Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Karadayi - Όλες οι εξελίξεις της 2ης σεζόν: Ο Μαχίρ στα σίδερα, η Φεριντέ παντρολογιέται!

Karadayi: Ο Μαχίρ στα σίδερα, η Φεριντέ παντρολογιέται!


Η αστυνομία δεν προλαβαίνει να σταματήσει τη δολοφονική επίθεση εναντίον της Μπαχάρ και η κοπέλα χάνει τελικά τη μάχη για τη ζωή. Ο Μαχίρ συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε 11 χρόνια φυλακή, ενώ η Φεριντέ υποκύπτει στη γοητεία του Σινάν… ή μήπως όχι;

Nihat Altınkaya - Deniz Cakir: Ο Σινάν Κοτζά του Karadayi ζευγάρι με την Σουλτάνα Σαχ από τον Σουλεϊμάν!

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 65-67 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ:
Η Χασρέτ παίρνει τη σκληρή απόφαση , βγάζει από τη ζωή της Μουράτ και Λεβέντ, κι επιστρέφει στην παλιά της ζωή, ενώ η Μπαχάρ είναι αποφασισμένη να τη βγάλει από τη μέση.


Akarsu Η προδοσία: Eπεισόδια 18, 19, 20, 21, 22 με ελληνικούς υπότιτλους και Περιλήψεις επεισοδίων

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 7, 8, 9, 10, 11 της νέας σειράς του ANT1 & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων, πριν προβληθούν στην τηλεόραση!



Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο του Τουργκούτ, αφού ο Νετζντέτ έχει βάλει τον Μαχίρ να τρέχει γύρω γύρω σε όλη την πόλη για να προστατεύσει αγαπημένα του πρόσωπα. Στο μεταξύ, στο ιατρείο της φυλακής ο Ναζίφ υποφέρει, ενώ πίσω στο κελί ο Γιλάν δίνει συγχαρητήρια στον Ορχάν που προσπάθησε να βγάλει από τη μέση τον Γιασίν - του λέει πως πλέον τον θεωρεί δικό του άνθρωπο, γιατί είχε προηγούμενα με το συγκεκριμένο αστυνομικό και πως θα περιμένει κι άλλα από αυτόν στο μέλλον.

Στο μεταξύ, ο Μαχίρ με τη Φεριντέ σταματούν σε ένα μπλόκο και οι αστυνομικοί του λένε πως έχουν εντολή να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Όμως, η Φεριντέ φωνάζει πως μια γυναίκα βρίσκεται σε κίνδυνο κι αποφασίζει να φύγει μόνη της και να πάει στο σπίτι της Μπαχάρ, τη στιγμή που εκείνος μένει πίσω και λέει στους αστυνομικούς πως, εκτός από δικαστής, η Φεριντέ είναι και κόρη υπουργού κι αν πάθει κάτι θα βρουν μεγάλο μπελά!

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΠΑΧΑΡ

Στο σπίτι της Μπαχάρ, ο δολοφόνος κλέβει κάποια κοσμήματα για να φανεί ότι πρόκειται για ληστεία, όταν μπαίνει ξαφνικά μέσα η Φεριντέ. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει την τραυματίζει, σπρώχνει έναν από τους αστυνομικούς και μαχαιρώνει τον άλλο, αλλά λογαριάζει χωρίς τον Μαχίρ, ο οποίος καταφέρνει να τον εξοντώσει, παρότι του έχουν περάσει χειροπέδες! Ο Τουργκούτ γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Μπαχάρ είναι ακόμη ζωντανή, ενώ ο άνθρωος που φωτογράφισε τη Φεριντέ και τον Μαχίρ στο δικαστήριο φέρνει στον Σινάν μια νέα φωτογραφία του ζευγαριού από το νοσοκομείο και του λέει πως έχει στα χέρια του ένα ακόμη πρωτοσέλιδο. "Που βρίσκεται τώρα η Φεριντέ;" τον ρωτάει εκείνος και πηγαίνει αμέσως να τη βρει στο νοσοκομείο. Όταν αυτήν τον βλέπει, τον ρωτά τι ομάδα αίματος έχει γιατί η Μπαχάρ χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση.  Όταν η διαδικασία τελειώνει, τον ευχαριστεί που έγινε αιμοδότης κι ο Σινάν της λέει ότι δεν ήρθε για να βγάλει κάποια είδηση, αλλά γιατί ανησύχησε.

Κι η Σερά, όμως ανησυχεί όταν μαθαίνει από τη μητέρα της ότι ο Τουργκού πέρασε και πήρε την κόρη της για μια βόλτα. Κι έχει δίκιο, γιατί όταν γυρίζουν, εκείνος προσπαθεί να την πείσει να παντρευτούν αμέσως κι εκείνη τελικά λέει "ναι".



"ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΝΑΝ;

Ο Σινάν μαθαίνει ότι η Φεριντέ θα περάσει από επιτροπή μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο για τη σχέση της με τον Μαχίρ και ζητά να αλλάξουν το πρωτοσέλιδο. Στο μεταξύ, η Κεριμέ ζητά από τον Τουργκούτ να σταθεί ως φίλος στο πλευρό της κόρης της, αλλά αλλάζει γνώμη όταν βλέπει στο χέρι του τη βέρα. Εκείνος της λέει πως θα χωρίσει αμέσως, αλλά αυτή του απαντά πως ο Μεχμέτ δεν θα δεχθεί ποτέ να πάρει η κόρη τους ένα χωρισμένο. Την ίδια στιγμή, ο Νεντζντέτ κάνει πρόταση γάμου στην Αϊτέν κι εκείνη δέχεται, ενώ η Μπαχάρ ξεψυχά και ο Μαχίρ που μαθαίνει τα δυσάρεστα από τη Φεριντέ νιώθει υπεύθυνος για την απώλειά της. Εκείνη του υπόσχεται να βρει τους υπεύθυνους και να τους κάνει να πληρώσουν, ενώ μια εβδομάδα μετά ο Σινάν τη βρίσκει στο νεκροταφείο. "Διάβασα τα στοιχεία για το φόνο του εισαγγελέα και πιστεύω ότι ο θάντος της Μπαχάρ, της μητέρας και αδερφής του Μαχίρ συνδέονται με την υπόθεση".

Στο μεταξύ στη δίκη του Μαχίρ, το κατηγορητήριο είναι μεγάλο, το ίδιο και η ποινή στην οποία καταδικάζεται: έντεκα χρόνια και οκτώ μήνες! Την ίδια στιγμή, μπροστά στην επιστροπή η Φεριντέ καταθέτει πως δεν υπάρχει πια καμία σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τον Καρά. Απόδειξη; Έχει ήδη αρραβωνιαστεί τον εκδότη Σινάν Κοτζά!


Karadayi Καρανταγί - Επεισόδια 2ης σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους:


Διάβασε επίσης:



Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.