Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Madonna: «Με βίασαν στην ταράτσα ενός κτιρίου υπό την απειλή μαχαιριού»!

Madonna: «Με βίασαν στην ταράτσα ενός κτιρίου υπό την απειλή μαχαιριού»!



Η σοκαριστική αποκάλυψη της πασίγνωστης τραγουδίστριας!



«Η Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτό που νόμιζα πως θα είναι. Δεν με καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο, βιάστηκα στην ταράτσα ενός κτιρίου, υπό την απειλή μαχαιριού στην πλάτη μου!», εξομολογείται στο τεύχος Νοεμβρίου του Harper's Bazaar η Madonna.  Η τραγουδίστρια υπέστη σεξουαλική καπκοποίηση όταν πήγε στη Νέα Υόρκη στα 19 της, για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Η βασίλισσα της ποπ συνεχίζει: «Άγνωστοι εισέβαλλαν τρεις φορές στο διαμέρισμα μου και δεν ξέρω το λόγο, μιας και δεν είχα τίποτα που ν΄αξίζει. Την πρώτη φορά, πήραν το ράδιο μου, τις άλλες δυο δεν είχαν τίποτ΄άλλο να πάρουν».



Η Madonna θυμάται πόσο σκληρή ήταν η επιβίωση της το 1978, την περίοδο που μόλις είχε παρατήσει το πανεπιστήμιο του Michigan, για να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια στη Νέα Υόρκη. «Πόζαρα γυμνή σε μαθήματα τέχνης και τους κοιτούσα που με έβλεπαν γυμνή και με σχημάτιζαν με τα μολύβια τους ή με κάρβουνο», αναφέρει εξηγώντας πώς με αυτό τον τρόπο προσπαθούσε να πληρώσει το νοίκι της. «Τους αψηφούσα. Ήθελα σαν τρελή να επιβιώσω. Να τα καταφέρω. Αλλά ήταν δύσκολο και ένιωθα μοναξιά και έπρεπε κάθε μέρα να πιέζω τον εαυτό μου να προχωρά και να συνεχίζει...», εξηγεί.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.