Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Karadayi Καρανταγί - Ο Μαχίρ τρώει σφαίρα και κινδυνεύει! Δες video με ελληνικούς υπότιτλους

Ο Μαχίρ τρώει σφαίρα και κινδυνεύει!



Την ώρα που ο Μαχίρ δίνει στη Φεριντέ στοιχεία που ενοχοποιούν τον Τουργκούτ, ο Ίμπο τον πυροβολεί! Κι ενώ η σφαίρα τον ρίχνει αιμόφυρτο στην αγκαλιά της αγαπημένης του, προλαβαίνει να της ψιθυρίσει "Θα σ' αγαπώ για πάντα".



Ο Μαχίρ λέει στην Μπαχάρ ότι το προηγούμενο βράδυ έκανε πρόταση γάμου στη Φεριντέ και αν τον δεχόταν θα έμενε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής του.
Την ίδια στιγμή η Νενζνέτ περιμένει τον Τουργκούτ έξω από το δικαστήριο και ζητά εξηγήσεις γιατί δεν τον συνέλαβε.

Μόλις ο Μαχίρ δίνει στη Φεριντέ ένα φάκελο που αποδεικνύει ότι ο Τουργκούτ κάνει λαθρεμπόριο όπλων, ο Ίμπο τον πυροβολεί! Κι εκείνος, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του στην αγκαλιά της, της ψιθυρίζει πως θα την αγαπά για πάντα.

Στο μεταξύ, στη φυλακή, ο Ναζίφ ξυπνάει αναστατωμένος και λέει στον Νταλιάν ότι ένιωσε σαν να σταμάτησε η καρδιά του ξαφνικά.

Μια νοσοκόμα εξηγεί στη Φεριντέ ότι το ρολόι που είχε στη τσέπη του ο Μαχίρ δεν άφησε τη σφαίρα να καρφωθεί στην καρδιά του κι εκείνη βρίσκει μέσα στη σακούλα που κρατούσε ο αγαπημένος της το δακτυλίδι που ήθελε να της χαρίσει.  Το κοιτάει, θυμάται τα τελευταία λόγια που της είπε και κλαίει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΔΕΣ VIDEO:













Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.