Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε την επόμενη σεζόν! Αναλυτικοί διάλογοι

Τι θα δούμε στην επόμενη σεζόν;
Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά. σύμφωνα με το περιοδικό My TV...

Το τέλος πλησιάζει

XΟΥΡΕΜ: "Ο πρίγκηπας Μουσταφά πρέπει να φύγει από τη Mανίσα, Ρουστέµ Πασά. Αυτό πρέπει να κάνουµε! Πρέπει να βρούµε έναν τρόπο να στείλουµε τον Μουσταφά µακριά από τη Μανίσα".
ΡΟΥΣΤΕΜ: "Έχω κάποιες ιδέες, Σουλτάνα µου, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αποτελεσµατικές…".



Ο Ρουστέµ ανακοινώνει στη Χουρέµ το νέο σχέδιό του, σύµφωνα µε το οποίο θα στείλει τον Μουσταφά στην Αµάσεια. Πίσω στη Μανίσα, ο Μουσταφά δείχνει να τον προβληµατίζει η ψυχρή σχέση που έχει µε τον πατέρα του. Απογοητευµένος εκφράζει στον Γιαχιά την ανησυχία του γι’ αυτό, υποστηρίζοντας ότι έπαψε πια να είναι ο αγαπηµένος γιος του Σουλεϊµάν.

Ο Γιαχιά για να τον καθησυχάσει του αναφέρει ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήταν ακόµη στο σαντζάκι που οδηγεί στον θρόνο. Τις επόµενες µέρες, ο Μουσταφά µαθαίνει ότι ο Μεχµέτ θα πάει για εκπαίδευση στην Αµάσεια και αισθάνεται ανακουφισµένος.

Η παγίδα που στήνει ο Ρουστέµ στον Μουσταφά

Ένας Ούγγρος Πρέσβης, ο Λάζκι, εµφανίζεται στο παλάτι ζητώντας απεγνωσµένα να συναντήσει τον Σουλεϊµάν. Ο Λούτφι αρνείται στον Πρέσβη να τον οδηγήσει µπροστά στον Μεγαλειότατο. Ο Ρουστέµ όµως αδράττει την ευκαιρία χρησιµοποιώντας τον Λάζκι για να εξυπηρετήσει τα πανούργα σχέδιά του.

ΡΟΥΣΤΕΜ: "Η επιµονή σας είναι µάταιη. Είναι αδύνατον να γίνει αυτή η συνάντηση...".
ΛΑΖΚΙ: "Αν η Ουγγαρία δοθεί στον βασιλιά µας, Φερδινάνδο, τότε οι χώρες µας θα πρέπει να συνεργαστούν. Είµαστε έτοιµοι να πληρώσουµε τους φόρους µας και πολλά άλλα. ∆εν θέλουµε πόλεµο, Πασά…".
ΡΟΥΣΤΕΜ: "Εφόσον δεν θέλετε πόλεµο... µείνετε µακριά από το Μπούδιν».
ΛΑΖΚΙ: "Πασά, αυτή είναι µια µεγάλη ευκαιρία. Όλη αυτή η εχθρότητα µεταξύ των χωρών µας για τα επόµενα χρόνια θα τελειώσει αν ένας αξιόπιστος Βεζίρης... όπως εσείς, προτείνει αυτό στον Σουλτάνο".
ΡΟΥΣΤΕΜ: "Είναι αδύνατον για µένα να κάνω µια τέτοια πρόταση. Ο Μεγάλος Βεζίρης είναι ο µόνος που µπορεί να το κάνει αυτό… και ο Πρίγκιπας Μουσταφά επίσης! Είναι ο ισχυρότερος διάδοχος του θρόνου".

Στα δίχτυα του Ρουστέµ ο Σουλεϊμάν

Ο Σουλτάνος περπατάει στο δάσος µε τα παιδιά του, όταν ξαφνικά ένας δερβίσης, ο Χότζα Ελβιγιά, φωνάζει το όνοµά του. Ο Σουλτάνος ξαφνιάζεται. Ο δερβίσης τον πλησιάζει και του λέει: "Προσέξτε τον εαυτό σας, ειδικά από το δικό σας αίµα! ∆ιαφορετικά όταν επιστρέψετε θα χάσετε όλους τους αγαπηµένους σας…".

Το σχέδιο του Ρουστέµ έχει εκτελεστεί µε επιτυχία από τον άντρα που έχει υποκριθεί τον δερβίση. Η Χουρέµ µαθαίνει από τον Τζιχανγκίρ όλα όσα συνέβησαν στο δάσος και χαµογελά µε νόηµα στον Σουµπούλ Αγά.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.