Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 1-5 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις Επεισοδίων

Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 1-5 με ελληνικούς υπότιτλους πριν παιχτούν στην τηλεόραση & διαβάστε περιλήψεις Επεισοδίων




Διάβασε επίσης:

Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Πρώτο Επεισόδιο 1 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Η 18άχρονη Μουαζέζ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν πεθαίνει ο πατέρας της, καθώς συνειδητοποιεί πως έμεινε εντελώς μόνη. Ο Αχμέτ Σουκρού μαθαίνει την είδηση του θανάτου του αδελφού του και, παρόλο που τα δύο αδέλφια είχαν διακόψει τις σχέσεις τους για πολλά χρόνια, αναλαμβάνει την κηδεμονία της Μουαζέζ. Η 18χρονη κοπέλα γνωρίζει για πρώτη φορά τους συγγενείς της, τον θείο της Αχμέτ, τα ξαδέλφια της Ναμίκ και Σαγίτ, καθώς και τη σύζυγο του Ναμίκ, Σαγεστέ. Εντυπωσιάζεται από την οικονομική άνεση της οικογένειας και ενθουσιάζεται από την καλοσύνη και την αγάπη που της δείχνουν όλοι, εκτός από τη Σαγεστέ, η οποία αντιλαμβάνεται πως η ομορφιά της Μουαζέζ μαγνητίζει τον Σαγίτ αλλά και τον Ναμίκ.

Δες το επεισόδιο εδώ



Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 2 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Η Μουαζέζ ακούει την Σαγεστέ να μιλά με πολύ άσχημα λόγια για τον πατέρα της και φεύγει από το σπίτι. Η αναστάτωση που δημιουργείται στην οικογένεια είναι μεγάλη και ο καβγάς ανάμεσα στον Ναμίκ και τη Σαγεστέ πολύ έντονος. Ο Φεγιάζ, παιδικός φίλος της Μουαζέζ και αιώνια ερωτευμένος μαζί της, αποφυλακίζεται και την ψάχνει εξοργισμένος. Φεύγει για την Κωνσταντινούπολη αποφασισμένος να την βρει και να την πάρει μαζί του για να επιστρέψουν στη Σμύρνη.

Δες το επεισόδιο εδώ



Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 3 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Η Σαγεστέ και ο Ναμίκ έχουν απομακρυνθεί και εκείνη αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο. Ο Αχμέτ προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία και τη γαλήνη στο σπίτι και αναγκάζει τη Σαγεστέ να ζητήσει συγνώμη από την Μουαζέζ για όσα είπε για τον πατέρα της.

Δες το επεισόδιο εδώ



Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 4 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Ο Σαγίτ αναλαμβάνει να δείξει στη Μουαζέζ τη νυχτερινή ζωή της Κωνσταντινούπολης και ο Ναμίκ αντιδρά ακραία, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τη Σαγεστέ. Την ίδια στιγμή όμως, ο Σαγίτ εξομολογείται στον αδελφό του, το ενδιαφέρον του για τη Μουαζέζ.

Δες το επεισόδιο εδώ



Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 5 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Ο Σαγίτ εξοργίζεται και τυφλώνεται από ζήλια, όταν αντιλαμβάνεται τα αισθήματα του Ναμίκ για τη Μουαζέζ. Εντωμεταξύ, ο Φεγιάζ έχει αντιληφθεί πως η οικογένεια Σουκρού έχει μεγάλη οικονομική άνεση και απειλεί τη Μουαζέζ με το ένοχο παρελθόν τους.

Δες το επεισόδιο εδώ


ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ



ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΙΡΙΑΛ:

Η «Θανάσιμη Ομορφιά», η νέα σειρά του Mega, είναι η συναρπαστική ιστορία μιας όμορφης κοπέλας που ένα παιχνίδι της μοίρας θα τη φέρει ανάμεσα σε δυο αδέλφια!
Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγιεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαΐτ, 25 ετών. 'Οταν λαμβάνει το γράμμα, "λυγίζει" με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η "χημεία" ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαΐτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Gizem Karaca (Μουαζέζ), Murat Han (Ναμίκ), Mehmetcan Mincinozlu (Σαΐτ), Seda Akman (Σαγιεστέ) και ο Ergun Ucucu (Αχμέτ)
Σκηνοθεσία: Mehmet Bahadir Er
Σενάριο: Meryem Gul
Παραγωγή: MEDYAPIM

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.