Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Μπρούσκο - Επόμενα Επεισόδια: Η Μελίνα εγκαταλείπει τον Σήφη, κάνει έρωτα με τον Αχιλλέα στη θάλασσα, ζουν μαζί στο Λονδίνο ενώ μαθαίνει πως είναι έγκυος!

Μπρούσκο - Επόμενα Επεισόδια: Η Μελίνα εγκαταλείπει τον Σήφη, κάνει έρωτα με τον Αχιλλέα στη θάλασσα, ζουν μαζί στο Λονδίνο ενώ μαθαίνει πως είναι έγκυος! Διαβάσει αναλυτικά όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.



ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Επεισόδια 68, 69, 70 με ελληνικούς υπότιτλους & Περιλήψεις επεισοδίων: Η Χασρέτ πέφτει στην παγίδα της Μπαχάρ και δέχεται πρόταση γάμου Λεβέντ (Gonulcelen greek subtitles)

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 17, 18, 19, 20, 21 πριν προβληθούν στην τηλεόραση & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!

Ελένη Βαΐτσου: Μάθε τα πάντα για την Μελίνα Γιαννακάκη από τη σειρά Μπρούσκο!





Η σχέση της Μελίνας με τον Σήφη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η Μελίνα, από την πλευρά της, προσπαθεί να βρει το δρόμο για να έρθει πιο κοντά με τον Σήφη, μήπως μπορέσει να ξεχάσει τον Αχιλλέα και να σώσει το γάμο της. Αυτό όμως, όχι δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά τα πράγματα θα πάρουν ακόμη πιο δραματικές διαστάσεις.

Η Μελίνα έχει σφίξει την καρδιά της και κάνει τις όποιες προσπάθειες της για να είναι καλά με τον Σήφη. Συμβαίνει όμως ένα περιστατικό που θα της αλλάξει όλη την εικόνα για αυτόν και θα αντιστρέψει τα αισθήματά της. Ποιο όμως είναι αυτό το περιστατικό; Ο Σήφης λοιπόν και η Αναστασία έχουν σε ανοικτή ακρόαση τον Αντώνη, ο οποίος τους περιγράφει την επιτυχία του για το ξύδιασμα των κρασιών των Ματθαίων. Η Μελίνα, η οποία στέκεται σε μια γωνιά που δεν την βλέπει κανείς, ακούει τη συνομιλία και πέφτει από τα σύννεφα.

Μελίνα - Αχιλλέας: Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Μπρούσκο" ερωτεύτηκαν στα αλήθεια. Ποια γνωστή τραγουδίστρια χώρισε ο Ανδρέας Γεωργίου για τα μάτια της συμπρωταγωνίστριά του Ελένη Βαϊτσου;

Η ΜΕΛΙΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΣΗΦΗ

Ο Σήφης όμως δεν σταματάει εκεί. Ανικανοποίητος και μπροστά στην Αναστασία ζητά από τον Αντώνη να συνεχίσει μέχρι να αποτελειώσουν τους Ματθαίους. Η Μελίνα, η οποία συνεχίζει να ακούει όλα όσα λέει ο Σήφης, τρελένεται από το φόβο της και φεύγει για να μη την δει κανείς. Το σοκ που έπαθε είναι μεγάλο και κυρίως είναι έντρομη γιατί δεν ήξερε και δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό το πρόσωπο του άνδρα της. Στη συνέχεια μαζεύει με κάθε προσοχή τα πράγματά της και αφήνει ένα σημείωμα πίσω της που λέει στον Σήφη ότι χωρίζουν!

Η Μελίνα αποφασισμένη να μην κάνει πίσω, αφήνει την Κρήτη και φεύγει για την Αθήνα. Ωστόσο, τους μόνους που έχει ενημερώσει για το χωρισμό της είναι οι γονείς της, όχι όμως λέγοντάς τους όλη την αλήθεια. Αυτό που ισχυρίζεται τώρα η Μελίνα στους γονείς της είναι ότι χώρισε με τον Σήφη, επειδή έχει παιδί με άλλη.

Η Μελίνα φροντίζει παράλληλα να μην τη βρει ο Σήφης και πηγαίνει στο ξενοδοχείο που συναντήθηκαν με τον Αχιλλέα. Δεν θέλει με τίποτα να την βρει ο άνδρα της και για αυτό αλλάζει και νούμερο στο κινητό της. Φυσικά, η μόνη που ξέρει την αλήθεια είναι η Βασιλική.

