Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από τη Χασρέτ και επιστρέφει από το Παρίσι!

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από τη Χασρέτ και επιστρέφει από το Παρίσι!



Ο Μουράτ αφήνει τα πάντα και φεύγει για το Παρίσι. Ενώ η Γκιουλνάζ με τον Κόμπρα γιορτάζουν το γάμο τους, ο Μουράτ παίρνει μια απόφαση που του αλλάζει όλη τη ζωή. Φεύγει για πάντα για το Παρίσι χωρίς να το πει σε κανένα και η Χασρέτ μένει πίσω κι αποφασίζει ότι χωρίς το δάσκαλό της δεν αξίζει πια να τραγουδά…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!

Akarsu Η προδοσία: Τα 5 πρώτα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους και Περιλήψεις επεισοδίων


"Kotu yol Orhan Kemal" - " Ο Φτωχός Δρόμος Ορχάν Κεμάλ" : Δείτε ολόκληρη τη μίνι σειρά με ελληνικούς υπότιτλους, όπου πρωταγωνιστεί ο "Μουράτ" από το "Ένα αστέρι γεννιέται"

Φατμαγκιούλ: Τα 5 πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου με ελληνικούς υπότιτλους



Άκουσε ολόκληρο το τραγούδι που άκουγαν Χασρέτ και Μουράτ στο γραμμόφωνο στο μπαλκόνι της Χασρέτ. Δες ελληνικούς στίχους

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 56 - 60

Ο Κόμπρα ζητά τη βοήθεια της Χασρέτ για να εξηγήσει στη Γκιουλνάζ ότι έγινε παρεξήγηση με την ημερομηνία του γάμου τους, αλλά ο Λεβέντ τον βοηθά να βγάλει την άδεια που χρειάζεται και τελικά, βγαίνει χαρούμενος στη γειτονιά κι ανακοινώνει με μεγάφωνο ότι παντρεύεται.

Ο Καντίρ από την άλλη, προκαλεί τον Σερτζάν και τους φίλους του να συναντηθούν και να λύσουν τις διαφορές τους και όταν ο Σερτζάν σπάει το χέρι του, πηγαίνει στην αστυνομία και κάνει καταγγελία.

Ο Κόμπρα τηλεφωνεί στον Μουράτ για να τον καλέσει στο γάμο, κι εκείνος τελικά πηγαίνει αφού βγάζει τον Καντίρ από τη φυλακή. Ο μικρός λέει στην αδερφή του ότι ο δάσκαλος τον έσωσε κι εκείνη παίρνει το μικρόφωνο και αφιερώνει στους νεόνυμφους το τραγούδι που έγραψε ο πατέρας της για τη Σαϊμέ, την ώρα που ο Μουράτ τη συνοδεύει στο πιάνο.


Μόλις όμως το τραγούδι τελειώνει, εκείνος φεύγει κι επιστρέφει σκεπτικός στο σπίτι του. Κλείνεται στο δωμάτιό του και καλεί στο τηλέφωνο ένα φίλο του από τη Γαλλία για να τον ρωτήσει αν μπορεί να μείνει εκεί για λίγες ημέρες. Έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στο Παρίσι.

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Στη σχολή, ο Μουράτ αποχαιρετά τους μαθητές του και μετά τηλεφωνεί στη Χασρέτ και της δίνει ραντεβού σε ένα καφέ. Την ίδια ώρα, Ο Λεβέντ πηγαίνει σε ένα κοσμηματοπωλείο και ζητά να δει την ειδική συλλογή με τα μονόπετρα, ενώ ο Ετέμ διοργανώνει δείπνο σε εστιατόριο για να γιορτάσει τη νέα του συνεργασία. Η Χασρέτ, φυσικά είναι καλεσμένη και η Νεσρίν τη βλέπει να φτάνει μαζί με τον Μουράτ και παγώνει. Οι δυο τους χορεύουν αγκαλιά και ανταλάσσουν ζεστά βλέμματα και λίγο πριν τελειώσει η βραδιά, ο Μουράτ συνοδεύει την κοπέλα στο σπίτι και την αποχαιρετά τρυφερά.

Την επόμενη ημέρα, η Χασρέτ πηγαίνει να τον βρει στη σχολή, αλλά αυτός δεν είναι εκεί και όταν ο Λεβέντ της ζητά να πάει στο γραφελιο του για να διαλέξουν μαζί τραγούδια, εκείνη δεν μπορεί να συγκεντρωθεί. Όταν καταφέρνει επιτέλους να βρει τον δάσκαλό της στο κινητό και μαθαίνει πως βρίσκεται στο Παρίσι, ταράζεται.

Αργότερα, ζητά από τον Λεβέντ να συναντηθούν και του λέει ότι σκέφτηκε πολύ την πρόταση γάμου που της έκανε και δεν μπορεί να τη δεκτεί.

ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Η Χασρέτ πηγαίνει στο στούντιο για την ηχογράφηση, η οποία αυτή τη φορά γίνεται κανονικά, χωρίς προβλήματα. Κάποια στιγμή, όμως ζητά να κάνουν ένα διάλειμμα και λέει στο Λεβέντ, ο οποίος κρύβει το δακτυλίδι που της αγόρασε, ότι δεν θέλει πια να κάνει αυτό το άλμπουμ γιατί δεν νιώθει την ανάγκη να τραγουδήσει.

Ο Ετέμ κρύβει από τη Νεσρίν ότι αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα στη δουλειά, ενώ η Μπαχάρ δεν αργεί να δηλώσει παραίτηση από τη σχολή, λέγοντας μάλιστα ότι η απόφασή της είναι οριστική.

Ο Κόμπρα με τη Γκιουλνάζ και η Μπαλτσιτσέκ με τον Τζαφέρ διασκεδάζουν στο λόφο, αλλά όταν γυρίζουν σπίτι διαπιστώνουν ότι κάποιος έχει κάνει διάρρηξη κι έκλεψε όλα τους τα κοσμήματα.

Στο μεταξύ ο Μουράτ γυρίζει στους δρόμους του Παρισιού έχοντας συνέχεια στο μυαλό του τη Χασρέτ και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα, ενώ η Νεσρίν θεωρεί ότι δεν μπόρεσε να αντέξει μακριά από την οικογένειά του και για αυτό επέστρεψε.  Ο Λεβέντ τον καλεί να συναντηθούν, αρχίζει να οδηγεί επικίνδυνα και όταν τελικά πατάει φρένο, ο φίλος του τον ρωτά αν όλα αυτά τα έκανε λόγω της Χασρέτ. Εκείνος του απαντά ότι το πρόβλημά του είναι ο ίδιος και του λέει ότι είναι σίγουρος ότι κάποια στιγμή η Χασρέτ θα τον αγαπήσει. Όσο για τη φιλία τους έχουν αποφασίσει και οι δυο ότι δεν υπάρχει πια..


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:









ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-





ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 57 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 - 61 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

    Πως κατεβάζω επεισόδια από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
    Πως κατεβάζω επεισόδια από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!


    YUREGINE SOR - ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ: Δείτε την ταινία με πρωταγωνίστρια τη "Χασρέτ" Τουμπά Μπουγιουκουστούν!



    Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.