Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 11 - 15 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις Επεισοδίων

Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 11 - 15 με ελληνικούς υπότιτλους πριν παιχτούν στην τηλεόραση & διαβάστε περιλήψεις Επεισοδίων




Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος στο email σου, μοναδικές προσφορές σε ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές και όχι μόνο; Κάντε κλικ εδώ και εγγράφου στο newsletter της Media Markt


Διάβασε επίσης:


Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Πρώτο Επεισόδιο 11 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Το κλίμα στην οικογένεια Σουκρού είναι βαρύ καθώς όλοι πενθούν για την υποτιθέμενη αποβολή της Σαγεστέ. Την ίδια στιγμή, ο Φεγιάζ απειλεί τη Σαγεστέ πως εάν δεν του δώσει κι άλλα χρήματα θα αποκαλύψει τη συνεργασία τους.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 12 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Ο Σαγίτ αποφασίζει να κόψει όλες τις κακές του συνήθειες και να βάλει τη ζωή του σε τάξη. Προσπαθεί να πείσει τη Μουαζέζ πως θα αλλάξει τα πάντα για χάρη της, αλλά εκείνη του τονίζει πως δεν μπορεί να γίνει κάτι ανάμεσά τους και στην προσπάθειά της να φύγει πέφτει πάνω στον Ναμίκ. Την ίδια στιγμή, ο Φεγιάζ χτυπά το κουδούνι της οικίας Σουκρού.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 13 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Ο Σαγίτ επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι και την ίδια στιγμή η Πινάρ μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Ναμίκ έχει αρχίσει και ζηλεύει τον φίλο του, Χαλίλ, γιατί διαπιστώνει πως είναι ερωτευμένος με τη Μουαζέζ.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 14 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Ο Σαγίτ προσπαθώντας να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο επιστρέφει στο άλλο μεγάλο πάθος του, τον τζόγο αλλά με ολέθριες συνέπειες. Την ίδια στιγμή, ο Αχμέτ μαθαίνει πως η Πινάρ είναι έγκυος από τον γιο του, Σαγίτ.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Θανάσιμη Ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Επεισόδιο 15 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη επεισοδίου: Ο Χαλίλ «περικυκλώνει» ολοένα και περισσότερο την οικογένεια Σουκρού, μαθαίνοντας σχεδόν όλα τα μυστικά τους. Εντωμεταξύ, ο Αχμέτ αποφασίζει να μην παντρευτεί ο Σαγίτ την Πινάρ, αλλά να αναγνωρίσουν το παιδί όταν γίνει τεστ πατρότητας.


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ



ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΙΡΙΑΛ:

Η «Θανάσιμη Ομορφιά», η νέα σειρά του Mega, είναι η συναρπαστική ιστορία μιας όμορφης κοπέλας που ένα παιχνίδι της μοίρας θα τη φέρει ανάμεσα σε δυο αδέλφια!
Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγιεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαΐτ, 25 ετών. 'Οταν λαμβάνει το γράμμα, "λυγίζει" με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η "χημεία" ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαΐτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Gizem Karaca (Μουαζέζ), Murat Han (Ναμίκ), Mehmetcan Mincinozlu (Σαΐτ), Seda Akman (Σαγιεστέ) και ο Ergun Ucucu (Αχμέτ)
Σκηνοθεσία: Mehmet Bahadir Er
Σενάριο: Meryem Gul
Παραγωγή: MEDYAPIM

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Πότε θα ανέβουν τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας?Σας παρακαλώ ανεβάστε τα όσο πιο γρήγορα μπορείτε γιατί θα λείπω και δεν θα μπορέσω να τα παρακολουθήσω από την τηλεόραση!Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα ανέβουν τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας?Σας παρακαλώ ανεβάστε τα όσο πιο γρήγορα μπορείτε γιατί θα λείπω και δεν θα μπορέσω να τα παρακολουθήσω από την τηλεόραση!Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο που ανεβαζετε εδω τα επεισοδια,ευχαριστουμε παρα πολυ.Εχω δυο ερωτησεις..ποτε θα ανεβασετε και τα υπολοιπα ?Τα 6-14 γιατι δεν με αφηνει να τα δω και με ξαναπεταει στη σελιδα με τα επεισοδια 1-5? Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Τώρα μπορείς να μπεις κανονικά γιατί διορθώθηκαν τα link.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.