Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο Οικονομόπουλος απαντά στις ''λάσπες'' για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και στο δημοσίευμα ότι ερωτικό βοήθημα τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Ο Οικονομόπουλος απαντά στις ''λάσπες'' για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις



 Άμεση ήταν η απάντηση του περιβάλλοντος του Νίκου Οικονομόπουλου στην αποκάλυψη του ονόματος του από κάποιους ως τον πρωταγωνιστή του επίμαχου quiz με το τραγουδιστή και το ερωτικό βοήθημα.



Ε δεν είναι και λίγο το όνομά σου να συνδυάζεται με τέτοια πράγματα. Ήταν φυσικό επόμενο ο Νίκος Οικονομόπουλος να μην κάτσει με σταυρωμένα χέρια απαντώντας άμεσα στις ψευδής πληροφορίες γύρω από το όνομα του, όπως μας είπε σε επικοινωνία που είχε μαζί μας στενός του συνεργάτης. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να σταλεί σε όλα τα Μ.Μ.Ε από την δισκογραφική του εταιρία MINOS μια συστατική επιστολή-εξώδικη διαμαρτυρία από τον δικηγόρο του για να τελειώσει το γαιτανάκι των συκοφαντικών δημοσιευμάτων στο πρόσωπο του.

Ένας καλλιτέχνης που όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στο καλλιτεχνικό πεντάγραμμο που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για την προσωπική του ζωή και την ζωή του γενικότερα… γεγονός που μας προκάλεσε αίσθηση να το πιστέψουμε ότι θα ήταν αυτός που εμπλέκειτο σε κάτι τέτοιο.

Η αλήθεια πάντα αποκαθιστάται όμως…


Για την ιστορία το δημοσίευμα ήταν το ακόλουθο:

Σοκ! Τραγουδιστής ίνδαλμα στο νοσοκομείο από... ερωτικό βοήθημα

Σάλος έχει προκληθεί με το δημοσίευμα της Espresso, για τις... σεξουαλικές περιπέτειες τραγουδιστή ινδάλματος τόσο στη νεολαία όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες, από ατύχημα που είχε με ερωτικό βοήθημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος λαοφιλής αοιδός, βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του με σεξουαλικό βοήθημα. Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και η εισαγωγή στο νοσοκομείο, λόγω της ιδιαιτερότητας του ατυχήματος, έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.
Όπως διαβάζουμε, η περίπτωση του τραγουδιστή, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό reality, άφησε άφωνους γιατρούς και νοσηλευτές. Μάλιστα, μόλις τον εξέτασαν, έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε σε μονόκλινο δωμάτιο για δύο μέρες.
Ο 29χρονος τραγουδιστής αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις νεαρές ηλικίες αλλά και στις μεγαλύτερες, λόγω της λαϊκής του φωνής.

Πηγή: Espresso, nasepo.gr, womenonly.gr

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.