράθυρα με τις διαφημίσεις και πατήστε click to play-



ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:



ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Wilma Elles Βίλμα Έλες: Η σέξι Γερμανίδα της νέας τούρκικης σειράς του Star "Akarsu: Η Προδοσία"

Οι λεσβιακές σκηνές της Wilma Elles. Δείτε τις εδώ!

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η ιστορία μιας οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη του 1960.
Η οικογένεια Αρκασού είναι μια τυπική, πατριαρχική οικογένεια της εποχής, που δίνει σημασία στα ήθη, τα έθιμα αλλά και στην κοινωνική της εικόνα και αποδοχή.
Ο Αλί Αρκασού, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε 4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.

Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα φροντίζει η απουσία του να μην γίνει αισθητή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας,
Η ηρεμία της οικογένειας Αρκασού ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική δανέζα Καρολάιν. Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι τόσο διαφορετική, που δεν μπορεί να αντισταθεί. Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος, ξεχνώντας τα πάντα. Κερδίζει τον έρωτα της Καρολάιν αλλά το τίμημα θα είναι μεγάλο.

Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και παρόλο, που όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, η άφιξη του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.
Η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Αρκασού αλλάζει αμετάκλητα.
Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας Αρκασού, με οδυνηρές συνέπειες για όλους. Τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν θα σημαδέψουν βαθιά τα μέλη της οικογένειας. Τα λάθη του παρελθόντος θα ορίσουν το μέλλον τους και θα ελπίζουν πως ο χρόνος, που θα κυλήσει, θα κλείσει τις ανοιχτές πληγές τους …

«Σάρωσε» τηλεθέαση και βραβεία


Το «Akarsu: Η Προδοσία» ξεκίνησε στην Τουρκία στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2013, μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν.

Εκτός από τα βραβεία που έλαβε, η σειρά έσπασε και τα ρεκόρ τηλεθέασης, αφού καθήλωσε, κατά μέσο όρο, 25 – 30 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα!

Ήδη, το «Akarsu: Η Προδοσία» προβάλλεται σε 21 χώρες: Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Π.Γ.Δ.Μ., Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Αφγανιστάν, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Πακιστάν, Αλγερία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρο, Ιράν, Ισραήλ, Καζακστάν, Λίβανο, Μάλι και Ηνωμένα Εμιράτα.

AKARSU : Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ (OYLE BIR GECER ZAMAN KI)
Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2010 – 2013.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ζεϊνέπ Γκιουνάι Ταν
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ερκάν Πετεκαγιά, Αϊτσά Μπινγκόλ, Βίλμα Έλες, Γιλντίζ Τσαγκρί Ατικσόι, Φαρά Ζεϊνέπ Αμπντουλάχ, Αράς Μπουλούτ Ινεμλί, Μεράλ Τσετίνκαγια, Εμίρ Μπερκέ Ζιντσιντ

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.