Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Κλεμμένα Όνειρα: Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ο νέος "Μαλτέζος"; Ποιοι αποχωρούν και ποιοι εντάσσονται στον νέο κύκλο της σειράς;

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ο νέος "Μαλτέζος"; Ποιοι αποχωρούν και ποιοι εντάσσονται στον νέο κύκλο της σειράς;


Ένα από τα πρότζεκτ, εκείνα που αυτή την εποχή επεξεργάζονται οι άνθρωποι του Mega πυρετωδώς, είναι τα “Κλεμμένα Όνειρα”. Η αήττητη σειρά του καναλιού μετά και την φετινή, θριαμβευτική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, εννοείται πως συμπεριλαμβάνεται στο fresh τηλεοπτικό “μενού” που ετοιμάζει το Μεγάλο Κανάλι για το Φθινόπωρο. Ετσι, το αεράκι ανανέωσης φύσηξε για τα καλά, μιας και απ ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αποφασίστηκε αρχικά να υπάρξει ένα... μπαράζ ανανέωσης προσώπων.



Βέβαια, ανάμεσα στις αντικαταστάσεις που θα γίνουν έχει υπάρξει και μία σοβαρή απώλεια,αυτή του  Αλέξανδρου Σταύρου, ο οποίος αποφάσισε πως κάπου εδώ έκλεισε για εκείνον ο κύκλος του ρόλου του “Μαλτέζου” ανάβοντας φωτιές στους ιθύνοντες του Mega, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει ένα απίστευτο... σαφάρι αναζήτησης του διαδόχου του αφού, αποφασίστηκε ο ρόλος του “Μαλτέζου” να παραμείνει και να μην εξαφανιστεί από τους δέκτες μας – παρά την αποχώρηση Σταύρου.

Και μπορεί οι πάντες να θεωρούν δεδομένο πως ο Γιάννης Στάνγκογλου είναι ο τυχερός, όμως, σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο ηθοποιός λόγω λοιπών καλλιτεχνικών υποχρεώσεων δεν μπορεί τελικά να ενταχθεί στην σειρά.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η εξέλιξη έκανε την διαδοχολογία να... φουντώσει. Ανάμεσα στα ονόματα εκείνα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον ρόλο του “Μαλτέζου” είναι και τα ονόματα των : Αιμίλιου Χειλάκη, Φάνη Μουρατίδη και Τάσου Νούσια, αν και οι νεότερες πληροφορίες λένε, πως το κανάλι είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια εντέλει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τις αντικαταστάσεις για τις οποίες σας κάναμε λόγο προηγουμένως, έχουμε μάθει πως θα αλλάξει άρδην η ομάδα των καθηγητών του κολεγίου, δηλαδή, του χρόνου δεν θα είναι μαζί μας ούτε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ούτε ο Χρήστος Πλαίνης, ούτε η Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου, ενώ πολλές θα είναι και οι αντικαταστάσεις στο “στρατόπεδο” των φοιτητών, μιας και εκεί η παλιά φρουρά θα αποχωρήσει, για να έρθουν στους δέκτες μας νέα πρόσωπα. Ανάμεσα στις αποχωρήσεις που έχουν ήδη αποφασιστεί είναι αυτές της “Μαντούς” (Βασιλική Αγγέλη), της “Μάρως” (Νάστια Βραχάτη) και του “Μάρκου” (Μάνος Ιωάννου).

Τέλος, από τα “Κλεμμένα” αποχωρεί ως γνωστόν και η Βάσω Λασκαράκη, μιας και ετοιμάζεται να γίνει μανούλα. Σύμφωνα με το σενάριο θα την δούμε να αποχωρεί από την σειρά, χάνοντας την μάχη για την ζωή από μία σπάνια ασθένεια, την οποία έχει και δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν.

Διάβασε επίσης:



Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.