Ο ΣΗΦΗΣ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ

Την ίδια στιγμή, ο Σήφης είναι έξαλλος για το φευγιό και την συμπεριφορά της γυναίκας του, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο και ακόμη δεν ξέρει τι να υποθέσει. Έχει τρελαθεί εντελώς και ο εγωισμός του είναι βαριά πληγωμένος. Πάει και βρίσκει τη Βασιλική και την πιέζει να μιλήσει. Θέλει να μάθει από τη φίλη της γυναίκας του τι ήταν αυτό που την έκανε να φύγει από το σπίτι και να τον εγκαταλείψει. Η Βασιλική φυσικά δεν του μαρτυρά την πραγματική αιτία, αλλά του λέει ότι έφυγε γιατί έμαθε για το παιδί και ότι ήθελε ένα άνδρα ανεξάρτητο.

Στο μεταξύ θα δούμε τον Διαμαντή με τη Δάφνη, οι οποίοι πάνε στην Κύπρο και κατηγορούν τους Ματθαίους ότι τους στήσανε παγίδα για να πλήξουν τη φήμη τους. Αλλά και οι Ματθαίοι με τη σειρά τους υποπτεύονται τους Γιαννακάκηδες για την καταστροφή τους.

Η ζωή του Σήφη αρχίζει να αλλάζει ριζικά και δεν είναι μόνο το θέμα με την Μελίνα, τώρα έχει ανοίξει κι ένα άλλο μέτωπο. Η Αγγελική με την 7χρονη κόρη της Στεφανία έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι της Κρήτης. Η μικρή όμως έχει παραβιάσει το ημερολόγιο της μητέρας της και ξέρει ποιος είναι ο πατέρας της και πόσο πολύ μοιάζουν, ενώ ψάχνωντας στο internet βρίσκει και φωτογραφίες του Σήφη.

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ

Ο Σήφης φεύγει για Αθήνα ψάχνοντας την Μελίνα, αλλά η Βασιλική προειδοποεί τη Μελίνα. Ο Σήφης μόλις φτάνει στην Αθήνα, πρώτη του δουλειά είναι να πάει στο πατρικό της Μελίνας. Όμως εκεί δεν βρίσκει ούτε τη Μελίνα ούτε την κατανόηση και την υποστήριξη που νόμιζε ότι θα έχει από τα πεθερικά του.  Μάλιστα ο πατέρας της Μελίνας τον στήνει στη γωνία για τα ψέματα που είπε σχετικά με το παιδί. Τελικά ο Σήφης με τα πεθερικά του τσακώνονται και ο πατέρας της Μελίνας τον διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι.

Στο ξενοδοχείο η Μελίνα είχε μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αχιλλέας είναι ήδη στο ξενοδοχείο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Μελίνας. Βρίσκονται στο δωμάτιο της Μελίνας, όπου ο Αχιλλέας την πιέζει να του πει τον λόγο για τον οποίο χώρισε κι εγκατέλειψε τον Σήφη. Αλλά και στον Αχιλλέα η Μελίνα δεν μπορεί να πει την αλήθεια. Ειδικά στον Αχιλλέα. Έτσι λέει και σε αυτόν την ίδια δικαιολογία. Η Μελίνα δείχνει απελπισμένη κι έτσι ζητάει από τον Αχιλλέα να την αφήσει μόνη της. Εκείνος μένει στο διπλανό δωμάτιο από την Μελίνα και της λέει ότι σέβεται την επιθυμία της αλλά θα είναι εκεί διακριτικά και για ότι τον χρειαστεί θα είναι πάντα δίπλα της.

Η ΜΕΛΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ

Οι μέρες παιρνούν και ο Αχιλλέας δεν αφήνει λεπτό τη Μελίνα από τα μάτια του, έχει γίνει η σκιά της. Έτσι ένα βράδυ που η Μελίνα βγαίνει για να περπατήσει σε μια ερημική παραλία, ο Αχιλλέας την ακολουθεί. Η Μελίνα μόλις τον βλέπει τον παρακαλεί για ακόμη μια φορά να μείνει μακριά της. Τον διώχνει από κοντά της αλλά εκείνος δεν φεύγει, την αγκαλιάζει, της λέει πόσο πολύ την αγαπάει και αυτή αφήνεται τελικά στην αγκαλιά του, ώσπου καταλήγουν να κάνουν έρωτα στη θάλασσα. Η ιστορία συνεχίζεται, ενώ βλέπουμε τον Αχιλλέα με τη Μελίνα στο Λονδίνο να ζουν ευτυχισμένοι και πάρα πολύ ερωτευμένοι. Τι έχει συμβεί όλο αυτόν τον καιρό; Η Μελίνα είναι έγκυος, περιμένει το πρώτο της παιδί. Ποιος είναι όμως ο πατέρα του παιδιού;

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.