Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Άσι Asi - Eπεισόδια 51- 60 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων



Άσι Asi - Eπεισόδια 51- 60 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων




51. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ βρίσκει ένα γράμμα και μαθαίνει κάποια μυστικά σχετικά με τον πατέρα του. Υπάρχουν πιθανότητες ο πατέρας του να είναι ζωντανός, όπως γνώριζε. Η Ασί προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Ντεμίρ χωρίς να γνωρίζει τον τρόπο, προσπαθεί να βρει λύση σ' αυτή την κρίση. Η Μελέκ παραδέχεται στην Ασί, ότι είναι με τον Αλί. Πλέον όλα είναι με το μέρος του Αλί. Η Ασί και η Σουχεϊλά προσπαθούν να πείσουν τον Ντεμίρ για να γίνει ο γάμος της Μελέκ με τον Αλί. Ο Ντεμίρ παρεξηγεί τις προθέσεις της Ασί και νομίζει ότι είναι με το μέρος του Αλί. Έτσι, θυμώνει και δεν μοιραζεται το μυστικό για τον πατέρα του μαζί της. Όμως η Ασί θα καταλάβει ότι κάτι της κρύβει. Η Ντεφνέ θέλει να καλωσορίσει τη νέα της ζωή. Όμως εξαιτίας της δουλειάς της θα αναγκαστεί να είναι κοντά στον Κερίμ. Η οικογένεια Κοζτζούογλου, είναι επιτέλους έτοιμη να υποδεχτεί το εγγονάκι που θα φέρει στον κόσμο η Γκοντζά.

52. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Αλί λέει στην Ασί ότι στην πραγματικότητα, παντρεύεται με τη Μελέκ, για να είναι κοντά της και όχι γιατί την αγαπάει. Η Ασί έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Θα το αναφέρει αυτό στον Ντεμίρ; Ο Ντεμίρ βρίσκει κάποια αξιόπιστα στοιχεία που βεβαιώνουν ότι ο πατέρας του ζει. Η οικογένεια Κοζτζούογλου είναι πολύ χαρούμενη με τη γέννηση του μωρού. Επικρατεί η συζήτηση για το ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού.

53. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ πηγαίνει στη Συρία για να βρει τον πατέρα του. Μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι ανταμώνει τελικά μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να γυρίσει πίσω. Η Ασί βοηθάει τη Μελέκ με τις προετοιμασίες του γάμου και τότε αναγκάζεται να είναι κοντά στον Αλί αρκετά συχνά. Ο πατέρας του Ντεμίρ τρέφει μεγάλο μίσος απέναντι στην οικογένεια Κοζτζούογλου. Αλλά ο Ντεμίρ είναι πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια βρίσκεται ξανά κοντά του. Στο τραπέζι του γάμου συστήνει τον πατέρα του, αλλά για εκείνον η ύπαρξη της Ασί, θα είναι ένα άσχημο γεγονός.

54. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Αλί ψάχνει με κάθε ευκαιρία να είναι κοντά στην Ασί, γεγονός που θα αποβεί καταστροφικό στη συνέχεια. Μεταξύ του Ντεμίρ και της Ασί θα ανοίξουν κάποιοι επώδυνοι λογαριασμοί. Ο πατέρας του Ντεμίρ, Χαϊντάρ, τρέφει έχθρα και μίσος απέναντι στην οικογένεια Κοζτζούογλου. Ο Χαϊντάρ, θα αποκαλύψει κάποια κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν. Ο Ιχσάν πως θα ερμηνεύσει κάποια πράγματα που αφορούν τον Χαϊντάρ;

55. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ κατάφερε να συμφιλιώσει τον Χαϊντάρ με την Ασί, όμως δεν πρόσεξε ότι η αδερφή του έχει πέσει σε κατάθλιψη. Ο Αλί αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Μελέκ, τα αισθήματα που τρέφει για την Ασί. Η Ασί, δίνει στον Αλί λίγες μέρες για να φύγει από το σπίτι. Ο Ντεμίρ που έχει καταλάβει πόσο έχει παραμελήσει την Ασί, της προτείνει να κάνουν οι δυο τους ένα ρομαντικό ταξίδι. Στο ταξίδι το ανδρόγυνο ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του γάμου του. Η Ασί που υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι έγκυος, επισκέπτεται ένα γιατρό. Ο Ντεμίρ πηγαίνοντας στο σπίτι θα βρει ένα 'τελευταίο γράμμα' από την αδερφή του. Ο Εισαγγελέας Ναμίκ δηλώνει την αγάπη του προς τη Σουχεϊλά και με ένα δαχτυλίδι της κάνει πρόταση γάμου.

56. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μη γνωρίζοντας σίγουρα ο Ντεμίρ αν η Ασί είναι έγκυος, διστάζει να της πει για την αδερφή του, μην τυχών την ταράξει. Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα φανερώσει αν τελικά η Ασί περιμένει παιδί. Για το θάνατο της Μελέκ θα τιμωρηθεί ο Αλί. Ο Ντεμίρ που περνάει τις χειρότερες στιγμές της ζωής του αποφασίζει να χωρίσει. Ο Ζιγιά που γνωρίζει ότι η Ασί είναι έγκυος, θα προσπαθήσει να σώσει το γάμο της με τον Ντεμίρ. Ο θάνατος της Μελέκ θα αποτελέσει μια νέα περίοδο τόσο για την οικογένεια Ντογάν όσο και για τους Κοζτζούογλου.

57. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Πέντε χρόνια μετά από τον θάνατο της αδερφής του, ο Ντεμίρ επιστρέφει ξανά στην Αντάκια. Μόλις φτάνει συναντάει ένα κοριτσάκι, αλλά ακόμα δεν γνωρίζει ότι αυτή είναι η κόρη του. Η επιστροφή του Ντεμίρ προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια Κοζτζούογλου. Η Ασί δεν θέλει καν να τον δει. Ο Κερίμ που χρόνια πριν έχασε την αγάπη του, προσπαθεί να την ξανακερδίσει... όμως η Ντεφνέ είναι έτοιμη να παντρευτεί με κάποιον άλλον. Η οικογένεια της Ντεφνέ όμως είναι ενάντια σ' αυτό τον γάμο.

58. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ που έχει υποψίες ότι το μικρό κορίτσι η Άσια, ίσως είναι κόρη του, αποφασίζει να μείνει ξανά στην Αντάκια. Πάνε πέντε χρόνια από τότε που χώρισαν η Ασί και ο Ντεμίρ και στο ληξιαρχείο η Άσια είναι δηλωμένη ως 4 ετών. Ο Ντεμίρ ψάχνει νέα για τη ζωή της Ασί και αν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Από την άλλη, η Ασί θυμώνει όταν και η Σουχεϊλά μαζί με τον Κερίμ ψάχνουν για αυτήν. Η ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες αυξάνεται. Τελικά, η Ασί συναντάει τον Ντεμίρ και τα αισθήματα της μπερδεύονται. Αγάπη νιώθει ή μίσος; Ο Κερίμ, θέλοντας να ξανακερδίσει τη Ντεφνέ ετοιμάζει μια έκπληξη.

59. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από την Ασί, για το αν η Άσια είναι δικό του παιδί. Κάθε συνάντηση που έχει ο Ντεμίρ όμως μαζί με την Ασί γίνεται αιτία για μια νέα φουρτούνα. Κάνουν συζητήσεις για το παρελθόν... και οι δύο τρέφουν αισθήματα θυμού, αλλά και αγάπης. Η Ασί κρατάει μακριά τον Ντεμίρ, όμως δεν του απαγορεύει να έχει επαφή με την Άσια. Με τον καιρό η Άσια έχει λατρέψει τον Ντεμίρ. Ο Ιχσάν και η Νεριμάν αποφασίζουν να μη δώσουν την Άσια. Η Σουχεϊλά και ο Ιχσάν, που στο παρελθόν υπήρξαν ερωτευμένοι, εξαιτίας του παιδιού τώρα έρχονται αντιμέτωποι. Ο Ντεμίρ κάνει τέστ DNA για να μάθει την αλήθεια.

60. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο Ντεμίρ γνωρίζει πλέον την αλήθεια. Η Ασί αναγκάζεται να του μιλήσει. Ο Ντεμίρ είναι όμως πολύ θυμωμένος με την Ασί, που του κράτησε κρυφή την ύπαρξη του παιδιού τους, για πέντε ολόκληρα χρόνια. Ο Ντεμίρ ξέρει πως μπορεί να κερδίσει εύκολα δικαιώματα για το παιδί του. Όμως για να μην πληγωθεί η μικρή από μια μάχη στα δικαστήρια, η Ασί και ο Ντεμίρ αποφασίζουν να συμφιλιωθούν και να φτιάξουν ένα νέο σπίτι για την κόρη τους.


ΥΠΟΘΕΣΗ
Δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής, "ASI"! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσεγμένη και πλούσια παραγωγή, με δυνατό σενάριο και εξαιρετική σκηνοθεσία. Στο "ASI" πρωταγωνιστούν κορυφαίοι ηθοποιοί της Τουρκίας, όπως η λαμπερή Τουμπά Μπουγιουκουστούν και ο γοητευτικός Μουράτ Γιλντριρίμ, οι οποίοι συναρπάζουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες, σε μια ιστορία που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές.
Αγάπη και περηφάνια. Η σύγκρουση ανάμεσα σ αυτά τα δύο συναισθήματα θα είναι μοιραία. Κανένας δεν γνωρίζει ποιον και πότε θα ερωτευτεί, ακριβώς όπως δεν μπορεί να επιλέξει σε ποιο "κομμάτι της γης" θα γεννηθεί…
Ο Ντεμίρ είναι ένας νεαρός, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος αφήνει τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη και επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε, την Αντάκια. Από εκεί έφυγε όταν ήταν μόλις έξι χρονών, τότε που πέθανε η μητέρα του. Η ζωή του Ντεμίρ είναι στοιχειωμένη από το "μυστικό" της οικογένειάς του, που είναι καλά κρυμμένο στα εδάφη της γενέτειράς του. Σκοπός της επιστροφής του είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και η εκδίκηση. Την ημέρα που φτάνει στην Αντάκια, γίνεται μάρτυρας ενός ατυχήματος στον ποταμό Ασί. Τότε γνωρίζει μια όμορφη αγρότισσα , η οποία θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Ντεμίρ αναστατώνεται από το ωραίο και ατίθασο κορίτσι, που του θυμίζει τη μητέρα του. Η Ασί είναι μια από τις όμορφες κόρες της οικογένειας Κοζτζουογλού, που ζουν καλλιεργώντας τη γη των προγόνων τους. Ενώ ο Ντεμίρ ψάχνει την οικογένεια που ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας του, ο έρωτας ανάμεσα σ αυτόν και την Ασί συνεχώς φουντώνει. Όμως, μια "μοιραία" ανατροπή τον περιμένει, όταν ανακαλύψει αυτό που απεγνωσμένα αναζητούσε. Η όμορφη κοπέλα και η οικογένεια που έψαχνε, συνδέονται από μια απροσδόκητα στενή σχέση. Το μυστικό που θ αποκαλυφθεί συγκλονίζει συθέμελα τα αισθήματα των δύο ερωτευμένων. Τότε θα πρέπει να πολεμήσουν την αγάπη τους και ν αντισταθούν με οποιαδήποτε τίμημα… πριν να είναι πολύ αργά!

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.