Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

“Σουλεϊμάν" - Τελευταίες συναρπαστικές εξελίξεις της δραματικής σειράς!

“Σουλεϊμάν" - Τελευταίες συναρπαστικές εξελίξεις της δραματικής σειράς!


Δείτε τι θα γίνει...!
Κάποιοι κάνουν διακοπές, αλλά κάποιοι άλλοι δουλεύουν ασταμάτητα για να γίνει πραγματικότητα ο 4ος κύκλος της αγαπημένης τούρκικης σειράς!



Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν θα ξεκινήσουν στις αρχές Αυγούστου και θα γυριστούν 28 επεισόδια.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς θα δούμε τη νέα Χουρέμ...15 χρόνια μεγαλύτερη. Ο Ρουστέμ θα καταφέρει να γίνει ο Πασάς με κάθε τρόπο. Οι εχθροί του όμως θα προσπαθήσουν να τον "χτυπήσουν" με κάθε τρόπο στο γάμο του με την κόρη του Σουλτάνου. Η Μιχριμάχ πέφτει στην παγίδα και πιστεύει ότι ο Ρουστέμ την απατά. Αργότερα ο Βεζίρης αποκαλύπτει την αλήθεια.

Το 1545, η Ρουμέισα θα περιμένει το παιδί του Μουσταφά και η Μαχιντεβράν θα φέρεται στοργικά στη νύφη της, γιατί τρέφει νέες ελπίδες ότι τα παιδιά του Μουσταφά θα συμμετέχουν στην διαδοχή του θρόνου.

Στον τέταρτο κύκλο η μάχη για την εξουσία κορυφώνονται και οι άλλοτε τρυφερές σχέσεις και γεμάτες κατανόηση αδελφικές σχέσεις τώρα αντικαθίστανται με ανελέητο ανταγωνισμό,ματαιοδοξία και δίψα για εξουσία.

Οι δε συκοφαντίες του Ρουστέμ Πασά θα αναγκάσουν τον Σουλτάνο να θυσιάσει τον ίδιο του τον γιο.
Τραγικό θάνατο θα έχει ο ηγεμόνας Μουσταφά, λίγα χρόνια αργότερα η Χασεκί Χουρέμ Σουλτάνα, ο Ρουστέμ Πασάς, η Γκιουλφέμ Χατούν και το 1566 τραγικό θάνατο θα βρει ο Σουλεϊμάν, η Αφιφέ Χατούν και ο Σουμπούλ Αγά.

Πηγή: Mytv

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.