Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Έρωτας στην εξορία GURBET KADINI : Δείτε τα επεισόδια 73, 74, 75 με ελληνικούς υπότιτλους

Έρωτας στην εξορία GURBET KADINI : Δείτε τα επεισόδια 73, 74, 75  με ελληνικούς υπότιτλους




Σχετικά με το έργο:
«Έρωτας στην εξορία» με τον πολύ καλό ηθοποιό Μπουράκ Χακί στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μουράτ. Ο Μπουράκ Χακί έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο...ελληνικό κοινό, κυρίως από την τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1 «Κισμέτ», ενώ πρωταγωνιστεί και στον τρίτο κύκλο της σειράς «Ρώτα την αγάπη» τον οποίο όμως δεν θα προβάλλει ο ALPHA.



Στη σειρά «Έρωτας στην εξορία», o Μουράτ είναι ο όμορφος άντρας που θα αγαπήσει η Ελίφ (Μελμέτ Τζουμπούλ), τον οποίο γνωρίζει σε ένα μακρινό τόπο όπου αναγκάζεται να μετακομίσει, καθώς η μοίρα της παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ

Στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθούμε τη ζωή της Ελίφ, που με κόπο προσπαθεί να μεγαλώσει τα δυο της παιδιά, τη Μερβέ και τον Μέρτ. Η Ελίφ δουλεύει σε μια τράπεζα, αλλά τα οικονομικά της είναι χάλια και ξαφνικά χάνει και τη δουλειά της. Πελάτης στην τράπεζα είναι ο Κενάν, ένα πλούσιος επιχειρηματίας, χήρος με τρία παιδιά, που βλέπει με καλό μάτι την Ελίφ. Ένα βράδυ που βρέχει, η Ελίφ δέχεται την πρόσκλησή του να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της. Παράλληλα της εκφράζει τα αισθήματά του και της κάνει αμέσως πρόταση γάμου. Η Ελίφ, μπορεί να μην είναι ερωτευμένη μαζί του, όμως τρέφει σεβασμό στο πρόσωπο του Κενάν και συνάμα, μάλλον δεν έχει και άλλη επιλογή στην κατάσταση όπου βρίσκεται. Έτσι δέχεται την πρόταση και γίνεται γρήγορα ο γάμος. Ο Κεμάλ φεύγει αμέσως για μια δουλειά και δίνει ραντεβού με την Ελίφ και τα παιδιά της, στην πατρίδα του την Ούρφα, στη νοτιοανατολική Τουρκία, όπου εκεί έχει τις επιχειρήσεις του και ένα πολύ μεγάλο κτήμα, για να ζήσουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι.

Έρωτας στην εξορία - Επεισόδιο 73 με ελληνικούς υπότιτλους
Δες το εδώ

Έρωτας στην εξορία - Επεισόδιο 74 με ελληνικούς υπότιτλους
Δες το εδώ

Έρωτας στην εξορία - Επεισόδιο 75 με ελληνικούς υπότιτλους (Τελευταίο επεισόδιο)
Δες το εδώ


Προσοχή!
  1. Θα σας ανοίξει σελίδα ad.fly, όπου περιμένετε 5 sec και πατάτε πάνω στο κουμπί skip ad πάνω δεξιά
  2. Εμφανίζονται διαφημίσεις ακατάλληλου περιεχομένου. Παρακαλούμε πατήστε στους παραπάνω συνδέσμους μόνο αν είστε άνω των 18 ετών. Σε κάθε περίπτωση τις αγνοείτε και πατάτε "watch video now"
  3. Το exoumenea.blogspot.gr δεν ευθύνεται για περιεχόμενο εξωτερικών δικτυακών τόπων

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.