Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Αντώνης Ρέμος: Ρέμος: Η απάντηση του στο περιστατικό με τον Σόιμπλε. Δείτε το επίμαχο video από συναυλία σε Μύκονο

Ρέμος: Η απάντηση του στο περιστατικό με τον Σόιμπλε



Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε σ' ένα χλιδάτο πάρτυ σε κλαμπ της Μυκόνου με πάνω από 1.000 καλεσμένους να καταλαναλώνουν αμέτρητες ποσότητες σαμπάνιας ενώ ανάμεσα τους βρίσκονταν η Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) και πολλοί διάσημοι επιχειρηματίες. Σήμερα ανέβηκε ένα βίντεο από την εμφάνιση τους κι έχει προκαλέσει παρά πολλές αρνητικές αντιδράσεις γιατί τη στιγμή που τραγουδούσε το κομμάτι Έκρυψα το πρόσωπο μου ανέφερε αστειευόμενος στο μικρόφωνο «Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο πούστηςς. Θαύμα παιδιά σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούστης.

Δείτε το επίμαχο βίντεο από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο:





Το πρόβλημα είναι πως βλέποντας το στιγμιότυπο φαίνεται περισσότερο σαν κακό χιούμορ πάρα αστείο και μετά από τα τόσα σχόλια, ο τραγουδιστής δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι' αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Για όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι η δουλειά μου να απολογηθώ.


Όσον αφορά το χιούμορ με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε.- Αντώνης Ρέμος"

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.