Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

H "Χουρέμ" μετά την ψυχιατρική κλινική, θα κάνει διακοπές στην Πάτμο

Αναμένεται αρχές Αυγούστου στο νησί …


H Mεριέμ Ουζερλί, γνωστή φυσικά ως τηλεοπτική "Χουρέμ" έχει χιλιάδες φαν στη χώρα μας ! Mε ενθουσιασμό υποδέχθηκαν, την είδηση ότι όχι μόνο η θεραπεία της πηγαίνει πολύ καλά, αλλά θα κάνει και διακοπές στην Ελλάδα!



Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», ο σύντροφος της άρχισε να αναζητά ένα μέρος με απόλυτη ηρεμία, προκειμένου η αγαπημένη του να βρει τον εαυτό της.

Το μέρος που θα αναρρώσει η τηλεοπτική Χουρέμ δεν είναι άλλο από την Πάτμο. Η ηθοποιός έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν την Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά, ενώ καθοριστικός παράγοντας αυτής της επιλογής είναι και το γεγονός ότι δεν θα έχει το διαρκές κυνηγητό των παπαράτσι που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί σε οποιοδήποτε μέρος της Τουρκίας.

Ο σύντροφός της, ο Τούρκος Μεγιστάνας Καν Ατές αναζητούσε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας το ιδανικό μέρος όπου η αγαπημένη του θα μπορούσε να ηρεμήσει. Το σπίτι λοιπόν βρέθηκε. Πρόκειται για μια βίλα με τεράστιο κήπο, πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα, σε έναν απομονωμένο κόλπο στην νοτιοανατολική πλευρά της Πάτμου. Η κατοικία είναι απομονωμένη και οποιαδήποτε επαφή με αυτήν είναι σχεδόν αδύνατη. Αυτός είναι και ο λόγος που τελικά επιλέχθηκε. Η βίλα ήδη διαμορφώνεται ώστε να υποδεχθεί τους νέους της ένοικους. Η «Χουρέμ» αναμένεται στην Πάτμο στις αρχές Αυγούστου.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Pathfinder.gr

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.