Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Επεισόδια 62 - 64 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τον Μουράτ!

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Επεισόδια 62 - 64 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τον Μουράτ! Το exoumenea.blogspot.com σας παρουσιάζει αποκλειστικά τι θα δούμε στα επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα!



Η ώρα της αποκάλυψης έχει έρθει για τη Μπαχάρ, η οποία αποφασίζει να πει στον Μουράτ την αλήθεια γιατί μπήκε στη ζωή του. Έτσι, όταν δυο τους βρίσκονται μόνοι, βγάζει την περούκα και τον φέρνει ξανά αντιμέτωπο με τον μεγαλύτερό του εφιάλτη: την Σελίν, που ήθελε να ξεχάσει! Δείτε τα videos - επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους!



Βρες τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής από 86 ευρώ. Δυνατότητα δόσεων. Κάνε κλικ εδώ και μάθε περισσότερα

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΑΠΟ SPARTOO

- OCT5: 5% έκπτωση για αγορές άνω των 60€
- OCT10: 10% έκπτωση για αγορές άνω των 80€
- OCT15: 15% έκπτωση για αγορές άνω των 100€
- OCT20: 20% έκπτωση για αγορές άνω των 150€

Διάρκεια: 01/10/2013 - 01/11/2013

Πάτησε εδώ για να επωφεληθείς προσφοράς

Η Χασρέτ ακούει το δίσκο με τις μπαλάντες που της έφερε ο Μουράτ από το Παρίσι και η Σαϊμέ χαίρεται που βλέπει την κόρη της να έχει βρει ξανά τον εαυτό της και το χαμόγελό της. Κι η Νεσρίν, όμως είναι χαρούμενη που ο γιος της γύρισε από την πόλη και τον ρωτά τι θα κάνει με το πανεπιστήμιο, αλλά ο Ετέμ της ζητά να μην τον πιέζει. Όταν, δε, αναφέρει το όνομα του Λεβέντ, ο Μουράτ δυσφορεί και την παρακαλεί να αφήσουν εκεί το θέμα.

Στο μεταξύ, ο Λεβέντ πηγαίνει στο σπίτι της Χασρέτ, ακούει το δίσκο και νιώθει περίεργα όταν μαθαίνει πως είναι δώρο από τον Μουράτ. Την ώρα που η κοπέλα είναι στο στούντιο για την ηχογράφηση, μία από τις μαθήτριες της τηλεφωνεί και της λέει πως θα πάνε στο σπίτι του δασκάλου να τον παρακαλέσουν να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο. Τα παιδιά όμως δεν είναι τα μόνα που ετοιμάζουν κάτι, αφού και η Νεσρίν λέει στη Νακιγιέ και στη Μελτέμ πως σκοπεύει να κάνει ένα πάρτυ-έκπληξη για την επιστροφή του γιου της. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν και οι μαθητές και ο Μουράτ τους ευχαριστεί για τη σκέψη τους, αλλά τους λέει πως έχει άλλα σχέδια για το μέλλον και δεν θα διδάξει ξανά.

Στο μεταξύ, ο Ετέμ μαθαίνει πως έχει λίγες μόνο προθεσμία για να πληρώσει το χρέος του, διαφορετικά η τράπεζα θα του πάρει το σπίτι και προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια από τη Νεσρίν.

Ψάχνεις ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής; Πάτησε εδώ και δες αναλυτικά όλα τα προγράμματα και προσφορών των ασφαλιστικών εταιριών, βρίσκοντας έτσι την φθηνότερη ασφάλεια!
Ασφάλεια αυτοκινήτου από 86 ευρώ και μηχανής από 24 ευρώ!

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΡ

Η Χασρέτ πηγαίνει στη σχολή, υπογράφει στη λίστα των μαθητών και αναλαμβάνει να δείξει το χαρτί στον Μουράτ για να τον πείσει να επιστρέψει. Έτσι, ενώ η Μπαχάρ βεβαιώνει την τάξη ότι ο δάσκαλος δεν θα επιστρέψει, εκείνος μπαίνει ξαφνικά στην τάξη και τους βάζει αμέσως ένα τεστ γνώσεων, στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν σε 5 λεπτά.

Η Χασρέτ ανακαλύπτει στο γραφείο του Λεβέντ, το κουτάκι με το μονόπετρο, κι εκείνος παραδέχεται ότι εξακολουθεί να την θέλει, ενώ ο Καντίρ παίρνει την απόφαση να χωρίσει τη Γιλντίζ παρά τη θέλησή του. Ο Μουράτ λέει στον Καντίρ πως έχει ταλέντο στη μουσική και πρέπει να εξασκηθεί για να γίνει καλύτερος και στη συνέχεια ξεκινά να κάνει μάθημα σε αυτόν και την παρέα του, παίζοντας στο αγαπημένο του πιάνο.

Η Μπαλτσιτσέκ σκέφτεται να σταματήσει το τραγούδι και ο Κόμπρα θυμώνει με τον Τζαφέρ, ο οποίος σχεδιάζει να της κάνει πρόταση γάμου, ενώ η Χασρέτ μιλάει με τον Λεβέντ για τον άλμπουμ αλλά δεν βγάζει στιγμή από το μυαλό της τον Μουράτ.

Σε συνεννόηση με τον Κόμπρα, η Οζγκέ δηλώνει αρραβωνιαστικιά του Τζαφέρ και η Μπαλτσιτσέκ μένει άναυδη. Η Νεσρίν καλεί τον Λεβέντ στο πάρτυ - έκπληξη για τον Μουράτ κι όταν εκείνος αρνείται, του λέει να αφήσει όποια άλλη υποχρέωση έχει και να έρθει κοντά στο φίλο του.

Η αποκάλυψη της Μπαχάρ στον Μουράτ ότι είναι δίδυμη αδερφή της Σελίν... Πάτησε εδώ για να διαβάσεις περισσότερα και να δεις video!



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ



Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

    Πως κατεβάζω επεισόδια από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
    Πως κατεβάζω επεισόδια από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

    Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.