Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Karadayi, Ένα αστέρι γεννιέται, Θανάσιμη Ομορφιά... τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο!



Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά όλα όσα θα γίνουν στα τελευταία επεισόδια των τριών τουρκικών σειρών που παίζονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση... Karadayi, Ένα αστέρι γεννιέται, Θανάσιμη Ομορφιά. Η Χασρέτ μαθαίνει σοκαρισμένη ότι η μητέρα της ζει, ενώ ο Μαχίρ αποφασίζει να προβεί σε μια συγκλονιστική κίνηση προκειμένου να σώσει τον πατέρα του από τη φυλακή και φυσικά από το θάνατο. Οσο για την Μουαζέζ; Θα παίξει μοιραίο ρόλο ανάμεσα στα δύο αδέλφια, που θα γίνουν οι σύγχρονοι Κάιν και Αβελ.



«ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ»

Η Χασρέτ σοκάρεται όταν μαθαίνει ξαφνικά ότι η μητέρα της, που πίστευε ότι ήταν νεκρή από τότε που γεννήθηκε, ζει! Η ίδια νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ο Τζιχάν προσπαθεί να τη συνεφέρει και της λέει να δείξει ψυχραιμία. Η Χασρέτ αποφασίζει να ψάξει για τη μητέρα της και έτσι μία μέρα πριν τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, η ίδια εξαφανίζεται. Ο Μουράτ πηγαίνει στο δωμάτιό της και την ψάχνει και ανακαλύπτει ένα σημείωμα στο κρεβάτι της που γράφει: «Συγγνώμη, έπρεπε να φύγω. Δεν γινόταν διαφορετικά. Συγχώρεσέ με, δεν ήθελα να σε πικράνω, αλλά αυτό έπρεπε να κάνω». Αμέσως ζητάει απ’ όλους στην έπαυλη να του πουν τι γνωρίζουν. Ομως κανείς δεν ξέρει το παραμικρό. Παράλληλα προσπαθούν να σώσουν και την παράσταση και βρίσκουν μια άλλη κοπέλα η οποία της μοιάζει, για να την αντικαταστήσουν χωρίς να το καταλάβει το κοινό. Στο μεταξύ η Χασρέτ θα δεχτεί την βοήθεια του Τζιχάν και έτσι μαζί θα βρεθούν στη Σμύρνη ψάχνοντας τα ίχνη της μητέρας της, όμως όλες οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό και έτσι γυρίζουν πίσω. Η Χασρέτ απελπισμένη κάθεται μαζί με τον Τζιχάν σε ένα καφέ, αλλά εκείνη εξαφανίζεται και αυτός αρχίζει να ανησυχεί. Ετσι τηλεφωνεί στον Μουράτ και του αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν. Μέσα σε λίγη ώρα ο Μουράτ φτάνει στο μέρος που του λέει ο Τζιχάν και αρχίζει να ψάχνει με αγωνία. Ξαφνικά τη βλέπει στην άκρη της λίμνης να κλαίει. Ο Μουράτ πάει κοντά της και η Χασρέτ ξεσπά:

-Μουράτ, η μητέρα μου ζει, το καταλαβαίνεις; Ολη μου η ζωή ήταν ένα ψέμα και τίποτε άλλο. Ενα ψέμα, Μουράτ. Εκείνος την ηρεμεί και οι δυο τους φιλιούνται. Ο Τζιχάν τους βλέπει από μακριά και φεύγει απογοητευμένος.

Στο θέατρο εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για να βάλουν άλλη στη θέση της Χασρέτ. Ομως η Χασρέτ εμφανίζεται και η Σαϊμέ τη βοηθά να ετοιμαστεί. Φοράει ένα κατάλευκο φόρεμα και η Σαλίν τη ρωτάει με έντονο ενδιαφέρον:

-Πού είχες πάει, ανησυχήσαμε όλοι μας, της λέει.

-Εμαθα ότι η μητέρα μου ζει και πήγα να ψάξω να την βρω, της απαντά. Η Σαϊμέ καρδιοχτυπώντας τη ρωτάει:

-Τελικά τι έγινε, τη βρήκες; Ομως η Χασρέτ με θυμό της απαντάει:

-Οχι, δεν τη βρήκα και ούτε θέλω να τη βρω πια. Ποια είναι αυτή η μάνα; Με τι καρδιά αφήνει το παιδί της μωρό και σηκώνεται και φεύγει; Ποια μάνα δεν θέλει το παιδί της; Αφού αυτή δεν με ήθελε, τότε γιατί να την ψάξω να τη βρω εγώ, της λέει και βγαίνει στη σκηνή. Η συναυλία γίνεται και η Σαϊμέ από τα παρασκήνια την παρακολουθεί και κλαίει, ενώ οι οικογένειες της Χασρέτ και του Μουράτ καθισμένες στις πρώτες θέσεις συγκινούνται με το αποτέλεσμα. Η Σαϊμέ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει και το ανακοινώνει στον Μουράτ, χωρίς να υπολογίζει ότι η Γκιουλνάζ παρακολουθεί κρυφά.

