Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πόπη Τσαπανίδου - Πάνος Καμμένος: Δείτε το video με τον καβγά τους στο αέρα της εκπομπής Live U

Πόπη Τσαπανίδου - Πάνος Καμμένος: Δείτε το video με τον καβγά τους στο αέρα της εκπομπής Live U (17/09/2013)





Ο κύριος Καμμένος αρνήθηκε πως εννοούσε τη χρήση βίας απέναντι στον κύριο Πάχτα, αλλά την πολιτική του καταδίκη και το πολιτικό του λιντσάρισμα.

H Πόπη Τσαπανίδου του υπέδειξε το επίμαχο video που δείχνει τον πρόεδρο των ΑΝΕΞ.ΕΛ να προτρέπει τους κατοίκους σε λιντσάρισμα του δημάρχου. Εκείνος "άλλη η επίσημη πολιτική δήλωση και άλλη η δήλωση που γίνεται σε συνομιλία με τον κόσμο". Η παρουσιάστρια συνέχισε να του επισημαίνει πως το επίμαχο αυτό video δείχνει ξεκάθαρα τον ίδιο να δίνει την άδεια σε πράξεις βίας, ενάντια σε πολιτικό πρόσωπο.

Τότε ο κύριος Καμμένος είπε: "Είστε αστεία και ψεύτρα! Όλα αυτά που λέτε σας τα υπαγορεύουν !".

Η Πόπη Τσαπανίδου, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της και τους χαμηλούς τόνους, έδωσε συνέχεια στη συζήτηση, αλλά ο κύριος Καμμένος της επιτέθηκε ξανά φραστικά, οπότε εκείνη του απάντησε:

"Προσπαθώ να κρατήσω τα νεύρα μου, γιατί με αποκαλέσατε ψεύτρα και πως όλα όσα σας είπα μου τα υπαγόρευσαν. Κανονικά θα έπρεπε να σας είχα πετάξει έξω από το studio!"

Ο Παναγιώτης Καμμένος, προσβεβλημένος από τη φράση της παρουσιάστριας, είπε: "Εσείς θα πετάξετε εμένα έξω από το studio;" και αποχώρησε από το πλατώ της εκπομπής.
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.