Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Επεισόδια 68, 69, 70 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων: Η Χασρέτ πέφτει στην παγίδα της Μπαχάρ και δέχεται πρόταση γάμου Λεβέντ (Gonulcelen greek subtitles)

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Επεισόδια 68, 69, 70 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων: Η Χασρέτ πέφτει στην παγίδα της Μπαχάρ και δέχεται πρόταση γάμου Λεβέντ.



Η Μπαχάρ στήνει την παγίδα της και η Χασρέτ πέφτει θύμα… και δέχεται την πρόταση γάμου του Λεβέντ. Πληγωμένη από τον Μουράτ, θα παντρευτεί τον καλύτερό του φίλο.

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 17, 18, 19, 20, 21 πριν προβληθούν στην τηλεόραση & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!

Η αντίδραση του Μουράτ στην είδηση ότι η Χασρέτ και ο Λεβέντ παντρεύονται σε λίγες μέρες

Ο ΜΟΥΡΑΤ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ! Ο ΜΟΥΡΑΤ ΓΡΑΦΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΣΡΕΤ



Ο Καντίρ με τους φίλους τους κερδίζουν το λαχείο, κι αποφασίζουν να κάνουν ένα δώρο στον δάσκαλο Μουράτ. Έτσι, μαζί με την Χασρέτ, τον προσκαλούν για δείπνο. Εκεί τους βλέπει ένας δημοσιογράφος που κάθεται στο τραπέζι του Μουράτ και τους ενοχλεί με ερωτήσεις. Ο Μουράτ πολύ έξυπνα τον βάζει στη θέση του, κι εκείνος ενοχλημένος γράφει ένα προσβλητικό πρωτοσέλιδο και άρθρο για τον Μουράτ. Η Χασρέτ βλέπει το πρωτοσέλιδο και αναστατωμένη τρέχει να προειδοποιήσει, αλλά δέχεται την επίθεση της Νεσρίν, η οποία τη θεωρεί υπεύθυνη για όλα. Ο Μουράτ, από την πλευρά του διαβάζει με ψυχραιμία το δημοσίευμα, ενώ η Χασρέτ επιμένει να κάνουν μήνυση. Εκείνος της απαντά πως δεν σκοπεύει να πέσει σε μια τέτοια παγίδα, και τότε η κοπέλα ζητά να γράψει μια νέα σύνθεση "για να δουν όλοι πόσο ταλαντούχος είσαι". Και πράγματι, ο Μουράτ δέχεται να συνεργαστούν ξανά, με τον όρο όμως να τελειώσει κι αυτή το άλμπουμ της.

Η ΧΑΣΡΕΤ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΠΑΧΑΡ, ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΛΕΕΙ ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤ

Η Μπαχάρ είναι έξω από το μοιραίο ξενοδοχείο όπου αυτοκτόνησε η αδερφή της, κοντά στον πύργο του Γαλατά, και στέλνει μήνυμα στον Μουράτ "το τέλος μου θα είναι ίδιο με αυτό της αδερφής μου". Έχει κλείσει μάλιστα το ίδιο δωμάτιο και στέλνει μήνυμα στη Χασρέτ ότι ο αγαπημένος της είναι μαζί της. Όταν φτάνει ο Μουράτ, βγαίνει κατευθείαν στο μπαλκόνι και τότε εκείνη τον κατηγορεί ότι την απέρριπτε συνέχεια για χάρη της Χασρέτ. Κάποια στιγμή δείχνει να συνέρχεται και πάει στο μπάνιο για να στείλει στη Χασρέτ ένα νέο μήνυμα με τη διεύθυνση. Φτάνοντας, η Χασρέτ τους βλέπει μαζί στο μπαλκόνι και παρεξηγεί το όλο σκηνικό, μιας και ο Μουράτ της είχε πει ότι σκόπευε να μείνει σπίτι για να δουλέψει.  Απογοητευμένη, ζητά από τον Λεβέντ να συναντηθούν και του λέει πως δέχεται την πρόταση γάμου που της έκανε, χωρίς να τον αφήσει να της κάνει ερωτήσεις.  Όταν συναντιούται του λέει "Θυμάσαι την πρόταση γάμου που μου είχες κάνει;… δέχομαι" και ζητά να φορέσει το δακτυλίδι του.


ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
Gonulcelen Episode 68 greek subtitles

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
Gonulcelen Episode 69 greek subtitles


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Gonulcelen Episode 70 greek subtitles

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


Gonulcelen Greek subtitles Episodes 68 - 70 (download)

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

    Πως κατεβάζω επεισόδια από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
    Πως κατεβάζω επεισόδια από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

    Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.