Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 56, 57, 58, 59, 60, 61 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 56, 57, 58, 59, 60, 61 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων
Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 56 με ελληνικούς υπότιτλουςΕπεισόδιο 56 - Περίληψη:  Ο Μουσταφά, μετανιωμένος που εγκατέλειψε στα δύσκολα τη Φατμαγκιούλ, προσπαθεί τώρα να διεκδικήσει την Ασού. Όταν μαθαίνει πως η Ασού βρίσκεται στα χέρια των αντρών του Μπιλάλ, διαπραγματεύεται με τη ζωή του για άλλη μια φορά. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ότι πέφτει από μόνος του στην παγίδα που του έστησε ο Ερντογάν. Ο Βουράλ, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τις τύψεις της συνείδησής του, ούτε το τελευταίο συμβάν με τη μητέρα του και επειδή από καιρό έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή, θέλει να συναντήσει για μία τελευταία φορά τη Φατμαγκιούλ, πριν αυτοκτονήσει… Την ίδια στιγμή, ο Κερίμ που νιώθει ότι απογοήτευσε ξανά τη Φατμαγκιούλ, για να της αποδείξει την αγάπη του, παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή όλων.Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 57 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 57 - Περίληψη:  Για να αποδείξει την αγάπη του στη Φατμαγκιούλ, ο Κερίμ τα ρισκάρει όλα και πάει στην αστυνομία για να ομολογήσει όλη την αλήθεια. Αυτό θα είναι η αρχή για μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη Φατμαγκιούλ. Μάλιστα, για να ξεκινήσουν οι νομικές διαδικασίες, θα πρέπει και η ίδια να καταθέσει μήνυση. Η Φατμαγκιούλ, παρόλο που ξέρει ότι όταν θα την ανακρίνουν θα είναι πολύ ψυχοφθόρο για κείνη, αποφασίζει να ξεκινήσει τον αγώνα της. Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, η Μουκάντες ανησυχεί ότι η συμφωνία που είχε κάνει με τους Γιασαράν πρόκειται να αποκαλυφθεί. Προκειμένου να μην προλάβει να τους ειδοποιήσει σχετικά με την ομολογία του Κερίμ, όλη η οικογένεια την έχει υπό στενή παρακολούθηση στο σπίτι. Η Εμπέ Νινέ, για να τους βοηθήσει, αρχίζει να ψάχνει για έναν καλό δικηγόρο. Προσπαθεί να βρει τον Καντίρ, έναν δικηγόρο που είχε προτείνει κάποτε στον Κερίμ ο μαστρο-Γκαλίπ από το χωριό. Ο Καντίρ είναι σε κακό χάλι μετά από το χαμό της γυναίκας του, η οποία πάλευε χρόνια με μια ανίατη ασθένεια. Εντωμεταξύ, στο νοσοκομείο συνεχίζεται η αναμονή για την κρίσιμη κατάσταση του Βουράλ, ενώ ο Σελίμ και ο Ερντογάν έχουν κολλήσει στο ατύχημα και στο πώς έγινε. Ο Ερντογάν πιστεύει ότι πριν από το ατύχημα ο Βουράλ είχε πάει στη Φατμαγκιούλ και γι’ αυτό θέλει να ακολουθήσει από εκεί τα ίχνη του συμβάντος.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 58 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 58 - Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ για άλλη μια φορά αναγκάζεται να αντικρίσει τους εχθρούς της κι αυτό την κάνει ακόμη πιο σίγουρη για να ξεκινήσει το δικαστικό της αγώνα. Συνειδητοποιεί ότι πήρε τη σωστή απόφαση που κατέθεσε μήνυση. Όταν ο Καντίρ μαθαίνει την ιστορία από την πλευρά της Φατμαγκιούλ αποφασίζει να ταχθεί στο πλευρό της και να την στηρίξει. Η Φατμαγκιούλ νιώθει τώρα ακόμη πιο δυνατή. Με το να σώσει την Ασού, ο Ερντογάν αφήνει τον Μουσταφά ακόμη πιο υποχρεωμένο απέναντί του και φαίνεται να το απολαμβάνει. Τα χαρτιά που κάποτε ήταν υπέρ του Ρεσάτ Γιασαράν τώρα έχουν αλλάξει υπέρ του Ερντογάν και τώρα περιμένουν δύσκολες μέρες τον Ρεσάτ. Οι Γιασαράν που δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει, βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους την αστυνομία. Τώρα πλέον ήρθε ο καιρός για να λογοδοτήσουν.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 59 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 59 - Περίληψη: Εντελώς απρόσμενα οι Γιασαράν βλέπουν να εισβάλει στην εταιρεία η αστυνομία και να συλλαμβάνει τον Σελίμ και τον Ερντογάν. Μετά τον τακτικό ανακριτή τούς μεταφέρουν στην Ασφάλεια της Σμύρνης κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να εμποδίσει ο θείος και δικηγόρος τους, Μιουνίρ. Η Φατμαγκιούλ, κατά την ανάκριση, προσπαθεί να ξεπεράσει τους φόβους της, ενώ η αγωνία της μεγαλώνει συνέχεια σχετικά με το τι θα απογίνει ο Κερίμ. Οι Γιασαράν είναι τώρα αναγκασμένοι να εξηγήσουν στη Μελτέμ και την οικογένειά της την απουσία του Σελίμ και δεν τους μένει άλλος δρόμος παρά να πούνε την αλήθεια, παραποιημένη βέβαια κατά της Φατμαγκιούλ.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 60 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 60 - Περίληψη:Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 61 με ελληνικούς υπότιτλους


Επεισόδιο 61 - Περίληψη:
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Διάβασε επίσης:
Bugra Bulsoy: Μάθε τα πάντα για τον Βουράλ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Seda Guven: Μάθε τα πάντα για την Μελτέμ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εξομολόγηση του Βουράλ στη Φατμαγκιούλ και η αυτοκτονία. Δες video!
Το πάρτυ έκπληξη της Μπερέν Σαάτ (Φατμαγκιούλ) για τα γενέθλιά της
Το πρώτο φιλί Φατμαγκιούλ Κερίμ. Δες βίντεο!
Firat Celik: Μάθε τα πάντα για τον Μουσταφά από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εγκυμοσύνη της Φατμαγκιούλ, το δολοφονικό σχέδιο και το συγκλονιστικό τέλος.
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Τελευταίο επεισόδιο
Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ. Ανακάλυψέ την εδώ (βιβλίο).


ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.