Κυριακή 7 Απριλίου 2013

İntikam (Εκδίκηση) - Επεισόδιο 6 με ελληνικούς υπότιτλους

Ιntikam (Εκδίκηση) - Eπεισόδιο 6 με ελληνικούς υπότιτλους


Intikam, δηλαδή εκδίκηση, λέγεται το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μπερέν Σαάτ. Η Μπερέν Σαάτ είναι γνωστή στην Ελλάδα ως Φατμαγκιούλ στο σίριαλ Fatmagul και Μπιχτέρ στο Πειρασμός.



Το σίριαλ παίζεται αυτή τη σεζόν στην Τουρκία και αποτελεί η τούρκικη εκδοχή της αμερικάνικης σειράς του ABC TV "Revenge".


Επεισόδιο 6 με ελληνικούς υπότιτλους και περίληψη επεισοδίου


Το ατύχημα της  Λειλά περιπλέκει τα πράγματα.  Η Σαχικά πιστεύει ότι μάλλον ήταν αυτοκτονία, ενώ ο Εμρε δεν πείθεται και θεωρεί ότι  έπεσε από το μπαλκόνι εξαιτίας της Σαχικά. Ο Αντεμ, θέλει να δει το υλικό που καταγράφτηκε από τις κάμερες.

Στο μεταξύ, ο Εμρέ παραιτείται από την εταιρεία, πηγαίνει στο καφέ του Ρουζγκιάρ ζητώντας δουλειά ως σερβιτόρος και το ανακοινώνει στη Σελέν, η οποία βάζει λόγια στη Σαχικά λέγοντας ότι το έκανε αυτό εξαιτίας της Γιαμούρ!

Ο Χακάν το παίζει ανυποψίαστος στον Αντέμ  για το ατύχημα της Λειλά. Παράλληλα, ο Χαλντούν υποψιάζεται και εκείνος την γυναίκα του την Σαχικά αλλά της τονίζει ότι  ήταν μια περιπέτεια η σχεση του με την Λειλα και ότι αυτός μόνο εκείνη αγαπούσε και θα αγαπά. Παρολαυτά, η Σαχικά του απαντά ότι δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ και ότι θα μείνει μαζί τους μόνο λόγω των παιδιών τους.

H Σελέν πιέζει τον Εμρέ να βγούν έξω, όμως, εκείνος  λέει ότι θα βγεί μόνο αν έρθει μαζί τους η Γιαμούρ…
Ο Μπαρίς γίνεται επίσημα το αγόρι της Τζεμρέ!


Ο Αντεμ προσπαθεί να πείσει την Σαχικά ότι ο Χαλντούν ευθύνεται για την Λειλά και ότι αξίζει ένα πολύ καλύτερο άντρα να είναι δίπλα της από εκείνο (Εννοεί τον εαυτό του εμμέσως πλην σαφώς)! Στη συνέχεια τον καλεί ο Χαλντούν για να του πει ότι απολύεται και δεν θέλει  να τον ξαναδεί ούτε στο σπίτι του. Ο Αντέμ αντεπιτίθεται και τον απειλεί ότι εάν κάνει κάτι τέτοιο θα ξανανοίξει τον φάκελο «Αντίλ Τσελίκ» (δηλαδή του πατέρα της Γιαμούρ). Ο Χαλντούν πιεσμένος εξαγοράζει την σιωπή του με λεφτά.
Η Γιαμούρ έχει ένα πρόβλημα στο σπίτι και τηλεφωνεί στον Εμρέ ότι δεν θα μπορέσει να πάει να τον βρεί…εάν θέλει αυτός να έρθει σπίτι. Η Σελέν του παραπονιέται ότι έχουν καιρό να βρεθούν μαζί και δεν τον αφήνει αλλά ο Εμρέ της ζητάει να τον καταλάβει καθώς είναι πολύ ερωτευμένος με την Γιαμούρ.
Στο σπίτι της Γιαμούρ είναι και ο Ρουζγκιάρ, ο οποίοςβλέπει έξω την κούνια και θυμάται πως καθόταν εκεί με τον πρώτο του έρωτα, την Ντερίν.

