Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Fatmagul - Φατμαγκιούλ: Ο γάμος και η πρώτη νύχτα


Ευτυχισμένο είναι το τέλος της Φατμαγκιούλ. Ο Κερίμ την κάνει γυναίκα του και οι δυο τους ανταλλάσσουν αιώνιους όρκους αγάπης σε μια γαμήλια τελετή γεμάτη χαρά και με τους δικούς τους ανθρώπους στο πλάι τους. Η πρώτη νύχτα του ζευγαριού...



είναι πολύ σημαντική, διότι ουσιαστικά είναι πρώτη νύχτα που η Φατμαγκιούλ θα νιώσει τον έρωτα, μετά από την τραυματική εμπειρία του βιασμού. Ενός βιασμού που της σημάδεψε ολόκληρη τη ζωή και που ο Κερίμ ήταν παρών.

Αλλά ας δούμε καρέ-καρέ το τι θα συμβεί σ’ αυτό το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που εμείς θα δούμε την επόμενη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς το Mega αποφάσισε αιφνιδιαστικά να σταματήσει τη μετάδοση των επεισοδίων και να ξαναρχίσει τη μετάδοσή τους το φθινόπωρο.

Ο Μουσταφά βρίσκεται σε τραγική θέση, καθώς μέσα από τη φυλακή μαθαίνει πως η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ετσι χάνει κάθε ελπίδα να κερδίσει την παλιά του αγάπη. Οι μέρες περνούν και οι προετοιμασίες για το γάμο κάνουν το ζευγάρι να ξεχάσει για λίγο το παρελθόν που ακόμα τους κυνηγάει.

Η Φατμαγκιούλ για πρώτη φορά δείχνει να είναι ευτυχισμένη, καθώς έχει πια αποφασίσει ν’ αλλάξει τη ζωή της και να κοιτάξει πια μόνο μπροστά. Σ’ αυτό την έχουν βοηθήσει αρκετά και οι συνεδρίες με την ψυχολόγο.

Μάλιστα, η γυναίκα του Φεχρετίν –του πατέρα του Κερίμ– και η κόρη του έχουν έρθει από την Αυστραλία για να παρευρεθούν στο γάμο, αλλά και για να βοηθήσουν τη Φατμαγκιούλ στις προετοιμασίες που χρειάζεται να κάνει για τη μεγάλη μέρα.



Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ

Λίγο πριν το γάμο, η Φατμαγκιούλ, όπως συνηθίζεται, κάνει παραδοσιακά το μπάτσελόρ της, ενώ ο Ραχμί με τον Κερίμ παρακολουθούν γεμάτοι χαρά την όλη διαδικασία. Το κέφι κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες, όμως έξω από το σπίτι υπάρχει κάτι που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί. Ο άνθρωπος που έχει βάλει ο Μουσταφά παρακολουθεί όλες τις κινήσεις τους.

Επιτέλους, η μεγάλη μέρα του γάμου ξημερώνει και η Φατμαγκιούλ έχει μεγάλη αγωνία, την οποία εκμυστηρεύεται στην Εμπέ Νινέ.

Από την άλλη, η Ασού που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαθαίνει τα νέα από τις εφημερίδες και χαίρεται για την εξέλιξη αυτή. Ωστόσο αντιλαμβάνεται τα σχέδια του Μουσταφά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα αποτρέψει με τη βοήθεια του σύντροφό της.

Ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ έχουν ετοιμαστεί και οι δύο ζουν συγκινητικές στιγμές με τον μπαμπά και τον αδελφό τους αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, ο άνδρας που έχει προσλάβει ο Μουσταφά για να σκοτώσει τον Κερίμ, καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα μέτρα ασφαλείας και να μπει στο σπίτι όπου θα τελεστεί ο γάμος.

Ομως την ίδια ώρα η Ασού δεν προλαβαίνει να φτάσει στο σπίτι και να τους ειδοποιήσει, αφού στην διαδρομή την πιάνουν οι πόνοι και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…

Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό από όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Είναι ευτυχισμένοι που παντρεύονται και το δείχνουν. Μοιράζουν χαμόγελα παντού και οι δυο τους ορκίζονται όρκους αιώνιας αγάπης. Η τελετή...

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σήμερα 5-7

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.