Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

«Βόμβα» στα «Κλεμμένα όνειρα» Η Μάρω ποθεί τον Μάρκο, αλλά είναι η μητέρα της που θα κάνει τελικά σεξ μαζί του!


«Βόμβα» στα «Κλεμμένα όνειρα»
Η Μάρω ποθεί τον Μάρκο, αλλά είναι η μητέρα της που θα κάνει τελικά σεξ μαζί του!




Μπορεί να είναι η Μάρω (Νάστια Βραχάτη) που κυνηγάει ερωτικά τον… παρθένο Μάρκο
(Μάνος Ιωάννου), αλλά είναι η μητέρα της, η Λουίζα, που θα τον ρίξει στο κρεβάτι τελικά! Για την ώρα βλέπουμε το παιχνίδι μεταξύ των δύο πρώτων, μα γρήγορα θα είναι η τρίτη που θα ορμήσει, θα σαγηνεύσει τον μικρό και θα πέσουν μαζί στο κρεβάτι. Αποκλειστική η είδησή μας! Θα αργήσει να παιχτεί το… μοιραίο (!), αλλά εμείς το προδίδουμε από τώρα, για να ξέρετε τι σας περιμένει στα δυνατά και γερά «Κλεμμένα όνειρα». Φύγαμε!!!


Υρώ Λούπη

-Είναι ιδέα μου ή θα δούμε προσεχώς στα «Κλεμμένα όνειρα» να ζωντανεύει μια παραλλαγή της ταινίας «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης»;
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι η Λουίζα, που υποδύομαι, είναι μια γυναίκα που διαφέρει πολύ από τις άλλες, όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει βλέποντάς τη να μπαίνει στη σειρά. Δεν έχει συμβιβαστεί με τον χρόνο που περνά, αρνείται να ενηλικιωθεί, νομίζει ότι είναι η... θεά του έρωτα. Σ' αυτό το πλαίσιο λοιπόν αρχικά θέλει να βοηθήσει την κόρη της να πλησιάσει ερωτικά το αντικείμενο του πόθου της, τον Μάρκο (Μάνος Ιωάννου), ο οποίος, ενώ φαίνεται ιδιαίτερα προχωρημένος στα ερωτικά, τελικά δεν είναι και η Λουίζα αναλαμβάνει να του κάνει κάποια «μαθήματα».
-Και τα «μαθήματα» πηγαίνουν τόσο καλά, που τελικά η μάνα θα ξεπεράσει την κόρη!
Ναι, γιατί, όπως φαίνεται, η εξέλιξη της σχέσης Μάρκου-Λουίζας είναι ραγδαία και η «χημεία» που αναπτύσσεται ανάμεσά τους είναι ακατανίκητη. Η ηρωίδα φυσικά κολακεύεται που ένας μικρότερος άνδρας ενδιαφέρεται για εκείνη και θα δούμε αυτό το δίδυμο να προχωρά πολύ γρήγορα...
-Πώς είναι το να «παίζεις» με έναν άνδρα αρκετά μικρότερό σου και μάλιστα σε τόσο ερωτικό σκηνικό;
Τόσο ο Μάνος όσο και η Νάστια, που υποδύεται την κόρη μου, είναι δύο παιδιά εξαιρετικά, απόλυτα επαγγελματίες, όπως το ζητά βέβαια και η περίσταση. Εκεί στέκομαι καταρχήν. Απ' όσο ξέρω, θα έρθουν και κάποιες ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε μένα και στον Μάνο Ιωάννου, αλλά δεν τις έχουμε γυρίσει ακόμα. Περιμένω να δω κι εγώ πώς θα είναι...
-Η Λουίζα θέλει να δοκιμάσει μια σχέση με τον Μάρκο παρά τη διαφορά ηλικίας. Εσύ θα το τολμούσες σε μια παρόμοια περίπτωση; Πιστεύεις ότι παίζει ρόλο η ηλικία για να ευτυχήσουν δύο άνθρωποι;
Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για μένα, δεν μου έχει τύχει να κάνω τέτοιου είδους σχέση με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ωστόσο, θεωρώ ότι στις σχέσεις γενικά κύριο ρόλο παίζει πρώτα απ' όλα να ταιριάζουν οι «χημείες» και οι χαρακτήρες. Αυτό είναι το σημαντικό!