Ο Χακάν τηλεφωνεί στην Γιαμούρ νευριασμένος επειδή έστειλε το βίντεο στον Χαλντούν  και φοβάται ότι ο Εντέμ θα θελήσει να του κάνει κακό αλλά εκείνη τον καθησυχάζει.

Ο Αντέμ εξομολογείται στην Σαχικά ότι τα έκανε όλα για εκείνη και αυτή του λέει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί.
Η Γιαμούρ βρίσκεται στο σπίτι των Αρσόυ μιλώντας με την Σαχικά η οποία την προτρέπει να πάει να βρει τον Εμρε στο καφέ όπου δουλεύει εάν τον ψάχνει και την διαβεβαιώνει ότι δεν θα αναμειχθεί στις υποθέσεις του γιού της όπως έκανε στο παρελθόν. Η Σαχικά φεύγει, η Γιαμούρ μιλάει με τον Χακάν στο τηλέφωνο και διεισδύει κρυφά στο γραφείο για να ψάξει τα χαρτιά του Αντέμ. Ακούει θόρυβο και βγαίνει έξω με το κινητό στο χέρι λέγοντας στην Σελέν ότι κλείστηκε στο δωμάτιο γιατί ήθελε απλά να μιλήσει με την ησυχία της. Η Σελέν δεν φαίνεται να πείθεται και την επιπλήττει λέγοντάς της ότι σε αυτό το σπίτι είναι απλά φιλοξενούμενη και τίποτα παραπάνω!
Ο Χακάν φοβάται πολύ για την ζωή του και δεν βγαίνει ούτε στον δρόμο. Κάνει πίσω και λέει στην Γιαμούρ ότι δεν είναι μαζί της πια.

Ο Εμρέ είναι νευριασμένος με την Σελέν επειδή νομίζει ότι εκείνη πήγε και αποκάλυψε στην μητέρα του ότι δουλέυει…εκείνη του ρίχνει κάτι στον καφέ και μετά από λίγο αφού αισθάνεται αδύναμος τον πηγαίνει στο κρεβάτι προσπαθώντας να τον αποπλανήσει (βαζει και την καμερα του κινητου να τους τραβαει) αλλα εκεινος φουλ ερωτευμενος με την Γιαμουρ της λεει να μεινει μακρια του. (καλα της εκανε χαχα)

Ο Μπαρίς προτρέπει τον αδερφό του να αποκαλύψει τα συναισθήματά του στην Γιαμούρ και έτσι πάει σπίτι της και της εξομολογείται τον έρωτα του για εκείνη (φοβερή σκηνή)Της λέει ότι μόλις την πρωτοείδε ένιωσε συναισθήματα που δεν είχε νιώσει για χρόνια και ότι είναι ερωτευμένος μαζί της…η Γιαμούρ δεν λέει κάτι και ο Ρουζγκιάρ  πληγωμένος της λέει να ξεχάσει όσα της εξομολογήθηκε, σαν να μην της τα είπε ποτέ και φεύγει…εκείνη τον κοιτάζει από το τζάμι και κλαίει…

Ο Χαλντούν προειδοποιεί τον Αντέμ ότι εάν ξανακάνει κάτι πίσω από την πλάτη του, θα τον διώξει.
Η Σελέν  πληρώνει κάποιον για την χτυπήσει (έλεος χαχα) και κατηγορεί τον Εμρέ στην μητέρα της ότι ήταν μεθυσμένος και την έδειρε.Επίσης, ισχυρίζεται ότι η Γιαμούρ είναι ερωτευμένη με τον Ρουζγκιάρ.
Η Γιαμούρ υπόσχεται στον εαυτό της ότι δεν θα αφήσει πλέον τα συναισθήματα και την καρδιά της να την παρασύρουν.


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.