Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Όλα όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος στην Bild για τον Σόιμπλε και δεν δημοσιεύτηκαν

Όλα όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος στην Bild για τον Σόιμπλε και δεν δημοσιεύτηκαν
Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην γερμανική εφημερίδα Bild, αλλά ποτέ δεν δημοσιεύτηκε η συνέντευξή του!




«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω ή να καταφερθώ αρνητικά για έναν άνθρωπο εξαιτίας της σωματικής του ιδιαιτερότητας», λέει ο Αντώνης Ρέμος για την φράση του «σηκώθηκε και περπάτησε ο Σόιμπλε ο π@@στ@ς», που είπε στη συναυλία του στην Μύκονο πριν από λίγες μέρες!
Δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας επικοινώνησε με τον Αντώνη Ρέμο και του ζήτησε να δώσει μια συνέντευξη και ν' απαντήσει σε όλα αυτά. Ο τραγουδιστής δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ οι δικοί του άνθρωποι προσπάθησαν να τον πείσουν για το αντίθετο, αφού πιστεύουν ότι η εφημερίδα δεν θα χαριστεί σε έναν Έλληνα, ο οποίος χλεύασε τον Υπουργό Οικονομικών. Ο τραγουδιστής απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου αλλά ποτέ δεν δημοσιεύτηκε.

«Όπως πολύ συχνά συμβαίνει με τον Τύπο, οι λέξεις μπορεί να διαστρεβλωθούν και συχνά να μεταφερθούν παραπέρα κατά τρόπο που δημιουργεί παρεξηγήσεις. Αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση. Η λεκτική μου επιλογή είχε την πρόθεση να εκφράσει τη δυσφορία μου απέναντι στην υπερβολική συμπεριφορά των θαμώνων αυτής της βραδιάς» τόνισε ο τραγουδιστής.

Και είπε για τον Σόιμπλε: «ο κύριος Σόιμπλε, λόγω της θέσης του ως υπουργός Οικονομικών, φέρει μαζί και με άλλους, λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν για την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα να μας πουλήσουν ακριβό χρήμα, ένα μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μου. Εγώ ως Έλληνας θεωρώ όλα αυτά που έλαβε η Ελλάδα ως κάποιου τύπου εκμετάλλευση παρά ως σωστή βοήθεια και, εξαιτίας αυτού, έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω την προσωπική μου άποψη για τον κύριο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας».
Τέλος για όσα ακούστηκαν για τη συναυλία του στην Μύκονο είπε σύμφωνα με το star: «Η Μύκονος είναι ένας παγκόσμια γνωστός τουριστικός προορισμός, όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο και πολλοί εκπρόσωποι του διεθνούς Jet-Set αρέσκονται να ξοδεύουν τα χρήματά τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά κοσμικά θέρετρα ανά τον κόσμο. Η Μύκονος δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παράδειγμα αντιπροσωπευτικό της δύσκολης καθημερινότητας των Ελλήνων».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.