Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Θρίλερ με τα Κλεμμένα Όνειρα: Κόβονται λόγω οικονομικών προβλημάτων όπως και οι Βασιλιάδες;


Στο δρόμο που χάραξαν οι «Βασιλιάδες» και η «Κλινική περίπτωση» φαίνεται, δυστυχώς, ότι βαδίζουν και τα «Κλεμμένα όνειρα». Η καθημερινή σειρά του Mega που έχει κερδίζει μια τεράστια μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, περνάει τα δικά της… βάσανα, που έχουν όνομα και λέγονται οικονομικά...



Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, εδώ και αρκετό καιρό και πάντως πολύ πριν σταματήσουν τα γυρίσματα την άνοιξη, υπάρχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα και άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί για τη δουλειά που έχουν κάνει. Τα πρώτα θύματα και πάλι είναι οι ηθοποιοί, στους οποίους η παραγωγή οφείλει αρκετά χρήματα. Ηδη έχουν αρχίσει τα … παρατράγουδα που θέτουν το μέλλον της σειράς σε κίνδυνο.

Από το φθινόπωρο που θα αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια επεισόδια, διότι θα δούμε αρκετά τα οποία ήδη έχουν γυριστεί, δρομολογείται σεναριακά και η «εξαφάνιση» του Δημήτρη Μαλτέζου. Ο λόγος είναι ότι ο ηθοποιός που ενσαρκώνει το βασικό πρωταγωνιστή της σειράς, ο Αλέξανδρος Σταύρου, έχει ήδη δηλώσει την παραίτηση και την αποχώρησή του από τη σειρά.Στο δρόμο που χάραξαν οι «Βασιλιάδες» και η «Κλινική περίπτωση» φαίνεται, δυστυχώς, ότι βαδίζουν και τα «Κλεμμένα όνειρα». Η καθημερινή σειρά του Mega που έχει κερδίζει μια τεράστια μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, περνάει τα δικά της… βάσανα, που έχουν όνομα και λέγονται οικονομικά!

Διάβασε επίσης:



Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.