«KARADAYI»

Η Καντέρ ανακαλύπτει κάποια σημαντικά έγγραφα του Σουλεϊμάν και αποφασίζει να τα δώσει στον Μαχίρ για να τον βοηθήσει. Ο φάκελος αυτός ούτε λίγο ούτε πολύ αναγράφει πως ένοχος για όλα είναι ο Τουργκούτ. Ωστόσο ο Μαχίρ είναι φυγάς και η Καντέρ δεν μπορεί να τον βρει και γι’ αυτό ενημερώνει τη Σαφιγιέ. Η Μαχπερί λίγες μέρες αργότερα πηγαίνει στο γραφείο της Φεριντέ για να της πει για το φάκελο που βρήκε η μητέρα της. Ωστόσο εκεί τη βρίσκει ο Τουργκούτ και τη ρωτάει να μάθει αν υπάρχει λόγος που βρίσκεται εκεί. Τότε η κοπέλα του αποκαλύπτει τα πάντα για το φάκελο, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή όλων! Ο Τουργκούτ βρίσκει ένα τρόπο ώστε να κρατήσει μακριά από το γραφείο της τη Φεριντέ για να μη συναντηθεί με την κόρη του Σουλεϊμάν και μάθει την αλήθεια. Ετσι, πάνε για φαγητό. Κάποια στιγμή ο Τουργκούτ πηγαίνει στο μπάνιο και ο Μαχίρ εμφανίζεται μπροστά στη Φεριντέ:

-Ο Τουργκούτ είναι εδώ και θα σε συλλάβει.

-Βρήκα ποιος με πυροβόλησε! Είναι αυτός που έκλεψε το εμπορικό. Ολα ξεκίνησαν από εκείνη τη μέρα. Το όνομα του άνδρα είναι Ιμπραήμ, αλλά κάποιος τον σκότωσε. Πρόλαβε όμως να μου πει ότι ο Νετζντέτ ήταν εκείνος που του έδωσε την εντολή.

-Μαχίρ, πρέπει να φύγεις, σε παρακαλώ! Εκείνη την ώρα βγαίνει ο Τουργκούτ. Ο Μαχίρ αρχίζει να τρέχει και ο Τουργκούτ βγάζει το όπλο να τον πυροβολήσει, αλλά μπαίνε μπροστά η Φεριντέ για να τον σώσει. Η Σαφιγιέ αποφασίζει να πάει η ίδια να πάρει τους φακέλους από την Καντέρ, αφού πρώτα ενημερώνει την κόρη της για το πού θα βρίσκεται. Μάλιστα της ζητάει να πει στον Μαχίρ πού θα πάει όταν θα πάρει τηλέφωνο.

«ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»

Η Μουαζέζ, μετά από ένα ατύχημα που είχε, παθαίνει αμνησία. Ο Ναμίκ προκειμένου να την πάρει μακριά για να την έχει μόνο δική του, την κρύβει σ’ ένα σπίτι στο δάσος. Ο Σαΐτ –που καταζητείται από την αστυνομία– καταφέρνει να φτάσει εκεί, αλλά ο αδελφός του, του λέει πως δεν ξέρει πού βρίσκεται η κοπέλα. Ωστόσο ο Σαΐτ μαθαίνει αργότερα από έναν άνδρα πως η Μουαζέζ είναι σ’ εκείνο το σπίτι και τρέχει να τη βρει. Η Μουαζέζ πιστεύει πως είναι ο Ναμίκ και όταν ο Σαΐτ της λέει να φύγουν, εκείνη του λέει:

-Αφησέ με! Μη με αγγίζεις! Δεν σε γνωρίζω!

-Πάμε να φύγουμε, Μουαζέζ. Σε αγαπάω κι εσύ μ’ αγαπάς! Εκείνη την ώρα φτάνει η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Σαΐτ. Ο Ναμίκ συνεχίζει να ζει διπλή ζωή μένοντας το βράδυ με τη γυναίκα του και το πρωί με τη Μουαζέζ. Ενα πρωινό όμως ο Φεγιάζ εμφανίζεται στην πόρτα της κοπέλας. Εκείνη τον θυμάται, αλλά δεν θυμάται το κακό που της έχει κάνει και τρέχει να τον αγκαλιάσει. Εκείνος θεωρώντας ότι τον εμπιστεύεται την απαγάγει. Ο Ναμίκ προσπαθεί να τη βρει, ενώ ένας άνδρας ενημερώνει τη Σαγιέστε:

-Ο άνδρας σου κρύβει τη Μουαζέζ. Ξέρω πού βρίσκεται η κοπέλα. Ο άνδρας αυτός επιστρέφει στο σπίτι στο δάσος τη Μουαζέζ, ενώ εκεί φτάνει και η Σαγιεστέ. Οταν θα μπει μέσα ο Ναμίκ θα σοκαριστεί που θα βρει τη σύζυγό του εκεί.

-Πώς μπόρεσες να πεις τέτοιο ψέμα; Η Μουαζέζ παρακολουθεί σαστισμένη.

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σήμερα 26-7

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.