Μάνος Ιωάννου

-Αυτός ο Μάρκος, που παίζεις, δείχνει έμπειρος, αλλά είναι… παρθένος!
Του αρέσει να… δείχνεται, να κομπάζει, να μοιάζει πιο έμπειρος απ' όλους, τελικά όμως είναι όντως παρθένος μέχρι τη στιγμή που ανατρέπεται το «σκηνικό», με εκπλήξεις. Για την ώρα τον βλέπουμε να δέχεται πολύ στενό μαρκάρισμα από τη Μάρω, που φοιτούν στο ίδιο κολέγιο, αλλά με τη μάνα της, τη Λουίζα, είναι που θα «παιχτεί» η φάση η τρελή αργότερα. Μη βιάζεστε!
-Πρώτα θέλω να μου πεις γιατί δεν ενδίδει στο μαρκάρισμα της κόρης...
Δεν του… βγαίνει. Εκείνη προσπαθεί πολύ, αλλά εκείνος δεν «ψήνεται» και της ξεφεύγει συνεχώς με διάφορες δικαιολογίες. Κάποια στιγμή κάτι θα πάει να γίνει, αλλά και πάλι… τίποτα! Ενώ, όταν τον πλησιάσει η Λουίζα, θα… της την πέσει, θα είναι πολύ διαχυτικός, θα νιώσει «χημεία» μαζί της και θα δεχτεί «μαθήματα» από αυτήν για το κεφάλαιο «γυναίκες». Με εκείνη θα… τσιμπηθεί και με εκείνη θα πέσει τελικά στο κρεβάτι και μάλιστα με πάθος!
-Και η κόρη δεν θα… φρικάρει που την «αδειάζει» για τη μάνα της;
Η κόρη δεν θα γνωρίζει τίποτα και με το που θα γίνει το «σκηνικό» με τη μάνα της θα προσπαθήσει ο Μάρκος να την απομακρύνει με κάθε τρόπο ακόμα και... κάνοντας τον γκέι. Ε, ας μην «προδώσουμε» κι άλλα, ήδη θα με... κυνηγάνε!
-Στη σειρά… παρθένος, στη σκηνή ερωτύλος και…ολόγυμνος, έτσι;
Κάθε φορά είναι άλλες οι επιταγές των ρόλων. Στα «Κλεμμένα» θέλουν να παίζω τον παρθένο, στο «Ανδρες έτοιμοι για όλα», που… ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη από τις 7 Μάη μετά την εδώ σαρωτική επιτυχία του στο «Λαμπέτη» τα... πετάω όλα, μαζί με τον υπόλοιπο γερό θίασό μας.
-Και, απ' ό,τι μαθαίνω, θα… τα πετάτε όλα και μέσα στο καλοκαίρι!
Ναι, η σπαρταριστή αυτή κωμωδία μετά το πέρας των παραστάσεών της στη Θεσσαλονίκη θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι.
-Και πώς θα… τα πετάτε; Στο «Λαμπέτη», όπου θα γυρίσετε του χρόνου, υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός για να μη φαίνεται τίποτα. Για πες!
Μάλλον θα… επιστρατεύσουμε σπασουάρ, για να μην υπάρξουν εκπλήξεις (γέλια). Οχι ότι δεν έχουν υπάρξει τον χειμώνα! Τα έχουμε... δει όλα και μέσα από κάποια λάθη τα έχουν δει μαζί μας και πολλοί θεατές (γέλια).
-Πολλές «καίγονται» για το αν είσαι… free ή…reserve! Για εξηγήσου!
Εδώ ο καλός ο… πυροσβέστης, άμα καίγονται! (γέλια). Μα είναι ερώτηση αυτή που μου κάνεις και μάλιστα με τον τρόπο που μου την κάνεις;
-Υπεκφεύγεις κι εγώ θα επιμείνω, για να πάρω την απάντησή μου…
Είμαι σε σχέση. Ας σου το πω, για να τελειώνουμε! Δεν σου γλιτώνω! (γέλια).



Νάστια Βραχάτη

-Κι ενώ στα «Κλεμμένα όνειρα» γίνονται αυτό τον καιρό αποκαλύψεις, δολοφονίες, αυτοκτονίες, εσύ πρωταγωνιστείς σε μια ιστορία που φαίνεται να δίνει μια ευχάριστη νότα στη σειρά και σου δίνει την ευκαιρία και να βγεις μπροστά...
Αυτό είναι αλήθεια και το χαίρομαι πάρα πολύ, καθώς όντως ο μύθος μας κάνει τη διαφορά μέσα σε όλα αυτά τα συνταρακτικά που συμβαίνουν στη σειρά. Σαν να μας έχουν... τοποθετήσει αυτό τον καιρό εμβόλιμα στη σειρά - και το βρίσκω πολύ ωραίο, καθώς θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει και κάτι ευχάριστο.
-Η Μάρω έχει την τύχη -ή την ατυχία- να έχει μια πολύ... δραστήρια μαμά, που χώνει τη μύτη της ακόμα και στα ερωτικά της!
Οπως ακριβώς το λες! Η Λουίζα είναι μια γυναίκα που ανακατεύεται σε όλα και δεν χάνει την ευκαιρία να μπλεχτεί και στα ερωτικά της κόρης της. Μάταια προσπαθεί να την κρατήσει σε απόσταση η κοπέλα - εκείνη θέλει να τα ξέρει όλα και να βάζει το χεράκι της σε ό,τι την αφορά. Ετσι, αναλαμβάνει να τη βοηθήσει να έρθει πιο κοντά με τον Μάρκο, αλλά τελικά καταφέρνει μάλλον το αντίθετο...
-Στα προσεχώς μαθαίνω ότι η μάνα στην ουσία προδίδει την κόρη, καθώς αποφασίζει να κρατήσει τον δικό της αγαπημένο για τον εαυτό της!
Θα γίνουν διάφορα... Και το χειρότερο είναι ότι γίνονται πίσω από την πλάτη της Μάρως, η οποία θεωρεί ότι η μητέρα της κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει, ενώ στην πραγματικότητα γίνεται το αντίθετο, καθώς ο Μάρκος γοητεύεται από τη Λουίζα κι εκείνη δεν δείχνει ασυγκίνητη από τη γοητεία του. Αποτέλεσμα; Η προδοσία της μάνας στην ερωτευμένη κόρη!
-Πώς θα αντιδρούσες αν σου τύχαινε κάτι τέτοιο στην πραγματική σου ζωή;
Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο το να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση και απ' όσο ξέρω τη δική μου μητέρα. Είναι ό,τι χειρότερο για τη σχέση μάνας-κόρης. Νομίζω ότι θα αντιδρούσα πολύ άσχημα. Θα την ξέγραφα για κάποιο χρονικό διάστημα - αλλά και πάλι δεν ξέρω για πόσο, γιατί δεν θα έπαυε να είναι η μητέρα μου...


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: TV Zapping

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.