Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά: Η Μουαζέζ παντρεύεται, ο Σαγίτ… τρελένεται!

Θανάσιμη Ομορφιά: Η Μουαζέζ παντρεύεται, ο Σαγίτ… τρελένεται!


Η Πινάρ παρασύρει κοντά της τον Σαγίτ και κάνει τη Μουαζέζ να ζηλέψει, κι έτσι δέχεται να παντρευτεί τον Χαλίλ. Όμως, ο αρραβώνας αυτός θα σπρώξει τους πάντες στα άκρα και θα φέρει στο φως μια αποκάλυψη-σοκ: πως ο Αχμέτ στην πραγματικότητα δεν είναι θείος της κοπέλας αλλά μήπως… πατέρας της;



Η Χουριγιέ φοβάται βλέποντας τον Φεγιάζ να μετράει τα λεφτά που του έδωσε ο Χαλίλ και να της μιλάει για το μέλλον του με τη Μουαζέζ.

Την ίδια στιγμή, ο Σαγίτ με τον Ναμίκ αναζητούν τον συνεργάτη του, ενώ η Σαγεστέ δίνει στη μητέρα της το cd που είχαν στείλει στον άντρα της να φυλάξει. Τα δυο αδέρφια πηγαίνουν στο κτίριο που ο μικρός κρατιόνταν όμηρος και ψάχνουν στοιχεία για την ταυτότητα του απαγωγέα.

Στη συνέχεια, ο Σαγίτ συνοδεύει την Πινάρ στο υπερηχογράφημα και ζητά από την γυναικολόγο να προχωρήσει σε ένα νέο τεστ πατρότητας, κάνοντας τη σύντροφό του έξαλλη.

Ο Φεγιάζ, από τη μεριά του, προχωράει σε μια νέα παράτολμη κίνηση: απειλή τη Σαγεστέ ότι αν δεν φέρει τη Μουαζέζ σε ένα προκαθορισμένο σημείο για να βρεθούν, θα σκοτώσει τη Ζιγνέτ. Μόνο που πολύ σύντομα, στο ίδιο σημείο φτάνει και ο Χαλίλ, ο οποίος παρακολουθεί τη Χουριγέ κι  έτσι τον αναγκάζει να μείνει κρυμμένος. Όταν η Πινάρ βλέπει τον Σαγίτ να αγκαλιάζει τη Μουαζέζ στην παραλία, το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα εκδικηθεί. Έτσι του τηλεφωνεί, τον παρασύρει σπίτι της και καταφέρνει να τον ναρκώσει. Η Μουαζέζ φυσικά βλέπει τα πάντα και παρεξηγεί το όλο σκηνικό, οπότε δέχεται να αρραβωνιαστεί τον Χαλίλ και ο Αχμέτ, ο οποίος την ακούει συγκινημένος της λέει ότι θα είναι δίπλα της σαν δεύτερος πατέρας.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

Ο Ναμίκ βλέπει τη Σαγεστέ  με τον Φεγιάζ και όσες εξηγήσεις κι αν του δίνει, δεν την πιστεύει. Ο Σαγίτ δεν μπορεί να καταλάβει τι μεσολάβησε και η Μουαζέζ θα παντρευτεί τον Χαλίλ κι αρχίζει να σχίζει τα ρούχα που της πήρε δώρο, φωνάζοντας ότι ο γάμος αυτός δεν θα γίνει.

Την ίδια στιγμή, οι δυο γυναίκες έχουν για πρώτη φορά μια ειλικρινή συζήτηση και η Μουαζέζ λέει στη Σαγεστέ πως ήλπιζε σε ένα έρωτα όπως αυτός που έζησαν οι γονείς της.

Ο Ναμίκ από την πλευρά του δεν θέλει να είναι παρών στον αρραβώνα και φεύγοντας βλέπει την Μπελκίς να έρχεται. Εκείνη του αποκαλύπτει πως είναι η μητέρα της Μουαζέζ και ήρθε για τον αρραβώνα, συνεχίζει δε λέγοντας ότι η κόρης της δεν είναι ανιψιά του πατέρα του!


ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.