Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Bir Bulut Olsam (Πέρα από τα σύννεφα) - Επεισόδια 24, 25, 26 με ελληνικούς υπότιτλους



Bir Bulut Olsam (Πέρα από τα σύννεφα) - Δείτε τα επεισόδια 24, 25, 26 με ελληνικούς υπότιτλους




ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΙΡΙΑΛ
Σε ένα χωριό κοντά στα σύνορα, το Γκιουζέλγιούρτ, εκεί που η ζωή κυλάει ήρεμα, στου χωριού το πιό ωραίο και μεγαλοπρεπή εξοχικό, ο ανεκπλήρωτος και γεμάτος πάθος έρωτας, ο οποίος παρακολουθείται, παγώνει το αίμα αυτωνών που τον έζησαν.
Σαν δήμαρχος, ο Ασλάν Μπουλούτ Ουνάλ και η οικογένεια του, ζουν με τους κανόνες που έφτιαξαν μόνοι τους,  μια μέρα η άφιξη του γιατρού θα αλλάξει αυτούς τους κανόνες. Δεν θα αφεθεί το δωμάτιο; Τίποτα δεν είναι ίδιο από εδώ και πέρα...
Ο γιατρός Σερντάρ Μπατούρ, που για 10 χρόνια δούλευε σε προγράμματα ιατρικής για τα Ε.Ε. στα καυτά σημεία του κόσμου, έρχεται στο Γκιουζέλγιούρτ, ένα χωριό στα σύνορα που βρίσκεται σε μία ναρκοθετημένη περιοχή. Η Ναρίν, ένα ευαίσθητο κορίτσι, που έζησε πολλή καταπίεση από του Μουσταφά την άρρωστη αγάπη, με την εγκατάληψη της πίστης της, συνήθηζε να μιλάει στα σύννεφα και στον Κύριο της και προσευχόταν. Ο Σερντάρ και η μητέρα του ανακαλύπτουν την τραγωδία που αντιμετωπίζει η Ναρίν και θα προσπαθήσουν να την σώσουν από τα βασανηστήρια που ζει. Ωστώσο, ο Μούσταφα δεν θα αφήσει το κορίτσι που αγαπά με τρόπο άρρωστο να φύγει, και θα τα κάψει όλα με την φωτιά της κόλασης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Δείτε το επεισόδιο 24 με ελληνικούς υπότιτλους:
Δες εδώ το 1ο μέρος
Δες εδώ το 2ο μέρος


Δείτε το επεισόδιο 25 με ελληνικούς υπότιτλους:
Δες εδώ το 1ο μέρος
Δες εδώ το 2ο μέρος
Δες εδώ το 3ο μέρος
Δες εδώ το 4ο μέρος
Δες εδώ το 5ο μέρος
Δες εδώ το 6ο μέρος

Δείτε το επεισόδιο 26 με ελληνικούς υπότιτλους:
Δες εδώ το 1ο μέρος
Δες εδώ το 2ο μέρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.