Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Θανάσιμη ομορφιά: Πλησιάζει η πρεμιέρα για το νέο σίριαλ του Mega


Το prime time του Mega αποκτά... Θανάσιμη ομορφιά από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου. Πρόκειται για την καινούργια τούρκικη σειρά που εντάσσεται στο πρόγραμμα του καναλιού και για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν πρώτοι τα επεισόδια της πριν προβληθούν στη τηλεόραση το TV Ζάπινγκ κυκλοφορεί  από το τεύχος της 12ης Ιουλίου και κάθε εβδομάδα με 5 ολοκαίνουργια επεισόδια.

Μέσα από τη "Θανάσιμη ομορφιά" παρακολουθούμε την ιστορία μιας όμορφης κοπέλας της Μουαζέζ που ένα παιχνίδι της μοίρας θα τη φέρει ανάμεσα σε δυο αδέλφια.


Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαγίτ, 25 ετών.

Διάβασε επίσης:



Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.