Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ο νέος έρωτας της ''Μαχιντεβράν''. levent veziroglu nur fettahoglu




levent veziroglu nur fettahoglu



Μετά το διαζύγιό της, δεν έκατσε να στενοχωρηθεί και πολύ η πανέμορφη ηθοποιός Noυρ Φετάογλου, που εδώ και λίγους μήνες διατηρεί μια πολύ θερμή σχέση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μεγάλης εταιρείας στην Τουρκία, ονόματι Λεβέντ Βεζίρογλου. Ενώ, όμως όλοι γνωρίζουν πόσο ευτυχισμένη είναι και πόσο αυτός ο καινούριος έρωτας την έχει αναζωογονήσει, η ίδια προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να την προστατεύει όσο μπορεί!

Παρόλαυτα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει πιάσει σε πολύ τρυφερά ενσαντανέ και σε θερμά φιλιά. Η ίδια, πάντως, τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά τη σχέση τους, καθώς σέβεται τόσο τη θέση εκείνη στην Τούρκικη επιχειρηματική ζωή, όσο και το γεγονός ότι δεν του αρέσει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού, πάντως, λένε ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που μοιάζει να είναι τόσο καλά ψυχολογικά και να έχει ένα τόσο ''ισχυρό'' στήριγμα όσο ο Βεζίρογλου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δεν λείπουν και οι κακές γλώσσες που τονίζουν ότι η υψηλή επαγγελματική θέση του αγαπημένου τους ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταξε η ηθοποιός, καθώς της αρέσουν οι άνδρες με εξουσία...





Πηγή: tvzapping. Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.