Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μετά τον Σουλεϊμάν έρχεται ο Μωάμεθ ο Πορθητής με πρωταγωνιστή τον Μποράν από το σίριαλ Σιλά

Μετά τον Σουλεϊμάν έρχεται ο Μωάμεθ ο Πορθητής με πρωταγωνιστή τον Μποράν από το σίριαλ Σιλά





Μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του πλανήτη, τα δικαιώματα προβολής της έχουν πωληθεί σε πάνω από 60 χώρες της Γης, ενώ οι ηθοποιοί της είναι από τους καλύτερους της Τουρκίας. Ο λόγος για τη σειρά "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής", η οποία προβάλλεται και στη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία από το σταθμό του ΑΝΤ1. Με πρωταγωνιστές τους Χαλίτ Εργκέντς, Μεριέμ Ουζερλί, Βαχιντέ Γκιορντούμ, Οκάν Γιαλαμπίκ, Νεμπαχάτ Τσεχρέ, Νουρ Φετάογλου, Σελμά Εργκέτς, Μεχμέτ Γκιουνσούρ και άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό όσο καμία άλλη σειρά. Ήδη έχουν γίνει συγκρίσεις με τη Βρετανική σειρά εποχής "The Tudors", η οποία εξιστορεί τη ζωή του Βασιλιά Ερρίκου Η'.


Τον γνωρίσαμε ως "Μποράν Αγά" στη "Σιλά", ενώ στη συνέχεια τον είδαμε ως "Μαράζ Αλί" στο πρόωρα αδικοχαμένο "Αντάναλι". Ο λόγος για τον Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ, ο οποίος επιστρέφει στη μικρή οθόνη στο ρόλο του "Σουλτάνου Μεχμέτ Β' Πολιορκητή". Όπως λοιπόν έγινε με τον "Σουλεϊμάν" έτσι και στον "Μωάμεθ" θα υπάρχει μια ηθοποιός που θα υποδυθεί μία από τις παλλακίδες του Σουλτάνου. Στη πολυαναμενόμενη σειρά, τον ρόλο της Γκιουλμπαχάρ Σουλτάν θα υποδυθεί η Σεντά Ακμάν, η γνωστή "Σαγεστέ" της σειράς "Θανάσιμη Ομορφιά". Η χρονολογία της σειράς ξεκινά μετά το 1453, δηλαδή την Άλωση της Πόλης μέχρι το 1481, έτος θανάτου του Σουλτάνου σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Η σειρά "Πολιορκία" θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη στο KANAL D.
Η τέταρτη σεζόν του "Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς" θα προβληθεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 4ης ΣΕΖΟΝ "ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ"

Παραγωγή: ΤIMS PRODUCTIONS (Τιμούρ Σαβτζί)
Σενάριο: Γιλμάζ Σαχίν
Σκηνοθεσία: Γιαγμούρ Ταϊλάν, Ντουρούλ Ταϊλάν
Μουσική: Φαχίρ Ατάκογλου, Σονέρ Ακαλίν, Αϊτεκίν Ατάς
Ηθοποιοί: Χαλίτ Εργκέντς, Βαχιντέ Περτσίν, Μουράτ Ουναλμίς, Μεχμέτ Γκιουνσούρ, Οζάν Γκιουβέν, Νουρ Φετάογλου, Χιλμί Τζεμ Ιλτεπέ, Γκιοκτσέ Μπαχαντίρ, Πελίν Καραχάν, Aράς Μπουλούτ Ινιεμλί, Σελίμ Μπαϊρακτάρ, Σελέν Οζτούρκ, Φατίχ Αλ, Σερκάν Αλτουνοράκ και ο Τουντζέλ Κουρτίζ


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ "ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ"

Παραγωγή: MEDYAPIM (Φατίχ Ακσόι)
Σενάριο: Ομάδα Σεναριογράφων
Σκηνοθεσία: Μερβέ Γκιργκίν
Μουσική: Ναίλ Γιουρτσεβέρ, Τζεμ Τουντζέρ
Ηθοποιοί: Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ, Σεντά Ακμάν, Γκαμζέ Οζτσελίκ, Ασλί Ταντογάν, Νταγκάν Κιουλεγκέτς, Μπιρκάν Σοκολλού, Χαντέ Σοράλ, Σαλίχ Μπαντεμτζί, Αντρέι Πεγίτς.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.