Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

La Patrona: Δείτε τα επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων

"La Patrona" : Το νέο μεξικάνικο σήριαλ του Alpha. Επεισόδια 11 - 15 & περιλήψεις επεισοδίων.


La Patrona - Επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων 1 - 10.


Επεισόδιο 11



Επεισόδιο 12



Επεισόδιο 13



Επεισόδιο 14



Επεισόδιο 15




Περιγραφή:

Η πανέμορφη και ατίθαση Γκαμπριέλα Σουάρεζ (η πρωταγωνίστρια) είναι η μοναδική γυναίκα που εργάζεται στο χρυσορυχείο του χωριού Σαν Πέδρο Ντελ Όρο του Μεξικού, πολλά μέτρα κάτω από τη γη, μόνη ανάμεσα σε πολλούς άντρες. Η Γκαμπριέλα κατέληξε εκεί ύστερα από δύσκολες καταστάσεις, που σημάδεψαν την εφηβεία της, αλλά και τη σχέση της με την οικογένειά της και τους συγχωριανούς της. Μέσα από απροσδόκητες συγκυρίες, η πρωταγωνίστρια θα γνωρίσει τον Αλεχάντρο, τον γιο του ιδιοκτήτη του χρυσορυχείου, και της Αντόνια Γκέρα, μιας φιλόδοξης και αδίστακτης γυναίκας, που ζει μόνο και μόνο για να πάρει στα χέρια της τα ηνία του χρυσορυχείου. Ανάμεσα στους δύο νέους την Γκαμπριέλα και τον Αλεχάντρο θα αναπτυχθεί ένα δυνατό ειδύλλιο στο οποίο όμως θα αντιταχθούν πολλά πρόσωπα. Η μητέρα του άνδρα που ερωτεύεται η πρωταγωνίστρια θα μετατραπεί στον νούμερο ένα εχθρό της καθώς θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει αυτή την σχέση. Μεταξύ των δυο γυναικών θα εξελιχθεί μια μάχη χωρίς προηγούμενο. Η Αντόνια είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλος για να παραμείνει η αδιαφιλονίκητη «La patrona»  (το «Αφεντικό») του χρυσορυχείου και ολόκληρης της περιοχής.

 Πρόκειται για αισθηματική-δραματική τηλενουβέλα αμερικανικής και μεξικανικής συμπαραγωγής 2013 με επίκεντρο τη ζωή μιας σύγχρονης γυναίκας η οποία εργάζεται σε έναν κατεξοχήν ανδρικό τομέα, σ’ ένα χρυσορυχείο.

Η μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ δυο ισχυρών γυναικών, της πρωταγωνίστριας και της ανταγωνίστριάς της, για το ποια θα επικρατήσει, για το ποια θα είναι «το αφεντικό», τα ακραία αισθήματα, η δύναμη της αγάπης, οι ίντριγκες, και οι ανατροπές στην ζωή τους, είναι τα δυνατά σημεία της σειράς. Η πρωταγωνίστρια Αρασέλι  Αράμπουλα, είναι δημοφιλής ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια στο Μεξικό.

Οι τηλεθεατές θα πάρουν  μια γεύση από τις φυσικές ομορφιές του Μεξικού καθώς τα γυρίσματα του La Patrona έγιναν σε όμορφες τοποθεσίες και μικρές πόλεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.